reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, to ciasto często robię-też w wersji z jabłkami albo ze śliwkami. Zawsze wychodzi i błyskawicznie się robi. Mam nadzieje, że Ci będzie smakować. A czemu się negatywnie nastawiasz z zakonczeniem cyklu? Nie wolno! Miałyśmy myśleć pozytywnie. Tempkę masz taka śliczną...

Ja juz lecę. Dobranoc!!!!

reklama
Wiem, że pyszne bo mama kiedyś robiła :) Ja zrobię z truskawkami. Niestety mam dwie lewe ręce do ciast więc mam nadzieję, że wyjdzie :D
Nie wiem skąd się wzięło to nastawienie.. im bliżej tym gorzej. Wszystko niepotrzebnie porównuję do czasów z Jud. I jak nie widzę tego co wtedy to od razu uznaję za stracone [ mimo iż przy 1 fasolce było zupełnie na odwrót :D]. Do tego te cyce.. spuchły jak na @.. a jak jest z tempką wiesz sama.. jednego dnia piękna, nawet cały cykl śliczna aż przychodzi ten dzień kiedy leci na dół i gaśnie cała nadzieja. Ogólnie mam mega pms, chyba jak nigdy jeszcze.

Dobrej nocki :)

witam sie rześkim porankiem...przeszłam się juz po ogrodzie-rosa pięknie się mieni....
gozdziki pachną-wlatujcie na poranna kawę do mnie :)

dzieci w przedszkolu a ja co...za pranie sie biorę bo kipi w koszu,odkurzanie..aaaaa-przepraszam ,śniadanko najpierw:)

palu-witaj na wątku i powodzenia :)
lilith-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

buziaki 4all :):*

Czesc:)

Lilith ja dokładnie tak jak ty mam przy każdym cyklu- w okolicy owulacji mysle bardzo pozytywnie, staram sie nie skupiać mysli na staraniach i nawet mi wychodzi a potem kilka dni przed@ napada mnie taka rezygnacja, jestem pewna że sie nie udało i jeszcze sie nie zawiodłam na @- jest zawsze punktualnie. I to sie utrzymuje do końca @ a potem znów nadchodzi nadzieja.

Znów sie pokłóciłam z m. nie wytrzymam z tą Femarą, jak brałam Fostimon u poprzedniego gina to tak nie było ale to inny hormon i w zastzrykach. W sobote mam wizyte i sie okaże co tam rośnie i kiedy sie szykować na wpadkę w tym miesiącu Amafi:)

Bree, nie znamy się, ale przyjmij szczere wyrazy współczucia z powodu śmierci Taty..
Kahaka, @ przylazła w końcu czy nie? Bo już się gubię;-)
Mam do Was pytanie dotyczące wiesiołka, czy działa i jak to się bierze? Pytam bo moja przyjaciółka, która była teraz w ciąży w przyszłym tyg ma niestety zabieg (puste jajo płodowe), czwarta nieudana ciąża..Prosiła żebym popytała o ten specyfik, bo ze śluzem u niej marnie jest..
Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych Staraczek;-)

Tymonka- witaj kochana i jak najbardziej mysl pozytywnie :))

Szuszu-cześć mamuska :)
ja uzywałam wiesiołek ,ale u mnie nadal szłu nie było ze sluzem ,ale podobno trzeba go 2 a nawet 3 m-ce urzywać..
mi na sluz pomógł Castagnus:tak:
przykro mi z powodu koleżanki:-:)-(4 raz......

Oliwka- juz lecę-dzieki za info:tak:

rower Zuzi wybierałam ;))

Cześć.
Mama, Tymonka - witajcie porannie.
Szuszu dziękuję kochana. Zapoznajmy się więc ;-)

Ciekawe jak u Kahaki. Wpadłam na 28 dni ale nie zaznaczyła nic.Kahaka czekam na Ciebie skarbie!!

Bree witaj ...jak to Kahaka nic nie zaznaczyła dziś ????????

Kahaka -no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
czekamy na info:)

ja ogarnęłam górę-dzieci nawet swoje łóżka zascieliły :szok: w końcu moje prośby zostały wysłuchane:-Djak umieją tak ścielą ,ale od małego trzeba mieć obowiązki ,no nie ??:)))

zaraz pranko rozwieszam-w taki wicher wyschnie w te pędy:))

reklama
szuszu ja brałam wiesiołek i na mnie dzialał tzn. sluzu miałam duzo ale w ciąży po nim nie jestem;) to w sumie nie wiem czy pomógł. Brałam od 1dc do owulacji, po owu sie nie zaleca bo może powodować skurcze i poronienie.

Do góry