reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

mama no my juz tam bylismy, mamy pod domem prawie :) czesto tam bywam po doniczki np, juz wybralismy wlasnie i to chyba te same, tylko czekamy na kase :) bo ma zejsc na koniec miesiaca a konkretny remont zaczynamy jak tylko dzialki posprzedajemy, sprawa w toku moze za tydzien sie juz wyjasni :)

reklama
Błonia
Nasza to ma jakiś przykurcz.podobno już jak się urodziła to odebrali jej 1punkt za to.
Ale lekarz pierwszego kontaktu cały czas twierdził że jest wszystko ok.dopiero jak stanęła na nogi,jeszcze nie o własnych siłach tylko tak za ręce, to zauważyliśmy że coś jest nie tak. I dopiero wtedy moja sis odwiedziła ortopede.

Koralikowa
super,że dobrze sobie radzisz ..,że Marcelek daje radę -czasem jelitka muszę się "dopracować" ...mój syn miał zespół leniwego jelita-nie było ruchów robaczkowych które przepychają koopkę i się męczył bo nie mógł się załatwić ..dostałam leki ..pobrał kilka dni i ruszyło.
ściskam Cię !

Anuszka
&&& za córkę siostry!

Błonka
no to &&&&&& za sprzedaż działek a jak już sprzedaz to podziel się forsą :-D:-D
nasz kamień to sofia w korytarzy
a w salonie na 2 ścianach mamy ten
kamien-elewacyjny-bergamo-sahara-stone-master,main.jpg

kolor taka kość słoniowa-bo chciałam jasny,ale nie biały..
do korytarza wzięlismy z brązowymi maziajkami bo tak pasuje do płytek i ramy lustra :-pa też jest jany bo we wnęce mam 3 drzwiową wielką szafę i Ikea białą właśnie więc korytarz mimo ,że mały 3m na 2m to funkcjonalny-a przez to ,że jasny to przestronniejszy się wydaje.

kiedyś miałam fazę na ciemne rzeczy ..teraz zmieniamy wsio na jasne:-D

kończę kawę i na spacer .

mama ja tez mialam faze na ciemne.. ale chyba z "wiekiem" to sie zmienia... bardzo podobaja mi sie jasne meble i sciany jasne tez...
hehe mama z dzialek kasa taka akurat na remont bedzie, pokoje budujemy dziewczynką i nam sypialnie w tym domu blizniaku naszym, a na koncu sie przebijemy po robocie... dzialk irolne okolo 3 tys metrow 2 tego jest wiec nie za duzo, ale zawsze cos... splacimy kredyty i trzeba bedzie zaplacic za odrolnienie najwiekszej dzialki 4 i pol tys m2... jak tamta sprzedamy to sie budujemy :D o ile sprzedamy bo to nigdy nic nie wiadomo.........

Kochane jestem, jestem ale zawalona robotą.
W poniedziałek dostajemy klucze do mieszkanka i wielki remont przed nami a mamy tylko 2 tyg. nim oddamy zaś klucze do tego domku :-D
Tak więc mało czasu mam, jutro jedziemy wszystko mierzyć później kupować i od poniedziałku robota.
W środę jedziemy na usg by sprawdzać płeć więc jestem mocno podekscytowana :tak:

HEJA WETERANKI!!!
Wpadałam co jakiś czas ale, że była cisza to dałam sobie spokój..ale widzę, że żyjecie :tak:

LILITH -
Dzięki u mnie w miarę ok! Nadal w dwu- paku :tak:

KORALIKOWA -
No fajny bym sobie prezent zrobiła...ale łudzę się jednak, że Dominik zechce wyjść wcześniej :-) niż na 8 marca...
Generalnie końcówka mnie dobija... od dwóch miesięcy praktycznie nie sypiam...ot 2-3 godz. nad ranem...do tego masakrycznie drętwieje mi ciało, nie wspomnę już o bólach w klatce piersiowej i trudnościach w oddychaniu...Na prawdę ta ciążą pod koniec daje mi czadu...
Mam już cały dom wysprzątany, okna pomyte, fugi poczyszczone, garderoba lśni...no mówię Wam na Święta takich porządków nie robiłam i tak nie lśniło jak teraz...no ale nie wpłynęło to ani na poprawę snu ani na poród.

MAMA - Sądzę, że wagowo bardzo podobnie plasuje się do siostry i ma już zapewne coś koło 2700... Tylko niech wyłazi :sorry2:
Masz piękny kamień zarówno w zakładzie jak i w domku...MARZĘ aby teraz u siebie w domku zrobić coś właśnie w kamieniu...a konkretnie ścianę w holu... No ale zapewne to za jakieś kilka lat co by Domiś podrósł...:tak:

BŁONIA - piękne zdjęcie Twojej drugiej córeczki :tak:

Mogę pochwalić się kącikiem Dominika w naszej sypialni... pomimo wstawienia tych kilku mebli po sypialni nadal można się ganiać...
Łóżeczko młody odziedziczył po siostrze...ale przemalowałam na biało, co by mi do sypialni pasowało... Potem jak młody przeniesie się do swojego pokoju to też będzie ok bo jemu planujemy pomalować pokój na jasno szaro z dodatkami w pasy zielono granatowe.
2014-02-17-1179.jpg2014-02-17-1180.jpg2014-02-17-1181.jpg2014-02-17-1182.jpg2014-02-17-1183.jpg2014-02-17-1184.jpg

Załączniki

• 2014-02-17-1179.jpg
    2014-02-17-1179.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 107
  • 2014-02-17-1180.jpg
    2014-02-17-1180.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 82
  • 2014-02-17-1181.jpg
    2014-02-17-1181.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 2014-02-17-1182.jpg
    2014-02-17-1182.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 110
  • 2014-02-17-1183.jpg
    2014-02-17-1183.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 2014-02-17-1184.jpg
    2014-02-17-1184.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
heja

lilith super,to daj nam znac jaka płec ;-)

nikusia śliczne mebelki,super kacik dla małego-a dolegliwosci kochana juz niedlugo sie skoncza,czas leci.

Mój mały juz nie cycuje,odrzucił całkiem moje mleko i jesteśmy na mm. Mielismy w pon szczepienie,mały wył nieziemsko,wczoraj usg bioderek i wsio ok,a wazy 4665gr.
I jest cudny.
A tu taka focia dla was ;-) ;-) ;-)

Załączniki

• 1393396771331.jpg
    1393396771331.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 1393396802859.jpg
    1393396802859.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 95
Do góry