reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

weteranki wyłazić z krzaczorów :-D

Błonka
cieszę się ,że po badaniach wszystko si :tak: wybierajcie imię ,jeszcze trochę czasu macie :-)
ukochać Zosię :)

Kora
tak mam swój gabinet kosmetyczny -dziś własnie mija rok jak go prowadzę :-p
gratuluję drugiej córki zatem ;)

Kahaka
a Ty jak sie czujesz ?? płeć znana??
jeszcze Ty i Lilith zostałyście z płcią :)

pozdrawiam serdecznie i idę kolacje dzieciom robić-u nas drugi tydzień ferii trwa:blink:

reklama
Błoneczka
cześc kochana
..u nas ferie więc ten tydzień jestem z dziecmi w domku ..wczoraj minął rok jak prowadze gabinet -dumna jestem ,że dałam radę:tak:

dzieci zdrowe,mąż kładzie kamień na ścianach w korytarzu ..w tamtym tygodniu zrobił podwieszany sufit-powoli do przodu :-)

skoro imię wybrane to prosze pogłaskać Julkę ..a jak Zosia-zdrowa??

ferie a tu sniegu jak na lekarstwo.. nie bylo chyba w ogole u Was co?
a jakie kamienie? remont?
i jak idzie z gabinetem? pamietam ze byl problem bo sie ich duzo pootwieralo, ty teraz dojazdowa jestes tak????
Z Zosia zdrowa, tylko z tymi nozkami mamy zmartwienie.. gips jej chcial lekarz zakladac teraz na wizycie bo krzywe.. szyna podobno nie d arady :/ no ale teraz mamy jeszcze skierowanie do poradni rehabilitacyjnej :)
buziaki dla was :)

Błonka
A możesz mi przypomnieć co dzieje się z nóżkami Zosi?bo mojej siostrzenicy też coś wykryli i trzeba ja rehabilitować.

anuszka, szpotowate ma, jakby na beczce jeździła i to tak konkretnie, czasem sie o nie potyka jak idzie.. chodzi od 9 miesiaca a dalej na dworze musze asekurować, zeby nie upadła

witam

Błonka-nie,nie jestem mobilna,przeniosłam się do mojej miejscowości i od października tu działam i jest super :-Dto była dobra decyzja bo i na miejscu,i ruch i dzieci mam dopilnowane-same +:tak:
powodzenia z nogami Zosi :sorry2: może to od tego ,że za wcześnie zaczęła chodzić ..kurcze nie znam sie na tym..

a kamień taki T.kładzie
kamien-dekoracyjny-sofia-stone-master,main.jpg

mama w merlinie takie są :D tez takie chce kupic tylko nad kominek :D bardzo mi sie podobają :D
lekarz mowil ze od chodzenia wczesnego bo w 9 miesiacu poszla... no ale tez od wagi bo ona swoje ma, to sie wszystko na siebie naklada... lekarka mowi ze taka jej uroda bo je prawidlowo.. przeanalizowalysmy caly jadlospis i mowi ze nie ma w nic slodyczy ani rzeczy jakichs tuczacych no bo coz moje jesc taki maluch... gotowane warzywa mieso, szynki ledwo skubnie.. troche kaszki rano i owoce......

Błonka
tak,w leroy kupilismy i masz różne ,przeróżna kolory i wielkości-są takie jak nasze,są mniejsze, są wielkości cegły..przejedźcie się ,na pewno coś wybierzesz..:tak:

reklama
hej

tez sie odezwe hee

mama fajny kamien.....i super ze tak wszystko na plus,wiosna idzie to trzeba byc usmiechnietym i plus:)

lilith co u ciebie??

ikusia trzymasz sie w dupaku??? co tm u ciebie,jak sie czujesz??

U nas ok,amly chyba mial przejsciowe kolki,ale teraz juz ok...
Musze go dokarmiac ,,,pewnie mleko niedlugo zginie,,ale narazie mam to daje swoje,sporadycznie dokarmiam....ja puste cycki i na noc,ze 2 razy butla,a tak to cyc:)

Do góry