reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Nikusia
ślicznie wyglądasz) sam brzuszek-szybko później wrócisz do formy
ślicznie wyglądasz) sam brzuszek-szybko później wrócisz do formy
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
slicznosci
Ja nie mam co pokazać
Błonka a gdzie Twój, miałaś dać i co?? czekam
Nikusia, brzuszek śliczny, zgrabniutki i malutki miło popatrzec, mam nadzieję, ze i ja doczekam
Co do samopoczucia, było tragicznie a teraz jest coraz lepiej. W sumie jakby nie było to bym panikowała, więc chyba im gorzej na początku tym lepiej, wszystko można przetrwać. Jest i tak lepiej niż z Jud w ciąży
Błonka a gdzie Twój, miałaś dać i co?? czekam
Nikusia, brzuszek śliczny, zgrabniutki i malutki miło popatrzec, mam nadzieję, ze i ja doczekam
Co do samopoczucia, było tragicznie a teraz jest coraz lepiej. W sumie jakby nie było to bym panikowała, więc chyba im gorzej na początku tym lepiej, wszystko można przetrwać. Jest i tak lepiej niż z Jud w ciąży
Hej hej
Ale u nas dziś wieje! :O
Mała dzisiaj niedobra, cieszę się że w końcu śpi hehe.
Lilith pewnie, że doczekasz. A mdłości to Ci już powinny mijać, w końcu zaraz drugi trymestr. Mnie się już skończyły, i gdyby nie to,że wiem, że wszystko ok to też bym panikowała
Błonka w którym ty tyg jesteś, bo masz 2 suwaczki? Na kiedy masz termin?
Ale u nas dziś wieje! :O
Mała dzisiaj niedobra, cieszę się że w końcu śpi hehe.
Lilith pewnie, że doczekasz. A mdłości to Ci już powinny mijać, w końcu zaraz drugi trymestr. Mnie się już skończyły, i gdyby nie to,że wiem, że wszystko ok to też bym panikowała
Błonka w którym ty tyg jesteś, bo masz 2 suwaczki? Na kiedy masz termin?
Kahaka, dziś mam silne jak na inne dni bóle, do tego ta głowa.. i gdyby nie to, że to serducho mogę podsłuchać już bym chyba oszalała ze strachu ale zapisywała się na kolejne prywatne usg..
U Błonki dość duża rozbieżność i sama nie wiem
U Błonki dość duża rozbieżność i sama nie wiem
kahaka na 5 czerwca teoretycznie wg usg u dr na prenatalnych, czyli 21 tydzien i on mi ostatnio prawidlowo obliczyl wiek ciazy bo wg mojej lekarki mialam niby pozniej rodzic a przenosilam ;/ ,a teraz w tej ciazy jest to samo.. ona mi ustalila termin później wg pierwszego usg tam do tego 9 tc -19 tydzien... a lekarz z prenatalnych mowil ze nie.. ze ciaza jest starsza i jestem w 21 tygodni uciazy... wiec NIE WIEM...
lilith no chce wrzucic ale caly czas mam na szaro tą opcje "wybierz plik" do wgrania fotki ... ;/
lilith no chce wrzucic ale caly czas mam na szaro tą opcje "wybierz plik" do wgrania fotki ... ;/
reklama
Podziel się: