reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
No, teraz sie mnozymy jak kroliki na tym watku heheheh po latach staran wszystkie wpadaja po kolei
aaaahahahahahahaha-błagam Cie-sikam hahahaha...
Amalfi juz Ty jak coś powiesz )))))))))
Kahaka- dzięki moja droga,ale ja raczej odpadam i ide na koniec kolejki-raczej @ przylezie..żadnych!!objawów..nic ..kompletnie nic...
mama05
Amalfi- kurcze ,jak mi Cię szkoda z tymi plamieniami!!
szlag...co to za dziadostwo...mam nadzieje,ze naprawde w koncu ustalą lekarze przyczynę...
teraz bierzesz anty,ale za chwile na pokażesz fotkę blizniaków))
wierzę w to kochana ..
szlag...co to za dziadostwo...mam nadzieje,ze naprawde w koncu ustalą lekarze przyczynę...
teraz bierzesz anty,ale za chwile na pokażesz fotkę blizniaków))
wierzę w to kochana ..
mama05
Kahaka- no dobra juz dobra-biore ta fasolke jak dają )))))))))))
jery chciałabym ,ale raczej lipa..
no-do piątku coraz bliżej to sie zobaczy...juz jedna nogą jestem w sklepie po piwo...bo jak @ przyłazi to chociaz piwo mozna wypić...
jery chciałabym ,ale raczej lipa..
no-do piątku coraz bliżej to sie zobaczy...juz jedna nogą jestem w sklepie po piwo...bo jak @ przyłazi to chociaz piwo mozna wypić...
amalfi
Fanka BB :)
Dzieki mama jeszcze Wam pokaze hahahahhahahahaahah blizniaki jak sie patrzy, a plamienia masakra!!! Caly pobyt na urlopie bede plamic, juz nie wiem co robic, przerwac to brac czy brac dalej, jak przerwe to @ mi sie popieprzy, a jak nie przerwe to na bank bede plamic, a policzylam i wychodzi mi ze nie bede miala na anty @ w trakcie tych 2 tyg, trudno bedzie trzeba w tamponie pociskac po plazy :-(
mama05
Amalfi- ja brałam anty-3 opakowania jak miałam zajśc w ciążę z Zuza i Domisiem..przy Zuzi oki-spoko przyjełam anty i po odstawieniu po @ działania i udało się a przy Dominiku po pierwszym opak.było oki a w połowie drugiego(brałam bez przerwy na @)zaczelam plamić..dzwonie do gina ,ze 3 czy 4 dzień plamię i kazał brać 2 cilesty na raz...i wtedy przeszło plamienie-tak jakby te anty były na mnie za słabe...
reklama
Podziel się: