reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Dzień dobry!
Jak mija weekend?
My dzisiaj znowu mamy komunię...Wczoraj byłam na działce u rodziców. NIC SIĘ NIE OPALIŁAM, mimo że 2 godziny leżałam na słońcu. Za to moja mama spalona :wściekła/y:
Po mojej @ nie ma śladu :szok: Trwała 2 dni, wczoraj tylko plamienie delikatne, a dzisiaj czysto! Ja nie wiem, co się dzieje, nigdy w zyciu nie miałam @ krótszej niż 6 dni.

LILITH, jak u Ciebie? Masz @? Jak się wycieczka udała?
Bree, pokaż co wydziergałaś :tak:
mama, kciuki za wyniki badań.

reklama
Cześć. Zaglądałam popołudniu ale straaaasznie wolno forum działało. Chyba jakieś prace konserwatorskie były.
Jak Wam mija wieczór?
Ja kupiłam nową włóczkę i robię komplecik chłopięcy tym razem. Jak będzie gotowy to Wam pokażę ;-)

Ja jestem rocznik '84 ;-) I tak jak pisała Kahaka też się staramy o pierwsze dziecko.

mmm poczęstowałam się Twoim ciachem. Pychotka :-)

Bre już nie mogę się doczekać co "wydziargasz" śliczne są te Twoje ubranka:-)
Też jestem rocznik 84... staramy się o pierwszą dzidzię już ponad 3 lata :zawstydzona/y:
Mam za sobą jedno poronienie, jedną cp oraz w ostatnim cyklu ciąża bio...:-(
Ale wciąż głęboko wierzę że się uda:-)

lowic lubie jak sa ryby - no i nie lubie lowic z brzegu: my zawsze wyplywamy w morze na polowy. a dzisiaj bylismy na takim zorganizowanym wyjezdzie na duzym kutrze.... 17 luda.... zlowilismy (ja i moj M) 45kg dorszy:)

Lolitko fajne hobby, ale ja chyba jestem za nerwowa do takich rzeczy :-D Aczkolwiek podziwiam bo słyszałam od koleżanki że fajna sprawa:tak:

Chciałam zaznaczyć więcej postów ale coś strasznie powoli to idzie...:-(
Mamciu trzymam &&&& za dobre wyniki badań...
Mmmmm ciasto wygląda bardzo apetycznie:) chyba sama wypróbuję przepis:-)
Esmeralda widzę że jesteśmy podobne do siebie;) bo ja też lubie wiedzieć co by było gdyby... nie wiem czy taki tok myślenia jest ok, bo zamartwiamy się na zapas:zawstydzona/y: Ja teraz non stop myślę co będzie jak pójdę na wizytę... co powie lekarz itp itd:sorry2:
Najważniejsze że trafiłaś na dobrego lekarza! i on Was teraz dobrze pokieruje:*
Ja jak pisałam wyżej też staram się o pierwszą kruszynkę;-)
Kahaka co u Ciebie słońce? który dc?
Lilith jak minęła wycieczka??? Pojawiła się@ ? Trzymam &&&&

A co do tych testów to jeszcze zapytam gina czy warto robić... ciekawa jestem co mi powie;-)
U mnie już prawie po@ ... :-)
Zaraz uciekam do taty, szybciej dzień minie... Mąż w pracy wiec siedzę sama:-(

suzi, cześć babolku :-D U mnie 4 dc - patrz suwaczek. A po @ ani śladu :no: Juz pisałam wcześniej, że to niesamowite jak na mnie. Zrób sobie suwak też.

U mnie też coś wolno bb chodzi.
My się zbieramy na tę komunię. Strasznie mi się nie chce tam jechać.
MIłej niedzieli wszystkim!

Hej Kahaka:) No racja na suwaczku jest jak byk!:zawstydzona/y: Myślę o pierdołach ;)
A robiłaś test? bo już się pogubiłam :zawstydzona/y:
Muszę się Wam pochwalić ale jestem już 3 dc na diecie:-D Normalnie cud!!! Co prawda kg nie lecą już tak szybko...ale zawsze to coś:tak: Mam nadzieję że uda mi się wytrwać:tak:
Trzeba się wziąć za siebie bo normalnie koszmar:wściekła/y:

Kasiu to strasznie późno ta Komunia jak ty o 11 się dopiero z domu wybierasz ;/ Ja już nie pamiętam kiedy byłam na jakiejś, a poszłabym sobie-zawsze to jakaś wyżerka :D

Dziś wstałam o 11 :D Ale chciałam się wyspać bo dziś znów na nockę idę...

suzi, ale po suwaczku widzę, że już bardzo dużo schudłaś! Na jakiej diecie byłaś?

