reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - No tak myślę, Niśka nadgoniła ładnie więc liczę, że Domi gorszy nie będzie :tak:

Ja mogę Wam pokazać moje brzuszysko ;-) 30 tyg + 3 dni.jpg całe 30 tyg i 3 dni mojego szczęścia :happy:

Załączniki

• 30 tyg + 3 dni.jpg
    30 tyg + 3 dni.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ja nie mam co pokazać :zawstydzona/y:

Błonka a gdzie Twój, miałaś dać i co?? czekam :-D

Nikusia, brzuszek śliczny, zgrabniutki i malutki :-D:tak: miło popatrzec, mam nadzieję, ze i ja doczekam :zawstydzona/y:
Co do samopoczucia, było tragicznie a teraz jest coraz lepiej. W sumie jakby nie było to bym panikowała, więc chyba im gorzej na początku tym lepiej, wszystko można przetrwać. Jest i tak lepiej niż z Jud w ciąży :-D

No ja na początku zajadałam mdłości więc najwięcej utyłam :-(
Teraz liczę, że Domiś będzie tył a ja będę stała wagowo mniej więcej tak samo... No dobra :-p łudzę się :tak:
Zresztą dieta matki karmiącej i heja :cool2:

Hej hej
Ale u nas dziś wieje! :O
Mała dzisiaj niedobra, cieszę się że w końcu śpi hehe.
Lilith pewnie, że doczekasz. A mdłości to Ci już powinny mijać, w końcu zaraz drugi trymestr. Mnie się już skończyły, i gdyby nie to,że wiem, że wszystko ok to też bym panikowała :)
Błonka w którym ty tyg jesteś, bo masz 2 suwaczki? Na kiedy masz termin?

Kahaka, dziś mam silne jak na inne dni bóle, do tego ta głowa.. i gdyby nie to, że to serducho mogę podsłuchać już bym chyba oszalała ze strachu ale zapisywała się na kolejne prywatne usg..

U Błonki dość duża rozbieżność i sama nie wiem :-D

kahaka na 5 czerwca teoretycznie wg usg u dr na prenatalnych, czyli 21 tydzien i on mi ostatnio prawidlowo obliczyl wiek ciazy bo wg mojej lekarki mialam niby pozniej rodzic a przenosilam ;/ ,a teraz w tej ciazy jest to samo.. ona mi ustalila termin później wg pierwszego usg tam do tego 9 tc -19 tydzien... a lekarz z prenatalnych mowil ze nie.. ze ciaza jest starsza i jestem w 21 tygodni uciazy... wiec NIE WIEM... :)

lilith no chce wrzucic ale caly czas mam na szaro tą opcje "wybierz plik" do wgrania fotki ... ;/

reklama
Spokojnie :)
Mi ta opcja ostatnio też na nerwy działała, pisało nad nią "zablokuj" jakby to niby jakaś reklama była i nie mogłam kliknąć ;-)
mam filmik serducha, myślałam, że wrzucę przez BB a tu nie, bo to linki z yt działają..

Do góry