reklama
Martusia85
Fanka BB :)
esmeralda, jesteśmy chyba w tym samym wieku... i kahaka też, rocznik 1985 [najlepszy! ] Ja staram się też o pierwsze, już prawie rok....
mmm...
To moje nowe robótki. Czekają na córeczkę.
Zobacz załącznik 360333
Zobacz załącznik 360334
Zobacz załącznik 360335
Zobacz załącznik 360336
Zobacz załącznik 360337
Sukieneczka, czapeczka i balerinki. Miało być jeszcze bolerko ale jeszcze się za nie nie zabrałam
jakie to śliczne, naprawdę masz talent!!
amalfi, mój mąż bardzo się zaskoczył tym, że będzie pierwszy badany, ja w sumie myślałam też że zacznie ode mnie, hmm, fajnie że uważasz że trafiłam na mądrego lekarza podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mi się wydaje, że z tymi lekarzami to różnie bywa, ale postaram mu się zaufać, nie mam innego wyjścia zresztą mój mąż strasznie się obawia tego badania, nie tylko tego jego przebiegu, ale i tego że wyjdzie, że z nim coś jest nie tak :/ Tak właściwie, to mam przeczucie, że jego wyniki będą dobre, a ze mną będzie niedobrze. jak myślicie, jak wyniki nasienia wyjdą źle to co dalej będzie?? jak się to leczy ?? czy drogie takie leczenie?? nie wiem, może trochę dziwne te moje pytania, ale nie znam się zabardzo ..:/
z tego co zauważyłam niepłodność kobiecą o wiele łatwiej leczyć niż męską, czasami można podrepreować chormony, ale jeśli z nimi jest wszystko w porządku pozostaje tylko iui, inf luub wiara w cud.
lilith przykro moi z powodu spadku, ale puki nie ma @ piłka jest w grze
a mnie znowu brzuch boli ileż do diabła może boleć
no ale przynajmniej mąż kupił mi truskawki, więc upiekę ciasto, udka z ziemniaczkami już się pieką a mnie czeka całe 1,5 dnia laby
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
co tam dzieciaki dzis slychac?
ja kurna umeczona na maska jestem - 7 godzin lowilam ryby !!!! rece mi opadaja ze zmeczenia
ja kurna umeczona na maska jestem - 7 godzin lowilam ryby !!!! rece mi opadaja ze zmeczenia
mmm...
co tam dzieciaki dzis slychac?
podziwiam, ja tylko raz byłam z męzem na rybach wytrzymałam godzinę i powiedziałam że nigdy więcej, mało nie umarłam z nugów
Ja własnie wróciłam z działki. Bylismy rowerami, 11 km w jedną stronę. Upał okropny. Opalałyśmy się z mamą ze 2 godzinki, ale oczywiście po mnie nic nie widać. Ja bym musiała chyba 24 godz leżeć na słońcu, żeby mnie wzięło
mmm, napisz, jak Ci ciasto wyszło
lolitka, łowisz ryby o matko, dla mnie to nudne masakrycznie.
mmm, napisz, jak Ci ciasto wyszło
lolitka, łowisz ryby o matko, dla mnie to nudne masakrycznie.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
lowic lubie jak sa ryby - no i nie lubie lowic z brzegu: my zawsze wyplywamy w morze na polowy. a dzisiaj bylismy na takim zorganizowanym wyjezdzie na duzym kutrze.... 17 luda.... zlowilismy (ja i moj M) 45kg dorszy
reklama
Podziel się: