reklama
amalfi
Fanka BB :)
tymonka ja w tym cyklu z femara to w ogole nie dalam rade bawic sie w policjanta z moim, mialam takie obrzydzenie do seksu, ze nie wiem jak dalam rade, a musialam , bo pechole ladnie mi rosly i trzeba bylo to wykorzystac, ale to byl najgorszy cykl w moim zyciu chyba
Czesc reszta staraczek!!! Ide zjesc sniadanie!
Czesc reszta staraczek!!! Ide zjesc sniadanie!
suzi1
Kocham Cię synuś
Kahaka nie zniknęłam tylko miałam ciężką drugą polowę dnia. Musiałam się wypłakać tak na maxa Teraz trzeba się podnieść i iść dalej! Na pewno się nie poddam i będę walczyła o nasze maleństwo!!!a suzi gdzie zniknęła? Nie uciekaj babo!
mama, a Ty migreny masz??? Jeśli tak, to współczuję Moje 2 kumpele to maja, jedna to nawet wymiotuje przez ten ból głowy.
Niech ktoś ze mną pogada, bo mi się nuuuudzi...
Aha, zapomniałam wam napisać, że wczoraj dostałam umowę do 22 czerwca. A potem mam "wakacje" na bezrobociu...Jednak od września jest szansa się załapać, dowiem się bliżej końca roku.
Jutro wracam już do pracy...ale to dobrze bo nie będę myślała.
@ mam pełną gębą;/ leje się ze mnie jak z kranu...
Witaj Bree Miło Cię poznaćKochane jak się na dziś pożegnam. Jeszcze jutro mam trochę spraw do pozałatwiania z mamą ale w piątek już do Was wracam pełną parą. Do zobaczenia.
Miłej nocki wszystkim.
Przyjmij szczere wyrazy współczucia z powodu śmierci Taty:*
KURCZE ile Wy piszecie Aż się boje co będzie jak wrócę do pracy...pewnie będę miała ze 40 stron do nadrabiania;/
Ja od dziś zaczynam Dukać mam nadzieję że mi wyjdzie
ooojjj suzi bardzo bardzo cie rozumiem ochhh jak bardzo niby sie człowiek trzyma jakoś ale wystarczy zapalnik i łzy lecą strumieniami.
ale już koniec smutków trzeba stawać do walki bo ktoś musi ten przyrost naturalny w polsce podnieść!!! a kto jak nie my???
Ty masz problem z utzrymaniem fasolki ja wogóle zajść nie mogę, ani drgnęło a staramy sie ponad 2 lata... jak zajrzałam wczoraj na tą stronkę o immunologii którą chyba amalfi podała to masakra jakaś! załamałam sie, to jest dopiero błądzenie i szukanie...któraś robiła podstawowe badania te z immunologii i wie co na początek zrobić? ja miałam tylko p/plemnikowe ale na szczęście wynik ujemny.
ale już koniec smutków trzeba stawać do walki bo ktoś musi ten przyrost naturalny w polsce podnieść!!! a kto jak nie my???
Ty masz problem z utzrymaniem fasolki ja wogóle zajść nie mogę, ani drgnęło a staramy sie ponad 2 lata... jak zajrzałam wczoraj na tą stronkę o immunologii którą chyba amalfi podała to masakra jakaś! załamałam sie, to jest dopiero błądzenie i szukanie...któraś robiła podstawowe badania te z immunologii i wie co na początek zrobić? ja miałam tylko p/plemnikowe ale na szczęście wynik ujemny.
amalfi
Fanka BB :)
suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh
Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.
Ja sie wczoraj poryczalam w nocy, ogladalam na HBO2 program o in vitro fajny polecam dzis tez leci podobno. Tytul JUZ JESTEM.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tymonka
sie nie ma co az taka immunologia tak przerazac... jest tego troche ale mozna zaczac od najbardziej popularnych dziadow: antyfosfolipidowe, tarczycowe i moze ANA....
sie nie ma co az taka immunologia tak przerazac... jest tego troche ale mozna zaczac od najbardziej popularnych dziadow: antyfosfolipidowe, tarczycowe i moze ANA....
suzi1
Kocham Cię synuś
Tymonka kochana ja wczoraj sobie powiedziałam że nie będę czytała takich rzecz...nie wiem czy to źle czy dobrze!!! Nie chce się zadręczać...bo wiem jak psychika lubi płatać nam figle ;/ooojjj suzi bardzo bardzo cie rozumiem ochhh jak bardzo niby sie człowiek trzyma jakoś ale wystarczy zapalnik i łzy lecą strumieniami.
Ale chętnie dołączam się do Twojego pytania co na początek trzeba zrobić...bo wiem że jest tego masa!!!!
13go idę do gina i już notuję sobie pytania... pogadam z nim szczerze i zobaczymy co dalej...
suzi heheheh witaj na weterankach, jak ja czasem ide do pracy to jak wracam to sie za glowe chwytam jak to pzreczytac wszystkoheheeh
Ja jestem za bardzo wrażliwa na takie programy, zlała bym mieszkanie
Tak sobie myślałam jeszcze o tej ciąży bio... i to są bardzo częste przypadki bo pewnie gdybym testu nie zrobiła to nawet bym nie wiedziała... Czy w ogóle bierze się pod uwagę taki ciąże? Bo pamiętam jak moja koleżanka miała taką syt. i lekarz jej powiedział że 90 % kobie ma takie ciąże tylko nie są świadome...
Hej,
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nas co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.
oj dziewczynki, jakie wy optymistki! Już wczoraj wam pisałam, że plamię i że temp. spadła, to byłby cud, żeby @ nie było. No i jest hehe.
szuszu, fajnie, że zaglądasz do nas co do wiesiołka, to ja brałam w jednym cyklu, ale wkurzało mnie, że nie działa i odstawiłam. Pewnie trzeba dłużej pobrać. I go się bierze do owu tylko.
Bree, jestem już, jestem! :-)
suzi, mi się wydaje, że i tak juz dużo badań zrobiłaś, możesz jeszcze zrobić a-TPO (p-ciała tarczycowe). Ja nie chcę się tak zapędzać w te badania, bo to tylko stres...Można się badać i badać bez końca.
reklama
Podziel się: