reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi-tak,brałam anty-Cilest-zeby zajść..chodziło o to ,zeby zablokowac jajniki i po 3 cyklach z anty beż przerwy na @ czyli przez 63 dni brałam po 1 (z Zuzą)..po odstawieniu @ i potem jak sie jajniki wzięły do pracy to............miałam az 1 pecherzyk...który na szczęście pękł i jest Zuza...
przy Domisiu na początku starań była ta sama taktyka...tyle ,ze w okolicy 30 tabletki zaczełam plamic i gin kazał brać 2 naraz po odstawieniu @ i....nic-ani jednego pęchola...dostałam Clo i jest Domi...

a teraz i anty brałam i 0 pęcholi ...po Clo rosna ,ale się kurczą....brałam Estrofem na endo ,ale lipa tylko 10 kg przytyłam i nic poza tym.....

Kahaka-dobranoc i &&&&&&&&&&&&&!!! nie puszczam jeszcze!!

reklama
A teraz kapuje mama wszystko, ja mam tylko 3 listki anty wiec nie ma szans zebym to zwiekszyla, musialabym znow do niej isc a trza kase oszczedzac na blizniaki
kahaka trzymam kciuki &&&&& za wysoka tempke i dobranoc papappa

Oj na bliźniaki to faktycznie trzeba troszkę kasy, heheh Amalfi - może jednak to plamienie Cię opuści!!! Za to trzymam kciiuki, bo @ czy tez plamienie na urlopie to nic fajnego...da się przeżyć, ale...

Mama - to niezłą przeprawę ze swoimi ciążami miałaś...o każda walka...więc i teraz na pewno sie uda, a scenariusz jest inny niż przy poprzednich podejściach...

A tak w ogóle to wy tu o oczekiwaniu na dwie kreseczki m owicie, a ja dopiero na owulkę czekam...jeszcze tyle czasu przede mną...

Ja też uciekam :)

Kahaka trzymam mocno, z samego rana zaglądam do Ciebie w nadziei, że zobacze dobre wieści :D
Mama, właśnie, brak objawów to też dobrze, objawy na @ też dobre.. nie pozostaje nam nic innego tylko czekać.. i mocno wierzyć :)
Amalfi, współczuję tego plemienia ;/ ale jak nie przejdzie do czasu urlopu to trudno, szkoda sobie nawet tam psuć humor problemami codziennymi
Wikula zobaczysz, że szybko zleci :)

Co do szyjki to ja się uczyłam, że na @ jest na górze.. później schodzi po nisko i wraz z dniami płodnymi i coraz bliższą owulką idzie do góry po czym znowu opada i na @ leci do góry. Szyjka przy tym ma być miękka i otwarta.
Ja póki co mam wysoko twardą i zamknięta, ale to się może i na godzinę przed @ zmienić niestety ;/ W tym cyklu ciągle od owulki jest wysoko i do tego mam tony śluzu aż się zastanawiam czy to nie jakaś infekcja, że mi się po nogach leje :D może te tabsy casta taki cud sprawiły bo w końcu i plamień się pozbyłam ??

No nic, lecem i &&& mocno trzymam :)

U mnie lipa...Temp spadła dalej, ale @ ani sladu! No wkur***na jestem na maksa, nawet jednej kropelki :angry: Test zrobiłam dla formalności-jedna krecha of kors. Mam dziś 16 dfl, zastanawiam się czy dobrze wykres zinterpretowałam.

Miłego dnia i dzięki za kciuki.

reklama
Do góry