reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

KORA - dzięki za zainteresowanie. Młody ma tendencję wzrostową :-) Waży 1690 gr Jest nadal malutki jak na ten tydzień ciąży ale dla mojegi ginekologa istotne jest to, że tyje.
Obecnie głównym powodem naszej zadumy jest PORÓD...A raczej wybór szpitala :sorry2:

I przyznam się, że mam problem :baffled: Do zeszłego tyg (czyli do wizyty) byłam pewna, że wybiorę Warszawską św. Zofię..popularnie nazwaną Żelazną...Tam rodziłam 9 lat temu córeczkę, opieka na medal, poród długi bolesny ale w wannie i generalnie wspominam MIŁO!!!
Teraz...cóż miejsce tam mamy zaklepane, bo porodów tam jest tyle, że zwykłego śmiertelnika z ulicy nie przyjmą :baffled:...Ale mój Gin Pracuje na Solcu...i polecał właśnie Solec!!! Oddział mały, kameralny, mało rodzących, każda dopilnowana i dopieszczona...

I siedzimy i szukamy teraz opinii, opisów itd...

Jest fajna strona Rodzić na Solcu | Blog Oddziału Położniczo-Ginekologicznego Szpitala na Solcu w Warszawie
Opnie bardzo dobre, oddział wyremontowany czysty, kadra wymieniona... ALE MAM ZAGWOSTKĘ :cool2:

reklama
hej

U nas oi,,,maly cycuje tylko na moim,bo wczesniej mialam prblem z mlekiem,ale juz dobrze...
Grzeczny,nie ma kolek tfu tfu...cos kupki robi raz na dwa trzy dni,,w srode mamy pediatre...wiec sie zapytam co i jak...moze cos na to da...

nikusia rany juz lada moment ze tak powiem...ty masz termin na 8 marca wow,,w dzien kobiet super:))

a zjola nie wiem wpada ttu czasem chyba??
zjola co u ciebie??ma

mamita a ty co tak ucichlas,jak interes??? co slychac??

Maly lula,ja piore,musze poprasowac,obiad zrobic nooo i tyle..ale mam lenia i siedze na kompie heee

hejka

Koraliczek
ściskam moocno i raz jeszcze gratuluję :)ukochaj Marcelka ;) świetnie sobie radzisz-brawo:)
u mnie interes super-tfu .tfu :-p

Błonka
jednoosobowa dyskoteka :-D

Kora
imię wybrane,córka została córką ??

Nikusia
Domiś nadrobi na końcówce -zawsze w ostatnich tyg.dzidzia najwiecej nabiera ciałka :tak:

Lilith
&&&&&&&&&&& za dziś :)

mama ja se swietnie radze,,b o muszee..ale i tak czuje sie bezsilna ciagle...
jutro do pediary jedziemy i to z samego ranca,na 8 mamy..a maly do 8 spi...i odsniezanie i wogole masakra z ta poranna wyprawa jutrzejsza....

pozdrowionkaa

mama, Dziewczyna została dziewczyną, Imię jeszcze nie do końca wybrane.
A jaki masz interes? Gabinet kosmetyczny?

Lilith - ruchy czuję, ale bez szału. Było kilka dni, że przez cały dzień nic i już się martwiłam, ale jest ok, bo teraz codziennie po troszkę coś czuję. :)
Ty niedługo pewnie też poczujesz.

reklama
Do góry