reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
O a ja się zastanawiałam dlaczego Błonia masz dwa suwaczki...Już zaczęłam kombinować z bliźniakami :cool2:

Mnie się też taki komunikat wyświetla na szaro...ale wciskam z prawego dolnego rogu napis Basic i jakoś się zdjęcia wkleiły :tak:

DSC_0308a.jpg oooo :) |
nikusia dzieki :p

Załączniki

• DSC_0308a.jpg
    DSC_0308a.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 67
Czy to czasem nie jest już starszy brzuszek? Taki co nam pokazywałaś wcześniej ale w powiększeniu? Chyba 18 tydzien? 17?
Śliczny kochana :*

ten jest z okolicy świąt.. chyba 2 dzien swiat albo po swietach robiona fota.. teraz nie robilam... wlansie nie pamietam czy wrzucalam tutaj bo na fb pokazywalam kolezanką...

Nikusia, dziękuję za gratulacje :). Fajniusi ten Twój Synio!
Ciuszkami dla dziewczynki też byłabym zainteresowana, jeśli jeszcze masz ;)
A brzuch masz malusi! Ja mam taki teraz ;) Jesteś wysoka?

Błonia, Twój brzuś znam :). Śliczny!

Lilith - oby mdłości minęły.

Kora - Kochana ja mam 168 więc no ani wysoka ani niska :-);-)
A Domiś MALUSI więc brzusio też...W czwartek mam kontrolne USG więc trzymajcie kciuki zobaczymy czy przybrał choć troszkę :happy:

reklama
Do góry