reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
O a ja się zastanawiałam dlaczego Błonia masz dwa suwaczki...Już zaczęłam kombinować z bliźniakami :cool2:

Mnie się też taki komunikat wyświetla na szaro...ale wciskam z prawego dolnego rogu napis Basic i jakoś się zdjęcia wkleiły :tak:

DSC_0308a.jpg oooo :) |
nikusia dzieki :p

Załączniki

• DSC_0308a.jpg
    DSC_0308a.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 71
Czy to czasem nie jest już starszy brzuszek? Taki co nam pokazywałaś wcześniej ale w powiększeniu? Chyba 18 tydzien? 17?
Śliczny kochana :*

ten jest z okolicy świąt.. chyba 2 dzien swiat albo po swietach robiona fota.. teraz nie robilam... wlansie nie pamietam czy wrzucalam tutaj bo na fb pokazywalam kolezanką...

Nikusia, dziękuję za gratulacje :). Fajniusi ten Twój Synio!
Ciuszkami dla dziewczynki też byłabym zainteresowana, jeśli jeszcze masz ;)
A brzuch masz malusi! Ja mam taki teraz ;) Jesteś wysoka?

Błonia, Twój brzuś znam :). Śliczny!

Lilith - oby mdłości minęły.

Kora - Kochana ja mam 168 więc no ani wysoka ani niska :-);-)
A Domiś MALUSI więc brzusio też...W czwartek mam kontrolne USG więc trzymajcie kciuki zobaczymy czy przybrał choć troszkę :happy:

reklama
Do góry