reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, już napisałam pod wykresem. Chociaż nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc, że cykl był dziwny. Normalny przecież1 Wykres ładny, fl w normie. Nie rozumiem.
Miłej wycieczki!

reklama
Lilith tule skarbie. A mocno spadła??

Kahaka masz tu pierwszą część YouTube - ‪Instructions: Crochet baby booties Part 1‬‏ , później druga, trzecia, czwarta itd. .
Jak załapiesz o co chodzi to będziesz mogła pokombinować z wzorami, kolorami itd. Poszukaj jeszcze w necie definicji pojęć szydełkowych też Ci się przyda.
Szydełko kup sobie na początek rozmiar 3,5 jest nie za grube i nie za cienkie. Ja na początek polecam zwykłą włóczkę akrylową (około 4 zł za motek) nie będzie szkoda, pewnie na początku będzie trochę prucia tak jak u mnie :))

POWODZENIA!!! ;-)

Lecę na zakupy. Chyba kupię włóczkę w chłopięcych kolorach :-/

Ostatnia edycja:
cześć suzi! Ja niestety czasem fiksuję i robię test za testem, bety nigdy nie robiłam. Ale w tym cyklu postaram się opanować i czekać aż @ się będzie spóźniać.[/QUOT

No bo właśnie nie wiem czy powinnam robić te testy w terminie@??? Może warto sprawdzić czy ciąża bio często występuje????:confused:
Bree piękne te prace!!! Normalnie aż ściska za serduszko:tak: Koniecznie musi być "ta" wyczekana dziewczynka:tak: Ja też na pewno złożę u Ciebie zamówienie:)
W ogóle to Was podziwiam bo robicie takie ładne ciuszki, kartki:tak: Nic tylko pozazdrościć;-)
Lilith ja na tempce się nie znam :zawstydzona/y: ale dalej trzymam kciuki&&&&&:*
U mnie już koniec @ więc jeszcze troszkę i będzie seksik na luzie:-D bo tak chcę przejśc ten cykl:-)

Lilith - przykro mi strasznie...przytulam mocno...nie załamuj się.... cykle co jakiś czas są dziwne, wiem to po sobie, czasami tak po prostu jest

Suzi - ja z testem zawsze czekam do końca cyklu, więc ostatnio już bardzo dawno nie robiła, a bety nigdy nie robiła...

bree - to jest cudne, przepiękne!!!! WOW!!!!! Podziwiam Cię coraz bardziej!

Ja zarazz wybieram się z mężem na zakupy, mam nadzieję, że fundnie mi coś ładnego:))

Uciekam dziewczyny do pracy:)
Buziaki:* i do jutra;)
No właśnie sama nie wiem jak jest lepiej z tymi testami...;/

amalfi, mój mąż bardzo się zaskoczył tym, że będzie pierwszy badany, ja w sumie myślałam też że zacznie ode mnie, hmm, fajnie że uważasz że trafiłam na mądrego lekarza ;) podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mi się wydaje, że z tymi lekarzami to różnie bywa, ale postaram mu się zaufać, nie mam innego wyjścia zresztą :p mój mąż strasznie się obawia tego badania, nie tylko tego jego przebiegu, ale i tego że wyjdzie, że z nim coś jest nie tak :/ Tak właściwie, to mam przeczucie, że jego wyniki będą dobre, a ze mną będzie niedobrze. jak myślicie, jak wyniki nasienia wyjdą źle to co dalej będzie?? jak się to leczy ?? czy drogie takie leczenie?? nie wiem, może trochę dziwne te moje pytania, ale nie znam się zabardzo ..:/

esmeralda, nie martw się na zapas! Czemu zakładasz że męża wyniki mogą wyjść źle? Jeśi już, to leczenie może być różne-czasem wystarczy pobrać witaminy, żeby poprawić parametry. A może u Ciebie wystarczy podregulować hormony? Nie zakładaj z góry, że będzie źle.

Hej,
my byliśmy na spacerze i kupiliśmy arbuza :-) nawet smaczny.
Jutro na obiad robię racuchy (czyli placki ziemniaczane, bo dla niektórych racuchy to słodkie placki-u nas z ziemniaków ;-) ).

U nas racuchy to na słodko, a takie z ziemniaków to po prostu placki ziemniaczane :)

Maćku chyba też ma.. albo mi się osoba z wykresami pomyliła :D Jeszcze pamiętam bo pisałam, że my też mamy w czerwcu..

Ja też uciekam na filma jakiego, dobrej nocki!

Lilith, to mi pisałaś... My mamy 26 czerwca

Mamuś, przykro mi z powodu tej cholery @... Ale może i lepiej, bo ewidentnie coś Ci się dzieje, że ta głowa tak boli... a wtedy lekami czy badaniami mogłabyś fasolince zaszkodzić...

Marta, a jaka masz pracę teraz?:-D

Pracuję na pocztowej rozdzielni i sortuję listy... jestem jak to mnie mój K nazywa: pocztówką :) Praca nie jest ciężka, ale wczoraj się jakoś wykończyłam :)

Bree, witaj ponownie :) Świetne rzeczy Ci wyszły!!! Ja polecam Wam kursy tego użytkownika, bo bardzo dobrze tłumaczy: http://www.youtube.com/user/mikeyssmail

Lilith, Twoja tempka mnie zniesmaczyła-jak ona mogła nam to zrobić? ;/ ale nadal jest nad krechą więc ja nadal @ trzymam &&&

Ostatnia edycja:
reklama
kahaka, bo ja się strasznie dużo zastanawiam, zawsze tak miałam i w różnych sprawach, staram się nie martwić tak jak mówisz, ale wolę wiedzieć co by było gdyby...myślisz, że wystarczy pobrać witaminy, kiedy my strasznie duzo ich jemy ;/ może właśnie u mnie?? może coś z hormonami?? może jestem zbyt nerwowa, no nie wiem.. Zaczęłam czytać wątek od początku, chcę Was lepiej poznać na forum i wogóle, ale dopiero jestem na trzeciej stronie, bo ciągle gdzieś biegam, przydał by się jakiś cichy samotny wieczór na przeczytanie tego wszystkiego, a może napiszecie dziewczyny w jakim jesteście wieku i o które dziecko się staracie ?? bo mam wrażenie że jestem tu najmłodsza i jako jedyna staram się o pierwsze..??

Do góry