reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mmm- gratki 7 :)

tymonka- no sie człowiek przyzwyczaja do wygody :)
zobaczyny jak to bedzie z tym uniformem:-p:-D

a tymczasem wleciałam sie pożegnac na dziś...dzieci śpia ,Tom na siatce więc ja pod prysznic,maseczka,epilacja brwi-jakis filmik...

tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&za wpadkę z IUI :))))

bylam pogadać z róża na ogrodzie....brrrr jak zimnoo:szok:wicher taki ,że wszystkie tuje mi tańcza na ogrodzie:baffled:

Bree-jak u Ciebie ?????

papaśki-do jutra :)

reklama
Cześć weteranki. Witam również nowe koleżanki.
Wpadłam, poczytałam, nadrobiłam.
Kahaka, mama - jestem już :-)
U mnie dziś 3 dc a miałam dziś tylko 2 plamki. Mam nadzieję, że jutro się na nowo rozkręci bo już się martwię, że znów coś nie halo.
Mama ze smutkiem przyjęłam Twoją decyzję, ale rozumiem. Tak jak dziewczyny piszą - tylko czekać na wpadkę ;-)

Powiem Wam dziewczynki, że jeszcze nie tryskam humorem. Takie otępienie mnie ogarnęło, rezygnacja. Nawet o starankach już mi się myśleć nie chce.

Kahaka napisz mi proszę co u Ciebie z tą @ - rozkręca się czy nie??

Bree, kochana, witaj! To naturalne, że humor masz nie najlepszy, za jakiś czas się poprawi, zobaczysz. I na staranka też przyjdzie ochota. U mnie dziś bardzo delikatne plamienie, a raczej śluz w kolorze kawy z mlekiem. Pewnie jutro będzie @ pełną parą. Zmęczył mnie ten cykl, zwłaszcza końcówka, bo tyle dni się łudziłam, że sie udało.

Kochana a może nie przyjdzie. Moja kumpela tak miała - w terminie miesiączki kawka z mlekiem a teraz 14 tydzień mija :)) Wiem, że Ci testy nie wychodzą ale może jeszcze za wcześnie. A jak tempka - aaa spojrzałam na 28 dni - no trochę nisko. Może odbije...

Bree :)
Zapewne minie jakiś czas nim odzyskasz lepsze samopoczucie.. nic na siłę.. szczególnie teraz..

Mama, miłej relaksacji :D

Mmm gratki 7, na 42 osoby to na prawdę dobry wynik :)

Tymonka a za ile dni będziesz wpadać? ;>

Co do apapu to mi on nigdy nie pomaga, najczęściej biorę ibumprom właśnie. A ketonal może nasilać wymioty lub powodować zawroty głowy niestety ;/

Właśnie pochłonęłam pierożki, pycha i teraz ledwo dycham bo mam wrażenie, że stoją mi z przepełnienia aż przy szyi i płuca są skurczone haha :D

Kochane jak się na dziś pożegnam. Jeszcze jutro mam trochę spraw do pozałatwiania z mamą ale w piątek już do Was wracam pełną parą. Do zobaczenia.
Miłej nocki wszystkim.

Bree, no coś TY, nie odbije, testy już by pokazały, jakby cos było. Dobranoc!
LILITH, a ja ciasta się dziś objadłam. To co zostało wcisnęłam rodzicom, żeby mnie nei kusiło. Od jutra mobilizacja od nowa! Na mnie też tylko Ibuprom działa.

hey:)) ja caly czas na wątku z CLO..., a tu wiekszosc z Was na tym siedzi:) wprosze sie do Was i czasem cos napisze:))
dzis 8dc hmm... wczoraj hsg, jeden niedrozny..
bedzie ze dwa lata jak sie staramy (niezabezpieczamy) bo z ginek to dopiero albo juz 1.5roku

palu, witaj! Ja w zasadzie tylko na tym wątku siedzę, CLO jest mi obce (na szczęście, póki co), zresztą, jakbym siedziała na kilku wątkach, to bym się nie połapała ;-) Masz zdiagnozowany problem, czy nie możesz zajść bez powodu?

reklama
Kahaka ja to ciasto co robiłaś też chce zrobić w sobotę, strasznego smaka narobiłaś :) Myślałam nad tym od Wikuli ale tam ta śmietana.. niby na królewski ale jednak staram się ograniczać.. u mnie też 1 kg do przodu ale coś mi się zdaję, że przez @ ;/ Czekam.. jak zobaczę spadek [ teraz w ciągu dwóch dni ] to wracam do intensywnych ćwiczonek jak wcześniej :D
Okropnę jest to uczucie, niby wiele nie zjadłam bo 8 pierożków mniejszych a tu oddychać nie można, tak jakbym się przyduszała i nie mogła odetchnąć pełną piersią ;/ a na @ teraz pełna jest :D

Bree tak więc do piątku :)

Palu witaj i pisz jak najczęsciej :)

Do góry