reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

A ktora mowila ze zafasolkuje w maju???? Bo nie pamietam.
No, teraz sie mnozymy jak kroliki na tym watku heheheh po latach staran wszystkie wpadaja po kolei

reklama
No, teraz sie mnozymy jak kroliki na tym watku heheheh po latach staran wszystkie wpadaja po kolei

aaaahahahahahahaha-błagam Cie-sikam hahahaha...
Amalfi juz Ty jak coś powiesz :))))))))))

Kahaka- dzięki moja droga,ale ja raczej odpadam i ide na koniec kolejki-raczej @ przylezie..żadnych!!objawów..nic ..kompletnie nic...

mama Ty sie nie smiej tylko sie szykuj, ja na anty jade, plamie jeszcze bardziej, bo juz caly cykl mi wychodzi ze poplamie:szok:, wiec na mnie nie liczcie!!!:no:

Amalfi- kurcze ,jak mi Cię szkoda z tymi plamieniami!!
szlag...co to za dziadostwo...mam nadzieje,ze naprawde w koncu ustalą lekarze przyczynę...

teraz bierzesz anty,ale za chwile na pokażesz fotkę blizniaków:)))
wierzę w to kochana ..

Kahaka- no dobra juz dobra-biore ta fasolke jak dają :))))))))))))

jery chciałabym ,ale raczej lipa..
no-do piątku coraz bliżej to sie zobaczy...juz jedna nogą jestem w sklepie po piwo...bo jak @ przyłazi to chociaz piwo mozna wypić...

Dzieki mama jeszcze Wam pokaze hahahahhahahahaahah blizniaki jak sie patrzy, a plamienia masakra!!! Caly pobyt na urlopie bede plamic, juz nie wiem co robic, przerwac to brac czy brac dalej, jak przerwe to @ mi sie popieprzy, a jak nie przerwe to na bank bede plamic, a policzylam i wychodzi mi ze nie bede miala na anty @ w trakcie tych 2 tyg, trudno bedzie trzeba w tamponie pociskac po plazy :-(

Amalfi- ja brałam anty-3 opakowania jak miałam zajśc w ciążę z Zuza i Domisiem..przy Zuzi oki-spoko przyjełam anty i po odstawieniu po @ działania i udało się a przy Dominiku po pierwszym opak.było oki a w połowie drugiego(brałam bez przerwy na @)zaczelam plamić..dzwonie do gina ,ze 3 czy 4 dzień plamię i kazał brać 2 cilesty na raz...i wtedy przeszło plamienie-tak jakby te anty były na mnie za słabe...

mama no co ty?? Dwie tabletki naraz??? Z tego wniosek ze zwiekszylas dawke estrogenow, a po co Ty to bralas??? Zeby zajsc w ciaze bralas anty??? NIc nie kapuje. Moze powinien ci dac poprostu estrogen a nie anty

reklama
Dziewczynki, ja się żegnam.
Pewnie nie będę mogła zasnąć z wrażenia, z nadzieja na wysoką tempkę jutro, ale pewnie będzie rano wielkie chlup :p
Dobrej nocy!

Do góry