reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witaj Suzi:) witamy na wątku i zapraszamy do nas jak najczesciej.

napiszcie cos wiecej o tych badaniach immunologii ja sie zastanawiam czy to nie jest problemem u nas. słyszalam ze strasznie drogie te badania. albo dajcie linka.

Mama ale to bedziesz cały czas pisać z nami ale nie bedziesz sie starac za wszelką cene zajsc tak? kochana bardzo by mi brakowało twojego powera- wszystko tak szybko robisz: sadzenie, gotowanie, sprzatanie piszesz że musisz zrobic a za chwile że gotowe!!!:-)

reklama
wal smialo i po prostu powiedz lekarzowi zeby ci immunologie zbadal.... jak chcsz to co moge linka podeslac gdzie jest obszernie napisane o wiekszosci przeciwcial i ich roli (bo za duzo by tu pisac)
To ja poproszę o linka...:]

witaj Suzi:) witamy na wątku i zapraszamy do nas jak najczesciej.

napiszcie cos wiecej o tych badaniach immunologii ja sie zastanawiam czy to nie jest problemem u nas. słyszalam ze strasznie drogie te badania. albo dajcie linka.
Witaj Tymonka:)
Ja też chętnie poczytam o tych badaniach...

Amalfi - dzisiaj dzień dziecka dlatego pozwolilam sobie na takie przestępstwo:)

mama - ja ją kupuję normalnie w markecie, ostatnio kupiłam w realu:)

Jestem już :)
Byłyśmy na zakupach a potem młoda lapta porwała. Widzę trochę napisałyście, więc mam co nadrabiać. A na to ciasto to i ja mam smaka.. może zrobie.. a dziś pierogi z truskawkami na deser :D
Idę zrobić sobie jakieś amu i wracam czytać :)

LILITH, mnie tez łeb boli, taka duchota. I tez poprałam, poprasowałam, naczynia w zmywarce, uff.

Rodzice mają nas wieczorkiem odwiedzić, pewnie mają jakis prezencik na dzień dziecka :-D

rety jaka ja sie czuje samotna na tych styczniówkach, nikogo tam nie znam ... mama jeszcze Ty teraz chcesz odejśc o nieeeeeeeeee :-:)-:)-( co ja mam napisać , chyba nic nowego nie wymyslę ... ale i tak wiem, że jestes juz blisko "celu' poprostu czuje to w kościach :tak:

kahaka
, lilith - jakie wy pracowite, a ja bałagan w domu i siedze u chrzesniaka na Dniu Dziecka - grila robimy

palemko, jeszcze jest szansa, że mama albo LILITH dołączą do Ciebie :tak: chyba, że juz na luty się załapią :sorry: a ja nie taka pracowita-ciuchy czekały na prasowanie od baaaaardzo dawna i musiałam poprasowac, bo juz nie mam w czym chodzić :-p
Bree, wracaj, bo tęsknię do Ciebie! :tak:

reklama
Tymonka- eee,no cały czas to pewnie z Wami nie będe :))
ale w ciągu dnia bede wlatywać :)
teraz wróciłam z tartaku-zamówiłam front ogrodzenia przed domem-drewniany półokrągły...brama wjazdowa,przęsła i furtka :)
ślicznie bedzie-matka polka wszystko załatwi..Tom właśnie z pracy wraca więc pierogi czas wstawić :)

zaraz jeszcze po spożywką smigam choc średnio mi sie chce,ale jutro pan przyjedzie dokładniejsze pomiary robić więc musze być w domku...

Palemka- nie odchodzę z bb bo za bardzo się z Wami żżyłam...ale juz staraczką nie jestem..
a Ty smacznie grilluj :)

Lilith ,Kahaka- mnie też głowa boli,ale ja to już nie pamiętam jak to jest jak nie boli...;/
Lolitka-witaj :)

Ostatnia edycja:
Do góry