reklama
Mama, rozumiem.. nie będę nic więcej dodawać bo myślę, że wiesz co bym chciała Ci przekazać..
Kahaka widziałam kurna wykres ;/ też pod nim pisałam, że ewentualnie można by przesunąć ale tam juz ten śluz nie jest płodnawy.. sama nie wiem..
Lecę robić śniadanko i siadam do nadrabiania
Kahaka widziałam kurna wykres ;/ też pod nim pisałam, że ewentualnie można by przesunąć ale tam juz ten śluz nie jest płodnawy.. sama nie wiem..
Lecę robić śniadanko i siadam do nadrabiania
Hej, wróciłam. Byliśmy z dzieciakami w sali zabaw, duchota jak cholera, głowa mnie boli.
Zaczęłam plamić i nie ma co się już zastanawiać nad tym wykresem, chociaż myślę, że dobrze wyznaczyłam. Jedyny plus taki, że fl miałam ładną.
tymonka, ja nie mam od czego odpoczywać na razie, bo to był mój pierwszy cykl starań po przerwie, więc tym bardziej jestem zła, że drugi przepadnie przez szkolenie mojego męża.
mama, ja nie wiem, co napisać...Ty inaczej na pewno do tego podchodzisz, bo masz już dzieci. Ale też uważam, żebyś wstrzymała się ze sprzedażą tych ciuszków, może jeszcze się kiedyś przydadzą. Ale nie zgadzam się, żebys uciekała od nas, nie rób nam tego...:-(
LILITH, amalfi, dzięki, że zerknęłyście na wykres.
I w ogóle dziękuje wszystkim za kciuki. Nawet się nie smucę tą @-bardziej wkurzało mnie to czekanie, niepewność...
Zaczęłam plamić i nie ma co się już zastanawiać nad tym wykresem, chociaż myślę, że dobrze wyznaczyłam. Jedyny plus taki, że fl miałam ładną.
tymonka, ja nie mam od czego odpoczywać na razie, bo to był mój pierwszy cykl starań po przerwie, więc tym bardziej jestem zła, że drugi przepadnie przez szkolenie mojego męża.
mama, ja nie wiem, co napisać...Ty inaczej na pewno do tego podchodzisz, bo masz już dzieci. Ale też uważam, żebyś wstrzymała się ze sprzedażą tych ciuszków, może jeszcze się kiedyś przydadzą. Ale nie zgadzam się, żebys uciekała od nas, nie rób nam tego...:-(
LILITH, amalfi, dzięki, że zerknęłyście na wykres.
I w ogóle dziękuje wszystkim za kciuki. Nawet się nie smucę tą @-bardziej wkurzało mnie to czekanie, niepewność...
Kahaka no to faktycznie dopiero co wystartowałaś po przerwie a tu przymusowa cię czeka. No nic przetrwamy i to nie?
wiecie co ja mam pms pomiesiączkowy. obstawiam że to przez te tabsy do stymulacji, dzis zażyłam ostatnia, w sobote jade do mojej pani dr popodglądać co tam urosło i czy bedą z tego dzieci
amalfi fajnie ci taki dzień wolny.
lilith smacznego śniadanka!
wiecie co ja mam pms pomiesiączkowy. obstawiam że to przez te tabsy do stymulacji, dzis zażyłam ostatnia, w sobote jade do mojej pani dr popodglądać co tam urosło i czy bedą z tego dzieci
amalfi fajnie ci taki dzień wolny.
lilith smacznego śniadanka!
suzi1
Kocham Cię synuś
Cześć dziewczyny...
Czy mogę się do Was przyłączyć? Na bb jestem już jakiś czas, potem miałam długą przerwę...
Jeszcze emocje mi nie opadły bo ... spotkała mnie kolejna strata:-( Nawet dobrze nie zaczęłam się cieszyć...
Mam nadzieję że mi poradzicie co robić dalej bo jestem już bez sił...
Pozdrawiam Was Wszystkie:*
Czy mogę się do Was przyłączyć? Na bb jestem już jakiś czas, potem miałam długą przerwę...
Jeszcze emocje mi nie opadły bo ... spotkała mnie kolejna strata:-( Nawet dobrze nie zaczęłam się cieszyć...
