reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

lolitka własnie o to mi chodzi żeby zrobic te wazne na poczatku i sie nie stresować zbytnio jesli nie trzeba... dzięki. bo sobie przeczytałam o jakich nk- zabójcach i wogóle w szoku byłam ze cos takiego może sie wytworzyc w człowieku:)

no nic ale przecież ja zalicze przecież wpadkę w tym miesiącu to nie ma o czym myśleć.

Kahaka przyko z powodu @ aledobrze ze cie nie zwodzi i przylazla.

czytałam o tym filmie, chętnie bym obejrzala ale nie mam hbo. o której dzis bedzie?

reklama
Nie wiem o ktorej niestety wieczorem wczoraj pozno lecialo, tu juz nikt nie pisze o tej porze heheh ale warto ogladnac zwlaszcza ja bylam zainteresowana jak to wszystko wyglada bo niedlugo mnie to czeka

Hej,
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nas :-D co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.
A jest jakiś okreslony dzień na te badania?
Na chwile obecną scenariusz jest taki: ide do doktorka 13go. Będzie to mniej więcej połowa cyklu wiec mnie obejrzy... zadam mu 1000 pytań. Staranka będą normalnie, tyle że bez clo bo nie wiem jak miała bym go brać bo nie wiem który mam dc.
Ale tak na wszelki wypadek nie odwołuję jeszcze tej wizyty 6go bo może mi się odwidzieć :zawstydzona/y:A kolejna sprawa to nie wiem czy mi się skończy @ do poniedziałku.

Kochane trzymam za Was wszystkie mocno &&&&&&&oby te franie już nie przylazły!!!!!!:wściekła/y:
Idę do sklepu upolować coś na obiad:tak::*

Amalfi - tez oglądałam wczoraj ten program i też się poryczałam, jak się okazało, że jest pusty pecherzyk, normalnie siedziałam i łzy mi same kapały...

W sobotę w końcu idę na grilla, pierwszy w tym sezonie:))
W ogóle zapowiada mi się imprezowy weekend, nareszcie:) w piątek kolacyjka i drink z koleżanką, w sobote grill, a w niedzielę teściowie nas do restauracji zaprosili w ramach dnia dziecka, a potem z małżem do kina się wybiorę:))

Kahaka - próbowałam jeszcze srawdzić, jak się wstawia ten obrazek z 28dni, ale nie wiem, wydaje mi się, ze kiedyś tych kodów do wklejenia było więcej, teraz moze to zlikwidowali...???

Ostatnia edycja:
suzi, badania tarczycy wykonuje się w dowolnym dniu cyklu.
wikulka, nie wiem, ja z tymi kodami, nieważne już ;-)

Ale u nas gorąco znowu, masakra. My w niedzielę znowu mamy komunię, objem się raz jeszcze :sorry2: a przed chwilą się ważyłam i mam 2 kilo więcej niż powinnam :no::wściekła/y: Mam nadzieję, że to wina @. Znowu dieta, kurde!

jestem na chwilę..miałam przed chwilą taki atak bólu głowy ,ze aż mi łzy leciały............

zadzwoniłam do lekarza-wizyta jutro na 16.30..
zapytam tez o to krwawienie z nosa sobotnie...
może da skierowanie na jakieś badania z krwi czy cos??????

jadę zaraz po Zuzę i po Tomką i smigamy po ten rower dla Zuzy :)

Wikula,Amalfi,Suzi,Lilith witajcie bo z Wami jeszcze się dzis nie witałam :)

Wikula- smaczneego grilka :)

Suzi- &&&&&&&& za wizytę !

Amalfi- nadal &&&&&&&& za blizniaki :)))

Lilith- &&&&& ,żeby @ nie przylazła.....

Już jestem :)

Kahaka to na pewno przez @, chyba że rzadko kiedy CI waga na nią podnosi się. Mi leci właśnie o jakieś 2 kg do przodu heh.
U mnie po kg wzroście z wczoraj spadek dziś o 0,5kg mimo iż wczoraj był królewski. Dziś miałam mieć protki ale nie przełknę nic z jajem bleee.

Kurcze, na spacerku było miło i przyjemnie a teraz tylko przyszłam siadłam i zaś ten plegar tak boli strasznie :(

O Mama :D napisałaś równo ze mną znowu ;p

lilith, mama to trzymam za was kciuki$$$$$
domyslam sie ze @ nie ma, może nie przyjdzie.

własnie mi kol z jednego wątku napisała ze zobaczyła II na tescie dzis rano. strasznie sie ucieszyłam ale wiecie jak jest, od razu mysli że mi to sie nigdy nie uda.

Tymonka uda się na pewno !! Tylko czasem niestety tej wiary za mało by sobie powtarzać.
Ja czekam na spadek, miał być dziś lub jutro.. dziś jeszcze nie ma.. jutro się okaże.

reklama
Do góry