reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, dokładnie tak jest. Ty jak masz córę, to zawsze masz w co ręce włożyć, a to pranie, a to obiad zrobić. My tylko we 2 jesteśmy (plus świnia), to ja obiad robię od wielkiego dzwonu, bo zazwyczaj mi się nie chce. Ja pracuję wprawdzie, ale zawsze mam na rano, to najpóźniej o 12.30 jestem w domu, to potem jest jeszcze cały dzień ...na nudę. A w wakacje to będzie masakra! Już rok temu to przerobiłam. Przebimbałam całe! Nawet jakbym chciała, to nic nie wymyślę, u nas nie ma nic do roboty.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj siedzenie w domu potrafi byc masakrycznie wykończające....ja mam tego już po dziurki w nosie...teraz na gwałt szukam pracy, bo normalnie oszaleję jak nic...

Lopop - o jaki przepis chodzi??? Nie rozumiem...

Maćku chyba też ma.. albo mi się osoba z wykresami pomyliła :D Jeszcze pamiętam bo pisałam, że my też mamy w czerwcu..

Ja też uciekam na filma jakiego, dobrej nocki!

mama oby sie wyjasnilo u tych lekarzy i po badaniach co Ci jest i tule z powodu @
betusia kazde uzaleznienie to przeginka ja wybieram od czekolady jednak:-)
esmeralda tzrymaj sie kobito jakos, nie ma sytuacji bez wyjscia, skoro trafilas na TEN watek to nie panikuj zajdziesz szybciej niz Ci sie zdaje, tylko porobcie badania znajdzcie przyczyne i wyleczcie to paskudztwo. I jeszcze jedno, trafilas na madrego lekarza, bo moja ginka najpierw mnie trula potem wpadla na genialny pomysl zeby zbadac nasienie i u nas tu jest przyczyna.
lilith sto razy pytalas o ten olejek i go nie dodalas????? Hahahaahahahaha jestes geniuszką :-D
kahaka dajesz rade z tymi kartkami :tak:, masz zajecie na wakacje heh

wleciałam na chwilę z rańca..

Amalfi- dzieki :):*

spałam dobrze-całą noc bez pobudek do 7.20 a i tak juz mnie głowa boli:-(

za pół godziny jade na krew a potem musze czekać na chirurga...mam nadzieje,ze nie padnę z głodu..
podlałam ogród..pogadałam z żabami-zagubione księżniczki cholerka:-p:-)

mąż kawe zrobił ,pachnie w całym domu a ja o suchym py....sku siedzę bo nie mogę...

Lilith- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!:tak:

reklama
Witajcie wszystkie Weteranki.
Uffff nadrobiłam. Jestem już z powrotem.

Esmeralda - witaj.

Lilith - Ty cukierniku, Ty!! ;-)

Mama szczęście w nieszczęściu, że @ przyszła. Do rezonansu nie możesz być w ciąży. A najgorsza byłaby niepewność i obawa, że jak jesteś to zaszkodzisz maluszkowi badaniem. Kochana bóle głowy poważna rzecz. Dobrze, że się lekarze Tobą zajęli. A mówiłaś, że bierzesz Acard? On rozrzedza krew ale może coś tam się zadziało i nie tak podziałał jak trzeba (mam na myśli ew skrzepy czy coś - o ktorych pisalaś)

Kahaka - witaj kochana :*

Trochę się ostatnio u mnie działo. Zaraz wszystko Wam opowiem.
Generalnie to teraz mało jestem w domu. Głównie u mamy albo mama u nas - same rozumiecie - więc też nie ma jak pisać.

Dostałam jeszcze propozycję, żeby na pół etatu objąć zastępstwo na pół roku w zaprzyjaźnionej naszej firmie więc byłam wczoraj pogadać o warunkach i przyjęłam propozycję. Zawsze trochę więcej kasy wpadnie (my mamy swoją firmę i ja prowadzę biuro ale w wakacje jest mniejszy ruch w interesie więc M poradzi sobie sam)

wikulka, nie masz za co ;-) zresztą, jak widac, tylko wpadła i wypadła hehe.

Dziewczyny, ale się leje ze mnie :sorry2: Pewnie po tym Acardzie...
Ja miałam bardzo dziwna @ - dwa dni krwawienia - 1 plamienia. Dostałam 31.05 a od wczoraj już nic, zero.

Tak, działa już, dzięki :)
Lecę oglądać "Wyznania gejszy" na Polsacie, pa!
Też oglądałam - fajny. A czytałaś książkę?? Ja chyba z 200 razy ;-)

LILITH, mnie nigdy nie wyszło mokrawe. Może to wina tego oleju, który dałaś dopiero na blasze - pewnie opadł na dno.
A ja taka kartkę zrobiłam dziś (trochę reklamy nie zaszkodzi :-p ):
Zobacz załącznik 360222
A taką wczoraj:
Zobacz załącznik 360223

Kahaka śliczności! Masz talent! Później Wam wkleję moje nowe dzieła szydełkowe - musiałam czymś ręce i umysł zająć w trudnych chwilach :-(

mmm- do neurologa powiedziała,ze śa takie terminyyyy,ze hoho i jak rezonans cos wykaże to dopiero bedziemy działać ale to juz pewnie w szpitalu..narazie badania z krwi i rezonans....

Lilith,Betusia- dzięki kochane...dzięki za wsparcie i za &&&..

powiedziała jeszcze ,ze moja szyja jej sie nie podoba ,ze wygląda jakos "dziwnie" ....ze to może tarczyca...a ja mam NORMALNĄ szyję-nie widze ,zeby była dziwna.....o co jej mogło chodzić ???????????????
Zrobisz badanie TSH to się z szyja nieco wyjaśni. Moja koleżanka ma wielką szyję - wszyscy mówią, że wole od tarczycy a tu nie, tarczyca ok - taka jej uroda. A ja mam niedoczynność a po szyi nic nie widać - w ogóle.

Noo gdzie ta Lilith - jak tempka????

Do góry