reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja mieszkam w danii....
jak co robie z rybami - czyscimy i do zamrazalnika ida.... my bardzo duzy ryb jemy bo zdrowe.

mmm - ale mi smaka narobilas. daj kurna troche

reklama
mmm, no właśnie, to ciasto zawsze dobre wychodzi :tak: spróbuj następnym razem z jabłkami albo ze śliwkami-też pycha.
lolitka- myślałam, że sprzedajecie może, bo tyle tych ryb :-D my rzadko jemy niestety.

częstujcie się
img20110604009.jpg

jeszcze sałatkę zrobiłam
img20110604006.jpg

Załączniki

• img20110604005.th.jpg
    img20110604005.th.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Cześć. Zaglądałam popołudniu ale straaaasznie wolno forum działało. Chyba jakieś prace konserwatorskie były.
Jak Wam mija wieczór?
Ja kupiłam nową włóczkę i robię komplecik chłopięcy tym razem. Jak będzie gotowy to Wam pokażę ;-)

Ja jestem rocznik '84 ;-) I tak jak pisała Kahaka też się staramy o pierwsze dziecko.

mmm poczęstowałam się Twoim ciachem. Pychotka :-)

Cześć. Zaglądałam popołudniu ale straaaasznie wolno forum działało. Chyba jakieś prace konserwatorskie były.
Jak Wam mija wieczór?
Ja kupiłam nową włóczkę i robię komplecik chłopięcy tym razem. Jak będzie gotowy to Wam pokażę ;-)

Ja jestem rocznik '84 ;-) I tak jak pisała Kahaka też się staramy o pierwsze dziecko.

mmm poczęstowałam się Twoim ciachem. Pychotka :-)

a ja 83 rocznik stara d ze mnie

wy przy mnie to dzieci bo ja juz dawno chodzilam jak wkraczalismy w lata 80te... sie nie bede przyznawac jak stara - ale stara

reklama
jestem na chwilę bo padam...

badania rano zrobiłam,wyniki w poniedziałek...
skierowanie na tomograf mam

potem byłam kierownikiem budowy:)))))))))
mąz wykopał rów pod fundamenty płotu-jutro bedziemy zalewać...wiem!!niedziela ,ale nie mamy ani czasu ani wyjścia-czas nas goni i musimy..

pózniej pojechałam do kumpeli z chusteczkami i ramieniem-urodziła i ma baby blusa...pogadałysmy,poryczałysmy razem i spoko loko...

pózniej jak wróciłam z Poznania szybko chłodny prysznic-BŁO-GO-SŁA-WIEŃ-STWO!!!!!!
szybka sałatka brokułowa...pakowanie kiełbachy,piwa,słodkości i całej reszty i na grilla do Zuzy koleżanki z przedszkola...

była basen-zjeżdzalnia do basenu,namioty,bańki mydlane-generalnie cuda na kiju:))))))

podrinkowaliśmy,poluzowaliśmy się...dzieci przeszczęśliwe i...własnie wrócilismy do domu:szok:nigdy moje dzieci nie szły tak pozno spac nie mając drzemki w dzień więc padły w 2 sekundy...ja podlałam ogród i piszę co u nas było...prysznic i tez sie kładę ..było dzis meeeega gorąco więc padam...

Do góry