reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mama - ja tęskniłam :-D ale teraz juz idę spać, mdli mnie ... uroki ... i padam na pysk ...

kolorowych snów wszystkim i prosze zaciążajcie szybko, trzymam za Was kciuki i mocno zaciskam, nie chce byc sama ...
rozkazuje Waszym jajeczkom , żeby sie połączyły w tym cyklu z plemnikami waszych partnerów !!!
Nie przyjmuje odmowy !!!
!!! To jest rozkaz koniec i kropka !!!

ide spać ...pa ;)

reklama
Właśnie wróciłam.
Powinkowałyśmy trochę. Fajnie było.

Bree, suwaka rób!
esmeralda, a może rzeczywiście masz torbiel? Ja miałam dużą w styczniu-lutym i też mnie brzuch bolał, ale myślałam, że to od nerek, bo mam kamienie.
Kahaka, no próbowałam z tym suwakiem, ale chyba zły kod skopiowałam bo mi się nie wyświetlał. Zaraz spróbuję jeszcze raz.
Esme - mi torbiel gin wykrył dopiero przez usg. Mam go już kilka lat. Nie rośnie ani nic się z nim nie dzieje ale siedzi na jajniku i wkurza!!

jestem :)))
czy ktoś tęsknił?? :))))))))))

Wikula- nie mam dużego ogrodu,ale jeszcze troche miejsca mam na swoje wizję :))

Esmeralda-mi gin."wykrył" torbiela przez badanie ręczne i potwierdził usg...

Kahaka-&&&& za wizytę u onkologa..

Bree- przyjemności na plotkach:)))

Mamitka ja tęskniłam. W ogóle bardzo za Wami tęsknie. Siedzę w pracy i zastanawiam się czy do Was nie wskoczyć chociaż na chwilkę. Ale muszę się powstrzymywać, nie chcę przeginać na początku.

mama - ja tęskniłam :-D ale teraz juz idę spać, mdli mnie ... uroki ... i padam na pysk ...

kolorowych snów wszystkim i prosze zaciążajcie szybko, trzymam za Was kciuki i mocno zaciskam, nie chce byc sama ...
rozkazuje Waszym jajeczkom , żeby sie połączyły w tym cyklu z plemnikami waszych partnerów !!!
Nie przyjmuje odmowy !!!
!!! To jest rozkaz koniec i kropka !!!

ide spać ...pa ;)
Palemka rozkazuj, oby się jajka posłuchały.

Kahaka czekam na zdjęcie karteczek. Muszę naskarżyć, że masz u nas zaległości!! Na utalentowanych staraczkach więcej prac pokazujesz !! ;-)

Całuski dla wszystkich. Znów Was nie ma jak ja wpadam :-(

ja jestem zalamana. Dzis caly dzien placze...:((
w pt bylam na wizycie 10dc i pechole ladne, wczesniej 36h przed badaniem sie seksilam i w sluzie jeszcze byly bardzo ruchliwe plemniki. Nawet gin pokazal mi w mikroskopie.
A dzis kolejna wizyta.. 13dc pechole maja po 25mm i endo 13mm. Rano kazal nam sie seksic takze po 8h od seksiku mialam badany sluz i co...??? Pelno plemnikow w sluzie ale martwych:(( przeciez moj ma takie zajebiste badania
stwierdzil, ze mam wrogi sluz i kazal zrobic badanie ASA na p/c. Za tydzien pojade po wyniki i sie zobaczy czy jest ujemny czy dodatni. ALe w czym rzecz?.. dosc, ze mam pco, niedrozny jeden jajowod, a przez to drugi tez moze byc nijaki i jeszcze wrogi sluz:(( tylko sie powiesic. Dal mi 3 wyjsca:
1) jesli badanie ASA bedzie ujemne to 3x IUI, a pozniej invitro
2)laparo, 3x IUI i invitro
3)albo odrazu Invitro
dlaczego nie moge normalnie zajsc w ciaze?:((
tak sie zastanawiam, ze skoro 3dni temu byly we mnie plemniki, ktore zyly sobie ponad 36h, a dzis po 8h nie ma ani jednego..
jaka jest przyczyna??
w sb troche popilismy wrecz do upadlego to moze dlatego? nie mam pojecia
a moze mojemu pogorszyla sie armia bo hjak robil wtedy te badania to byl w formie bo codziennie cwiczyl pil bialko i l-karnityne, a to podobno wzmcnia nasienie...
oby wynik byl ujemny bo sie pochlastam:(

Boże, Palu. Nie wiem co Ci napisać. Najgorsza jest ta bezsilność. Każda z nas ma jakiś feler. TO takie niesprawiedliwe. Wiem kochana, ze ciężko. Szczególnie na świeżo, kiedy myśli kłębią się w głowie. Zanim zaczęliśmy starania nawet nie wiedziałam, że śluz może być wrogi dla plemników. Kochana pamiętaj, że tutaj takich jak Ty jest więcej, że wszystkie jedziemy na tym samym wózku. Uda się nam. Zobacz Palemkę - tyle czasu starań, brak nadziei, a jednak jest w ciąż. Będzie mamą. I Ty będziesz. Wszystkie będziemy!!
Może to przypadek. Coś się wydarzyło, może stres lub coś innego. Wierzę, ze następne badanie wszystko wyjaśni. Nie trać nadziei.

hej wam
Nie bylo mnie bo neta nie mialam,,mam od wczoraj w sumie..
Ale zmykam zaraz do pracy,,mam zapierdziel przed zakonczeniem roku,,masakra..

buziole milego dniaaaaaaa

dzieki dziewczyny. Nie wiem co mam teraz zrobic czy dac sobie spokoj i po wakacjach inv....
teraz zostalo mi czekanie na @ i za dwa tyg wizyta i jesli p/c beda - to zrobie dwa razy IUI i trzeba odlozyc 11tys na INV

reklama
witajcie kochane:)

Palu- bardzo mi przykro,ze takie wieści...co do sluzu to 36 godzin mogły przezyć a potem po 8 godzinach juz nie bo...z każdym dniem zmienia sie ph śluzu i w początkowych dniach płodnych jest inne i widocznie ono służy ~~o Twojego męża a im blizej owu to ph i konsystencja się zmienia i widocznie tu jest problem....
kochana-&&&&&&&&&&&&&&& zeby wynik był ujemny!!! jesteśmy z Tobą i wspieramy jak umiemy!!
a na ruchliwośc dobrze wpływa wit C,folik,androwit.....

Kahaka,Ewcia- miłej pracy :)

Bree- ja wczoraj pogadałam i popiwkowałam z mężem na tarasie-słuchajcie-wieczór był tak spokojny ,ze ani jeden!!!!listek sie nie ruszał-powietrze "stało"!!

Do góry