reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

aaa, bo Ty jakieś inne metody stosujesz ;) wg. Roetzera to mam w 19 dc, ale to i tak długa ta fl...Ech
A czerwiec odpada, bo męża nie będzie :crazy:

reklama
witam się porannie :)

mama - oko dobrze jest miec namalowane :-D ja sobie chyba dzis twarz namaluje :laugh2: hehe bede ładniejsza A co !

kahaka - kurde bele !!! Przykro mi, ze tempka spadła, ale jak @ nie ma to może jednak ... chorera no !!! NAstępnym razem musi się udać !!!

a to dla Was !!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

amalfi - tak jak mam pisała, miałam robione hormony + mąż nasienie - wszystko było okej - miałam skierowanie na laparoskopie, na którą nie poszłam .... i .... zaszłam :)

z 19 na 20 miałas skok o 2 kreski wiec raczej tu była owu...
no nic..skoro tempka spada to może jedna @ przyjdzie sama i nie trzeba będzie jej wywoływac lutką ;/

no to w czerwcu masz przymusowy urlop:oo2:

Palemka- cześć,tak tak-oko pomalowane,dzieci w przedszkolu...Ty tez sie wypacykuj mamusiu :))
pisz nam jak mąż zareagował??????????? :):)

mama - ............ się ucieszył :laugh2: hahahhahaha !!! On to jest taki typ "skała" więc wiesz - nie było podskoków itp, ale chodzi dumny jak paw !!!

Z okazji Dnia dziecka wszystkiego Najlepsiejszego życzę Wam i Waszym pociechom !!!

Witam sie porannie.
Kahaka szkoda że @ przyłazi ale jak już musi to niech przyjdzie i cie nie męczy w tym cyklu już! W czerwcu postaraj sie odpocząć od staranek to zbawiennie wpływa na psyche:)

Palma tak jakbym słyszała siebie- wszystko podobnie jak u nas z małą 5-cio milimetrową różnicą:sorry:

Mama a ty szykujesz test na piątek?

betusia napisała wczesniej o tym i ja też to widzę teraz- skuteczność jest duża na naszym weterankowym wątku i fluidki działają:) Oby dobra passa trwała dłużej, cobysmy sie wszystkie załapały:-)

Tymonka-witaj kochana...

u mnie nie ma sensu robic testu ,ale jak @ nie przyjdzie do piatku to pewnie zrobię pomaltretować sie I krechą...

kochane ,nie pisałam tego wcześniej,ale to był mój ostatni cykl starań...i nie chodzi o to,ze już nie mam siły...siły to by się znalazły,ale zdrowie mi już szwankuje...te potworne bóle głowy od 3 m-cy...teraz krwotok z nosa...zawroty głowy.....myslę,ze za duzy stres i za duzo hormonów brałam....
mam 2 cudnych dzieci i potrzebna im zdrowa ,zadowolona mama:tak:

tak więc ja juz staraczką nie jestem i piszę to beż żalu a nawet z ulgą...

kumpela obiecała mi wystawić na allegro te rzeczy które miałam dla malucha ,więc posprzedaję i może uzbieram kasę dla Nich na trampolinę taką dużą-800zł kosztuje więc może sie uda:tak:

Wam życzę szybkiego zaciążenia-żebyście już w przyszłym roku tuliły swoje skarby:)

jeśli bedziecie miały do mnie jakieś info kochane to piszcie na PW :)))
raz po raz odpalę bb i odpiszę :)

przesyłam Wam dobra energię i ponieważ mam i córkę i synka to prześlę Wam fluidki i łapcie ,która które potrzebuje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mama nie wiem co ci odpisać:( smutno.
Złapałam trochę fluidków od twojej zuzi dla mojej przyszłej córeczki.
Rozumiem ciebie, rozumiem bo ten okres starań to jest jakaś schiza z każdym miesiącem większa kiedy trwa tak długo, chętnie bym to wszystko olała i zrobiła tak jak ty tylko że ja marzę o dzieciach, bez nich moje życie bedzie bez sensu wiem to. Dlatego nie odpuszcze, najwyżej przejde do innych metod z adopcją włacznie.
Rozumiem tym bardziej ze właśnie masz dwójkę dzieciów.
a ubranek nie wystawiaj jeszcze, może za kilka miesięcy...daj sobie jeszcze trochę czasu, młoda jesteś. Przecież sie nie bedziecie teraz zabezpieczać z m. więc trzymam kciuki za wpadkę!!!

mama no co Ty???!!!! Ja nie wiem co napisac, skoro dwa razy Ci sie udalo to i trzeci sie uda, bo niby czemu nie? Trzeba tylko starac sie, nie starajac, uda Ci sie, pewnie jak juz przestaniesz myslec o tym, mysle ze dobrze robisz wyprzedajac te rzeczy, niedlugo pochwalisz sie dwoma krechami...
kahaka ogladalam wykres i mozliwe ze moznaby to przesunac o 2 dni z tego co widzialam, ale bez monitoringu mozemy tylko sie zastanawiac nad tym i czekac
tymonka czesc!

reklama
amalfi cześć:-)
co słychać? a ty pacujesz czy w domku siedzisz? Ja w pracy ale mnie trafia od poniedziałku. muszę odpocząć na jakimś chorobowym bo wykorkuje. wszystko mnie wkurza strasznie.

Do góry