reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

weteranki wyłazić z krzaczorów :-D

Błonka
cieszę się ,że po badaniach wszystko si :tak: wybierajcie imię ,jeszcze trochę czasu macie :-)
ukochać Zosię :)

Kora
tak mam swój gabinet kosmetyczny -dziś własnie mija rok jak go prowadzę :-p
gratuluję drugiej córki zatem ;)

Kahaka
a Ty jak sie czujesz ?? płeć znana??
jeszcze Ty i Lilith zostałyście z płcią :)

pozdrawiam serdecznie i idę kolacje dzieciom robić-u nas drugi tydzień ferii trwa:blink:

reklama
Błoneczka
cześc kochana
..u nas ferie więc ten tydzień jestem z dziecmi w domku ..wczoraj minął rok jak prowadze gabinet -dumna jestem ,że dałam radę:tak:

dzieci zdrowe,mąż kładzie kamień na ścianach w korytarzu ..w tamtym tygodniu zrobił podwieszany sufit-powoli do przodu :-)

skoro imię wybrane to prosze pogłaskać Julkę ..a jak Zosia-zdrowa??

ferie a tu sniegu jak na lekarstwo.. nie bylo chyba w ogole u Was co?
a jakie kamienie? remont?
i jak idzie z gabinetem? pamietam ze byl problem bo sie ich duzo pootwieralo, ty teraz dojazdowa jestes tak????
Z Zosia zdrowa, tylko z tymi nozkami mamy zmartwienie.. gips jej chcial lekarz zakladac teraz na wizycie bo krzywe.. szyna podobno nie d arady :/ no ale teraz mamy jeszcze skierowanie do poradni rehabilitacyjnej :)
buziaki dla was :)

Błonka
A możesz mi przypomnieć co dzieje się z nóżkami Zosi?bo mojej siostrzenicy też coś wykryli i trzeba ja rehabilitować.

anuszka, szpotowate ma, jakby na beczce jeździła i to tak konkretnie, czasem sie o nie potyka jak idzie.. chodzi od 9 miesiaca a dalej na dworze musze asekurować, zeby nie upadła

witam

Błonka-nie,nie jestem mobilna,przeniosłam się do mojej miejscowości i od października tu działam i jest super :-Dto była dobra decyzja bo i na miejscu,i ruch i dzieci mam dopilnowane-same +:tak:
powodzenia z nogami Zosi :sorry2: może to od tego ,że za wcześnie zaczęła chodzić ..kurcze nie znam sie na tym..

a kamień taki T.kładzie
kamien-dekoracyjny-sofia-stone-master,main.jpg

mama w merlinie takie są :D tez takie chce kupic tylko nad kominek :D bardzo mi sie podobają :D
lekarz mowil ze od chodzenia wczesnego bo w 9 miesiacu poszla... no ale tez od wagi bo ona swoje ma, to sie wszystko na siebie naklada... lekarka mowi ze taka jej uroda bo je prawidlowo.. przeanalizowalysmy caly jadlospis i mowi ze nie ma w nic slodyczy ani rzeczy jakichs tuczacych no bo coz moje jesc taki maluch... gotowane warzywa mieso, szynki ledwo skubnie.. troche kaszki rano i owoce......

Błonka
tak,w leroy kupilismy i masz różne ,przeróżna kolory i wielkości-są takie jak nasze,są mniejsze, są wielkości cegły..przejedźcie się ,na pewno coś wybierzesz..:tak:

reklama
hej

tez sie odezwe hee

mama fajny kamien.....i super ze tak wszystko na plus,wiosna idzie to trzeba byc usmiechnietym i plus:)

lilith co u ciebie??

ikusia trzymasz sie w dupaku??? co tm u ciebie,jak sie czujesz??

U nas ok,amly chyba mial przejsciowe kolki,ale teraz juz ok...
Musze go dokarmiac ,,,pewnie mleko niedlugo zginie,,ale narazie mam to daje swoje,sporadycznie dokarmiam....ja puste cycki i na noc,ze 2 razy butla,a tak to cyc:)

Do góry