Mam nadzieję że mi poradzicie co robić dalej bo jestem już bez sił...
Pozdrawiam Was Wszystkie:*
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mama a przecież możesz do nas zaglądać nie??? chociaż co kilka dni- to twój wątek wiec tak całkiem nas nie opuścisz- nie wierzę w to!
Tymonka- i bede kochana zaglądać bo przecież zżyłam sie z Wami kochane...nadal Wam mooocno kibicuję
Kahaka- ja nadal bardzo pragnę tego maluszka ,ale wiem ,ze głową muru nie przebiję...no kurcze próbowałam i nie da się!!
wiesz-jak zaczynaliśmy starania to daliśmy sobie pół roku(ja byłam PEWNA ze w tym czasie zajdę bo od razu hormony dostałam i Clo i monitoring byl)...minęło juz półtora roku więc sama widzisz...ale pragnienie wciąż jest...
Tymonka- wiesz co ????trzymaj &&&& za tą wpadkę u nas -może ...może kiedyś...tyle,ze ja 32 mąz skończył w kwietniu 39...czas nas goni...ale zbliżają sie wakacje ,może ....a dobra juz nie pisze bo naprawdę zamykam temat starań...
Amalfi-witaj kochana urobiona na siłowni-za Twoje blizniaki też mocno zaciskam &&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podwójnie nawet
Kahaka- czyli jak plamienie to i @ za zakretem...
Lilith- przytulam Cie-wiem co byś mi powiedziała...
no-to już nie ma się co smucić-Wy działajcie,ja Was powspieram i bede Was dopingować do działania)
komu córkę ???
komu syna???
trzymam &&&&& zeby było po Waszych myślach babki i...wlatywać będe...ale teraz .....rozwieszam pranie i śmigam .......tak..do ogrodniczego po gozdziki-ostatnio kupiłam tak 1 krzaczek na próbę i ...matko jaki mają piękny kolor i zapach-także jadę póki nie wykupili)
Suzi- cześc kochana-pewnie ,ze możęsz dołączyć-rozkładaj kocyk i zapraszamy ...
mów co sie stało-jak to znowu strata??może miałas tak jak ja-test pozytywny a i tak przylazła @??czy wczesne poronienie-byłaś na usg???
Tymonka- będą z tego dzieci-&&&&&&&&&&& ))
Ostatnia edycja:
tymonka, pewnie, że przetrwamy ja się jakoś trzymam dzięki Wam, bo inaczej, to kto by mnie pocieszał? Faceci nie do końca rozumieją o co kaman tymonka, a wy podchodzicie w tym cyklu do IUI?
mama, mnie córkę ;-) ja tam myślę, że Ty za jakiś czas wrócisz do starań pelną parą, może przerwy potrzebujesz. U mnie minęło juz 20 m-cy walki o pierwsze dziecko...
mama, mnie córkę ;-) ja tam myślę, że Ty za jakiś czas wrócisz do starań pelną parą, może przerwy potrzebujesz. U mnie minęło juz 20 m-cy walki o pierwsze dziecko...
suzi, witaj, pewnie, że możesz dołączyć! Ja tez jestem po 2 poronieniach (patrz sygnaturka). Robiłaś jakieś badania? Znasz przyczynę? Ja zrobiłam dużo badań, ale nic nie znalazłam, nie wiem czy to dobrze, czy źle. jakby co to pytaj, bo z tymi badaniami to jestem w miare na bieżąco.
reklama
Mama, taki nawet optymistyczny ten pościk dałaś Jakby w zupełnie innej formie niż poprzednie
Ja syneczka poproszę.. przyda się może na kolejny cykl bo w tym tylko patrzeć teraz w ciągu 2 dni wielkiego spadku ;p
Amalfi ja już po dietce, teraz udawane utrwalanie ;p
Suzi witaj Napisz coś osobie, byśmy się mogły lepiej poznać
Ja syneczka poproszę.. przyda się może na kolejny cykl bo w tym tylko patrzeć teraz w ciągu 2 dni wielkiego spadku ;p
Amalfi ja już po dietce, teraz udawane utrwalanie ;p
Suzi witaj Napisz coś osobie, byśmy się mogły lepiej poznać
Podziel się: