reklama
mmm...
Fanka BB :)
mmm, biedulko...Od czego to masz? Strułaś się czymś? A może to fasola Zdrówka życzę!
żartowałam sobie ze zię hiszpanskich ogórków najadłam, a
co do fasolki to nierealne, mam 14 dc,
a do tego mam dziś sluz płodny a ze starań dziś nici, bo mogłoby się to nieciekawie skonczyc ;/
widze że lilith też ma migrenę, może coś jest z ciśnieniem ?
Mmm kuruj się bidulko. Zdrówka życzę.
Kahaka też pomyślałam, że to na fasolkę Pamiętam jak Poziomki źle się czuła wtedy jak jeszcze nie wiedziała.
Mój już wraca to lecę amu wstawiać ..
Mmm ja miewam migrenę ale dziś to tylko zwykły ból głowy. Często właśnie od ciśnienia jak się pogoda zmienia.
Poleż sobie dziś by na jutrą do staranek być gotową
Kahaka też pomyślałam, że to na fasolkę Pamiętam jak Poziomki źle się czuła wtedy jak jeszcze nie wiedziała.
Mój już wraca to lecę amu wstawiać ..
Mmm ja miewam migrenę ale dziś to tylko zwykły ból głowy. Często właśnie od ciśnienia jak się pogoda zmienia.
Poleż sobie dziś by na jutrą do staranek być gotową
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem-zakupy zrobione,rozpakowane-kabanosa pochłaniam...
dzieci kąpie mąż)
zaraz wychodzi na siatke ,więc mam wolny wieczór
u nas ewidentnie zbiera sie na burze...
mmm- współczuję samopoczucia....
kahaka-o widzisz jak miło-50zł to milusio )
dzieci kąpie mąż)
zaraz wychodzi na siatke ,więc mam wolny wieczór
u nas ewidentnie zbiera sie na burze...
mmm- współczuję samopoczucia....
kahaka-o widzisz jak miło-50zł to milusio )
mmm, mnie też dziś głowa bolała przez te temperatury.
mama, u nas tez burza bedzie. Właśnie patrzę, że jesteśmy tyle samo czasu na bb zarejestrowane i Ty naskrobałaś już 13 tyś postów, a ja tylko 1,5 tyś Jak Ty to zrobiłaś hehe.
mama, u nas tez burza bedzie. Właśnie patrzę, że jesteśmy tyle samo czasu na bb zarejestrowane i Ty naskrobałaś już 13 tyś postów, a ja tylko 1,5 tyś Jak Ty to zrobiłaś hehe.
mama05
Kahaka- bo ja latałam na wątku staraczek i Clo i objawy i IUI i jeszcze piszę z dziewczynami na wątku po po3nych mamach...
a poza tym na początku to było meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega uzaleznienie)klepało się do 23.oo albo i dalej ))i się postów uzbierało )
także bierz sie do pracy i stukaj w klawiaturę ) Tomi mówi ,ze powinni mi płacić na bb za akord))
Lilith- ja na te moje bóle czasem biore apap ale teraz chciałam jak najmniej leków brac-teraz apap działa i błogo mi bez tego bólu...
a poza tym na początku to było meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega uzaleznienie)klepało się do 23.oo albo i dalej ))i się postów uzbierało )
także bierz sie do pracy i stukaj w klawiaturę ) Tomi mówi ,ze powinni mi płacić na bb za akord))
Lilith- ja na te moje bóle czasem biore apap ale teraz chciałam jak najmniej leków brac-teraz apap działa i błogo mi bez tego bólu...
mama05
mmm-kiedys też brałam ketonal ,ale juz mi się skończył..a on na recepte..
oby Ci ibuprom pomógł...
oby Ci ibuprom pomógł...
reklama
hej laski. Głowa mnie wyjątkowo nie boli dzisiaj a to dziwne skoro was boli... ja mam migreny jak Lilith i wtedy też nie mogę funkcjonować.
Mama ja to bym w koszulce już nie umiała się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja...ale wolałabym mieć problem żeby ograniczać ilość dzieci a nie starać sie o jedno ponad 2 lata gdybym miała wybierać.
amalfi a mama to sie dalej bedzie zabawiać w policjanta i zaliczą wpadkę Ja zresztą też zamierzam "wpaść" w tym cyklu z IUI:-)
Kicia wyszła kotłownią i znów zwiała ale wróciła już tylko przemoczona bo u nas była burza wczesniej.
MMMM współczuję strułaś sie czymś chyba...
Mama ja to bym w koszulce już nie umiała się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja...ale wolałabym mieć problem żeby ograniczać ilość dzieci a nie starać sie o jedno ponad 2 lata gdybym miała wybierać.
amalfi a mama to sie dalej bedzie zabawiać w policjanta i zaliczą wpadkę Ja zresztą też zamierzam "wpaść" w tym cyklu z IUI:-)
Kicia wyszła kotłownią i znów zwiała ale wróciła już tylko przemoczona bo u nas była burza wczesniej.
MMMM współczuję strułaś sie czymś chyba...
Podziel się: