reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

esmeralda, nie TY jedna starasz się o pierwsze-jestem ja, Martusia, Bree, wikulka, amalfi...Ominęłam kogoś? mama05 ma dwoje, a LILITH jedno. Ja mam prawie 26 lat, za sobą 2 poronienia, staramy się już prawie 2 lata.

reklama
To moje nowe robótki. Czekają na córeczkę.

Zobacz załącznik 360333

Zobacz załącznik 360334

Zobacz załącznik 360335

Zobacz załącznik 360336

Zobacz załącznik 360337

Sukieneczka, czapeczka i balerinki. Miało być jeszcze bolerko ale jeszcze się za nie nie zabrałam

jakie to śliczne, naprawdę masz talent!!

amalfi, mój mąż bardzo się zaskoczył tym, że będzie pierwszy badany, ja w sumie myślałam też że zacznie ode mnie, hmm, fajnie że uważasz że trafiłam na mądrego lekarza ;) podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mi się wydaje, że z tymi lekarzami to różnie bywa, ale postaram mu się zaufać, nie mam innego wyjścia zresztą :p mój mąż strasznie się obawia tego badania, nie tylko tego jego przebiegu, ale i tego że wyjdzie, że z nim coś jest nie tak :/ Tak właściwie, to mam przeczucie, że jego wyniki będą dobre, a ze mną będzie niedobrze. jak myślicie, jak wyniki nasienia wyjdą źle to co dalej będzie?? jak się to leczy ?? czy drogie takie leczenie?? nie wiem, może trochę dziwne te moje pytania, ale nie znam się zabardzo ..:/

z tego co zauważyłam niepłodność kobiecą o wiele łatwiej leczyć niż męską, czasami można podrepreować chormony, ale jeśli z nimi jest wszystko w porządku pozostaje tylko iui, inf luub wiara w cud.

lilith przykro moi z powodu spadku, ale puki nie ma @ piłka jest w grze

a mnie znowu brzuch boli :( ileż do diabła może boleć :(
no ale przynajmniej mąż kupił mi truskawki, więc upiekę ciasto, udka z ziemniaczkami już się pieką a mnie czeka całe 1,5 dnia laby :)

ale tu cicho :(

ciasto już w piekarniku, trochę mało go wyszło, ledwo zakryło dno blachy i bałam się że nie wyjdzie, ale na szczęście urosło, prawie zakryło truskawki, a w całym domu nieziemsko pachnie :)

co tam dzieciaki dzis slychac?

ja kurna umeczona na maska jestem - 7 godzin lowilam ryby !!!! rece mi opadaja ze zmeczenia

Ja własnie wróciłam z działki. Bylismy rowerami, 11 km w jedną stronę. Upał okropny. Opalałyśmy się z mamą ze 2 godzinki, ale oczywiście po mnie nic nie widać. Ja bym musiała chyba 24 godz leżeć na słońcu, żeby mnie wzięło :wściekła/y:
mmm, napisz, jak Ci ciasto wyszło
lolitka, łowisz ryby :szok: o matko, dla mnie to nudne masakrycznie.

lowic lubie jak sa ryby - no i nie lubie lowic z brzegu: my zawsze wyplywamy w morze na polowy. a dzisiaj bylismy na takim zorganizowanym wyjezdzie na duzym kutrze.... 17 luda.... zlowilismy (ja i moj M) 45kg dorszy:)

reklama
kahaka wyszło super

img20110604011.jpg

lolitka na kutrze to bym popływała :) co z tymi rybami robisz??

Do góry