Cześć dziewczynki.
Jestem. Właśnie wróciliśmy z M. z wycieczki rowerowej. Palić słońce zaczęło niemiłosiernie a my bez czapek.

Kahaka u mnie też @ w tym miesiącu mega dziwna!! Dwa dni niby normalnie, w trzecim dniu plamienie i cisza. Ja mam dziś 7 dc (zaraz zrobię suwaka). Cholera jak tak dalej pójdzie to mnie tu zaraz owulka zaskoczy. ;-)

Co do robótek to zaczęłam chłopięce buciki. Trochę się pomęczyłam, bo chciałam zrobić trampeczki a nie znalazłam schematu i sama kombinowałam. W sumie udało się. Zaraz zrobię zdjęcie.

No to wklejam.
Do tego planuję jeszcze czapeczkę i bezrękawnik.

DSC00298.jpg

DSC00303.jpg

Kolorki to taka soczysta limonka i jasny popiel - nie wiem czy widać na zdjęciach.

Lecę na obiad do mamy. Życzę wszystkim udanej niedzieli. :-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobey dzien dobry.. wpadlam sie przywitac tylko.. kurcze nie bylo mnie chyba tylko kilka dni a tyle nadrabiania ;(

Cześć dziewczynki.
Jestem. Właśnie wróciliśmy z M. z wycieczki rowerowej. Palić słońce zaczęło niemiłosiernie a my bez czapek.

Kahaka u mnie też @ w tym miesiącu mega dziwna!! Dwa dni niby normalnie, w trzecim dniu plamienie i cisza. Ja mam dziś 7 dc (zaraz zrobię suwaka). Cholera jak tak dalej pójdzie to mnie tu zaraz owulka zaskoczy. ;-)

Co do robótek to zaczęłam chłopięce buciki. Trochę się pomęczyłam, bo chciałam zrobić trampeczki a nie znalazłam schematu i sama kombinowałam. W sumie udało się. Zaraz zrobię zdjęcie.

No to wklejam.
Do tego planuję jeszcze czapeczkę i bezrękawnik.

Zobacz załącznik 360554

Zobacz załącznik 360555

Kolorki to taka soczysta limonka i jasny popiel - nie wiem czy widać na zdjęciach.

Lecę na obiad do mamy. Życzę wszystkim udanej niedzieli. :-)

Bree wow! wow! wow! I tj tez do tego co wczesniej wkleilas, jeszcze raz wow! Zapisalam soebie tego linka co podalas, daj jeszcze jakies linki z ktorych sie uczysz,chetnie sobie odswieze jak sie robi na szydelku, chociaz ja wolalam zawsze na drutach ale mam pojecie na szczescie o slupkach i polslupkach tylko reszte musze jakos w calosc posklejac.
esmeralda no nie bede sciemniac, ze leczenie faceta jest trudniejsze niestety niz leczenie nas, jak wyjda zle wyniki, to trzeba zbadac hormony isc do urologa itd, ale tym sie narazie nie martw, najpierw zbadajcie, bo moze rzeczywiscie wszystko jest ok, poza tym jeden wynik nie jest miarodajny, trzeba powtorzyc po 3 miesiacach jeszcze raz. I naprawde skoro lekarz pomyslal i nie naciaga na kase tylko zaczal od badania faceta tj dobrym lekarzem, bo ja wydalam fortune na monitoringi, na stymulacje itd a chocbym na rzesach stanela to z tym nasieniem u mojego i tak bym nie zaszla, wiec tylko mnie naciagnela na kase i tyle!

reklama
Hej,
wrócilismy z Komunii. Znowu się objadłam :sorry2: Od jutra powrót do diety.
suzi, widzę po suwaczku, że na diecie jesteś. Dużo juz schudłaś, gratulacje! Ja byłam też w kwietniu-maju na diecie i schudłam 6 kilo. I teraz się muszę pilnować, żeby nie wróciły kilogramy. Babo kochana, ja mam 4 dc, to co TY mi tu o testach piszesz :-D
Bree, mama, kurde, wszystkie miałysmy jakieś dziwne cykle. U mnie tak sam0-2 dni @, trzeci dzień plamienie, a dzis nic!
Bree, jakie cuda te butki!!! Ja też chcę takie!!!!
mari, jeera,amalfi witajcie!

Do góry