reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

cześć

co tam słychać dziewczynki??

aj wczoraj mimo wszystko wykorzystałam męża, w komcy był 14 dc :)

lilith przeczytałam że ty tak jak i ja masz 2 lewe ręce do pieczenia, co to za przepis na super łatwe ciasto?

tymonka, wiedę n a suwaczku że jeszcze 2 dni, trzymam kciuki :)

reklama

lolitka
własnie o to mi chodzi żeby zrobic te wazne na poczatku i sie nie stresować zbytnio jesli nie trzeba... dzięki. bo sobie przeczytałam o jakich nk- zabójcach i wogóle w szoku byłam ze cos takiego może sie wytworzyc w człowieku:)

no nic ale przecież ja zalicze przecież wpadkę w tym miesiącu to nie ma o czym myśleć.

Kahaka przyko z powodu @ aledobrze ze cie nie zwodzi i przylazla.

czytałam o tym filmie, chętnie bym obejrzala ale nie mam hbo. o której dzis bedzie?

no NK niestety sie czesto zdarzaja ALE mam podzielone zdanie na temat badania bo samo badanie nie jest tanie ale co najwazniejsze - leczenie (o ile ma sie podwyzszone) jest bardzo drogie. stosuje sie wlewy , ktore sa wazne 4 tyg i trzeba te wlewy powtarzac. a jeden wlew to kwota 4-5 tys wiec bardzo drogo....

a same NK sa wazne - kazdy czlowiek ma i powinien miec bo chronia nas przed rakiem. problem tylko lezy w tym ze jak ma sie ich za duzo - to wtedy NK traktuja zarodka jako wlasnie raka i go atakuja i zabijaja.....

Witaj Mama!!! Ty jak zawsze wszystko szybko, sprawnie zalatwiasz:)) Mała pewnioe zachwycona będzie rowerem:))

Lolitko - co tam?? Jak tam u Ciebie???

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..

wikulaa

a co kochana u mnie moze byc - jest albo ivf albo czekanie. u mnie to drugie:) jutro, moze poniedzialek mam dostac wyniki moich hormonow tarczycowych i przeciwcial - juz sie nie moge doczekac:) zaczynam tez od jutra leczenie tych hormonow - zobaczymy jak sprawy pojda

a co u ciebie?

Dziewczyny mnie chyba już dziś nie będzie.. leże cały czas takich bóli krzyża dostałam i od czasu do czasu podbrzusze łapie. Czuję się potwornie źle.. w szoku lekkim jestem, że na wyższej może @ się pojawić.. jeszcze tak nie miałam..
Postaram się wpaść później i napisać czy przyszła już czy jeszcze nie.. no i nie wiem co z tymi kciukami na jutro..
słońce moze to na fasolę? trzymam kciuki

Witam

Jestem nowa :-) chciałam się przywitać :-) nazywam się Anka/Ania. Również się staram o dzidziusia, i mam cichą nadzieję, że jestem już w upragnionej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Rucia

Lilith - to niemożliwe, żebyś teraz @ dostała!!!

Lolitko - może nie będzie az tak źle.... Ja to mam teraz taki miesiąc na luzie... potem zamierzam jeszcze powalczyc z jakimiś wspomagaczami i chyb podejdę do IUI...

reklama
Cześć popołudniowo

Amalfi, Lilith, Mama, Kahaka, Lolitka, Wikulka, mmm - witajcie :-)

suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh

Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.

Też go oglądałam. W sumie tak smutno się skończył. Szkoda.

Hej,
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nas :-D co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.

Nosz kurcze, z tą @. Spóźniła Ci się i teraz nam się cykle rozjechały. Ja mam dziś 4 dc, a Ty 1.

Witam

Jestem nowa :-) chciałam się przywitać :-) nazywam się Anka/Ania. Również się staram o dzidziusia, i mam cichą nadzieję, że jestem już w upragnionej ciąży.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
Rucia
Witaj Rucia. :) Opowiedz coś o sobie. jesteś w ciąży? Bo nie zrozumiałam.

Ja sobie dziergolę następny komplecik dziewczęcy na szydełku. Chyba zacznę to rozdawać, bo mojej córeczki coś nie widać na horyzoncie ;-)

Do góry