reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Dziekuje laski za wsparcie i pamiec zawsze zapominam ze nie macie fejsa bo tam z dziewczynami jestem na biezaco
niestety u mnie klapa
jestem juz prawie po @ trzymajcie nadal kciuki bo w sobote jade zobaczyc czy mamy jakies mrozaki
jesli beda to bede sie strasznie cieszyc a jak nie to trudno trzeba zyc dalej i odkladac kaske na kolejne podejscie
na bank o ile beda nie podejde w tym miesiacu bo czuje sie chora chce wydobrzec najpierw, nie moge juz spac z nerwow jakby nie mogli powiedziec przez tel tylko musze jechac 100km zeby sie dowiedziec

reklama
Miło pod czytać,ze stare weteranki to już nie weteranki a ciężaróweczki :tak:

cześć kobitki

kwiatuszeq
ale to nie dzwonili do Ciebie i nie powiedzieli ile masz mrozaczków? kurcze dziwne bo mnie informowali ile przeżyło i ile zamrozili .Trzymam kciuki żeby była ładna gromadka i żebyś mogła podejść do crio.&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka takie niespodzianki są fajne a z dwójką tak jak mama05 pisze dasz sobie radę i będziesz bardziej zorganizowana .
koralikowa,Nikusia buziam :tak:

Miło Was podczytywać radosne :tak:

KWIATUSZEK - Przytulam Cię kochana moja. Mam nadzieję, że wydobrzejesz i podejdziecie jeszcze raz.
Zuza - pisz koniecznie co u Was? Jak sprawa z adopcją się ma? I generalnie co słychać?
Koralikowa - No wiesz niby na 100 % nie wiadomo, ale jak jest dobry sprzęt, dobry lekarz a maluszek skory do współpracy to raczej pomyłki są wykluczone. I moim zdaniem prędzej w tą drugą stronę, że mówią np. że dziewczynka a rodzi się chłopak bo wiadomo coś tam zawsze może mu się zawinąć :-):zawstydzona/y: no toż stało nie będzie nie :zawstydzona/y::confused2: w sensie non stop. Ale na moje oko 3D raczej nie oszukuje i ciężko jest nie zobaczyć oczywiście jak dziecko da zobaczyć :-)
Ja odliczam dni do połówkowego liczę na piękne zdjęcia, filmik, i prze de wszystkim dobre wiadomości.

witam wszystkie Panie :happy: jak tak dalej pójdzie (ze mną i w ogóle), to wkrótce przeniosę się na ten wątek :-( mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie :tak:

Hejka!

No tak, ja jak po ogień, ale czasu brak.

Błonka - młody oczywiście, że zdał i już pracuje, zresztą już nawet pracę będzie zmieniał od początku listopada. Popiepszony jak mamusia :)
Całą rodzinką wybraliśmy się też na badanie obciążeń organizmu i wyszło, że mamy całą masę nieproszonych gości, w tym dwie cholery, które powodują obumieranie płodu. Będziemy leczenie rezonansem elektromagnetycznym. Cóż Chinka pomogła, to może i to pomoże.

Buziaki dla wszystkich i odzywać się będę.

Witaj w naszych szeregach Malena :)

reklama
U mnie dziś 39 dzień cyklu, jak mi pokazuje OvuFrend, @ brak, testy wychodzą negatywne. Jutro lub pojutrze wybieram się na betę i do gina. No zobaczymy, co tam w trawie piszczy. :-)

Do góry