reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Rucia - dwa mieisące się starasz?? Przecież Ty nie jesteś żadną weteraną, tylko początkującą osobą!! My tutaj w latach liczymy naszą walkę!!!
Sorki, ale denerwuje mnie coś takiego!

jestem w końcu...

Bree- Ty nic nie rozdawaj ,tylko dzierga i trzymaj-córka jest juz coraz bliżej :))))))
&&&&&&&&&&&& :))

Witaj Mama!!! Ty jak zawsze wszystko szybko, sprawnie zalatwiasz:)) Mała pewnioe zachwycona będzie rowerem:))

Lolitko - co tam?? Jak tam u Ciebie???

Wikula- no widzisz ,ja taka szybka bilowa jestem :))))
szybko chodzę ,szybko mówię i wszystko szybko robię :))
A Zuza zachwyyycona rowerem:) jest przeszczęśliwa i najchętniej by go koło łóżka postawiła :))

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..

Lilith- kochana,ale Cię wzięło -jak mnie ostatnio-zaciskam aby...&&&&&&&&&&&& :)))

wikulaa

a co kochana u mnie moze byc - jest albo ivf albo czekanie. u mnie to drugie:) jutro, moze poniedzialek mam dostac wyniki moich hormonow tarczycowych i przeciwcial - juz sie nie moge doczekac:) zaczynam tez od jutra leczenie tych hormonow - zobaczymy jak sprawy pojda

a co u ciebie?

Lolitka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki
&&&&&&&&&&&&&&&& za szóste IMSI -niech bedzie szczęśliwe!!!

Hej,
kartkę robiłam dla koleżanki synka na urodziny, to zniknęłam.
Bree, cześć kochana :-D No szkoda, że nam się rozjechały, nie będziemy już razem testować. Muszę sobie nowy suwaczek zrobić...
LILITH i jak tam? Żyjesz?
mama, ale super prezent córci sprawiliście!
wikula, a skąd wiesz, że rucia się 2 m-ce stara? Nie napisała tego...Chyba, że wyśledziłaś gdzieś.
lolitka, kciuki ściskam za wyniki badań!

kahaka
ja sie wynikami nie marwtie - jak beda zle to sie bede leczyc, bo leczenie jest proste.... i nawet mam nadzieje ze moze beda zla to chociaz bym miala jakies odpowiedzi dlaczego mi sie nie udaje....

a jaka karte robilas? recznie jakas?

Kahaka- no tak-TY zdolniacha to i kartka pewnie piekna...
a co do Zuzy-to ostatnio dostała barbi -była szczęśliwa....ale dziś to apogeum szczęścia-normalnie oczy Jej się świeciły ze szczęścia-tak czekała na ten rower:)

Lolitka- no tak,jakby coś było nie tak to chociaż wiadomo co leczyć....to tak jak u Palemki-wyniki si i u Niej i u męża a fasolki nie było...no ,ale w końcu jest!!:)

reklama
Do góry