reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

KORA - dzięki za zainteresowanie. Młody ma tendencję wzrostową :-) Waży 1690 gr Jest nadal malutki jak na ten tydzień ciąży ale dla mojegi ginekologa istotne jest to, że tyje.
Obecnie głównym powodem naszej zadumy jest PORÓD...A raczej wybór szpitala :sorry2:

I przyznam się, że mam problem :baffled: Do zeszłego tyg (czyli do wizyty) byłam pewna, że wybiorę Warszawską św. Zofię..popularnie nazwaną Żelazną...Tam rodziłam 9 lat temu córeczkę, opieka na medal, poród długi bolesny ale w wannie i generalnie wspominam MIŁO!!!
Teraz...cóż miejsce tam mamy zaklepane, bo porodów tam jest tyle, że zwykłego śmiertelnika z ulicy nie przyjmą :baffled:...Ale mój Gin Pracuje na Solcu...i polecał właśnie Solec!!! Oddział mały, kameralny, mało rodzących, każda dopilnowana i dopieszczona...

I siedzimy i szukamy teraz opinii, opisów itd...

Jest fajna strona Rodzić na Solcu | Blog Oddziału Położniczo-Ginekologicznego Szpitala na Solcu w Warszawie
Opnie bardzo dobre, oddział wyremontowany czysty, kadra wymieniona... ALE MAM ZAGWOSTKĘ :cool2:

reklama
hej

U nas oi,,,maly cycuje tylko na moim,bo wczesniej mialam prblem z mlekiem,ale juz dobrze...
Grzeczny,nie ma kolek tfu tfu...cos kupki robi raz na dwa trzy dni,,w srode mamy pediatre...wiec sie zapytam co i jak...moze cos na to da...

nikusia rany juz lada moment ze tak powiem...ty masz termin na 8 marca wow,,w dzien kobiet super:))

a zjola nie wiem wpada ttu czasem chyba??
zjola co u ciebie??ma

mamita a ty co tak ucichlas,jak interes??? co slychac??

Maly lula,ja piore,musze poprasowac,obiad zrobic nooo i tyle..ale mam lenia i siedze na kompie heee

hejka

Koraliczek
ściskam moocno i raz jeszcze gratuluję :)ukochaj Marcelka ;) świetnie sobie radzisz-brawo:)
u mnie interes super-tfu .tfu :-p

Błonka
jednoosobowa dyskoteka :-D

Kora
imię wybrane,córka została córką ??

Nikusia
Domiś nadrobi na końcówce -zawsze w ostatnich tyg.dzidzia najwiecej nabiera ciałka :tak:

Lilith
&&&&&&&&&&& za dziś :)

mama ja se swietnie radze,,b o muszee..ale i tak czuje sie bezsilna ciagle...
jutro do pediary jedziemy i to z samego ranca,na 8 mamy..a maly do 8 spi...i odsniezanie i wogole masakra z ta poranna wyprawa jutrzejsza....

pozdrowionkaa

mama, Dziewczyna została dziewczyną, Imię jeszcze nie do końca wybrane.
A jaki masz interes? Gabinet kosmetyczny?

Lilith - ruchy czuję, ale bez szału. Było kilka dni, że przez cały dzień nic i już się martwiłam, ale jest ok, bo teraz codziennie po troszkę coś czuję. :)
Ty niedługo pewnie też poczujesz.

reklama
Do góry