reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

a suzi gdzie zniknęła? Nie uciekaj babo! :-D
mama, a Ty migreny masz??? Jeśli tak, to współczuję :sorry:Moje 2 kumpele to maja, jedna to nawet wymiotuje przez ten ból głowy.

Niech ktoś ze mną pogada, bo mi się nuuuudzi...

Aha, zapomniałam wam napisać, że wczoraj dostałam umowę do 22 czerwca. A potem mam "wakacje" na bezrobociu...Jednak od września jest szansa się załapać, dowiem się bliżej końca roku.

reklama
mama dopoki bawisz sie w policjanta i.... kim ty tam bylas??? Bo zapomnialam heheheh Zlodziejem??? No, w kazdym razie dopoki bzyka cie mąż, to chcac nie chcac staraczka jestes, sorry ze ci to mowie, ale takie sa fakty;-) :-D.
nagapalma to po coś sie wyrywala przed szereg, tearz cierp sobie na tych styczniowkach heheehehehehee, tzreba bylo na nas zaczekac:-D

mama ja ci zaraz dam gumke!!!! Pogadam z twoja sliczna corka i kaze jej poprzebijac jak chce miec rodzenstwo jeszcze!

Zaczelam nowa ksiazke ide czytac wiec, cmok dla wszystkich, wpadne pozniej

Ja mam migrenowe bóle głowy.. wtedy np bardzo razi Cię światło, hałas przeszkadza, nawet najmniejsze szelesty, jest bardzo słabo i ból jest właśnie tak silny, że dopadają CIę ataki wymiotów i nudności. Coś strasznego, na szczęście miewam rzadko, na to jedynie kodeina z paracetamolem zmieszana mi pomaga, mam od lekarza ale to na jakieś 10 minut maź 20 i znowu to samo.. może tego Mama spróbuj?? Zawsze to coś bo nie wiem jak Ty możesz funkcjonować z wiecznym bólem głowy nawet jak to nie jest migrenowy..
może masz ciśnieniowe? na migrenowym ja leże w wyrku praktycznie cały czas bo nie da się zbytnio funkcjonować..

U mnie zaś dół, pewnie przez to że @ zbliża. Pogoda tragiczna, też duszno było a teraz widzę zbiera się na deszcz albo inne grzmoty.

Palemko fajnie na grillu mniam :) ja to leniwiec ogólnie jestem ale mam świra na punkcie czystości choć na szczęscie nie przesadnej :)

mama, weź przestań z tym mundurkiem :-D na co Ci to? jeszcze się policjant zgrzeje :-p

U nas grzmi...

Wiecie co, dostałam od teścia 50 zł na dzień dziecka hahaha :-D I od razu sobie zamówiłam na allegro 4 dziurkacze do robienia kartek :-p

Haha no to miło z jego strony :)

Tak sobie o Karolciak myślałam, nie odezwała się do nas a miała testować łobuzica i to już dawno temu.. ciekawe co tam u niej.

reklama
cześc wpadłam tylko powiedzeć ze umieram, biegunka+nudności+mega migrena, mam nadzieję ze do jutra mi przejdzie :(

Do góry