reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Jeszcze bedziesz pozytywnie zaskoczona-zobaczysz
a w razie co to na mnie możesz liczyć .
poproszę o ciepłe myśli i &&&& za moją babcię-->jest w szpitalu od soboty..ma 86lat ,ale duuuużą wolę życia!
a w razie co to na mnie możesz liczyć .
poproszę o ciepłe myśli i &&&& za moją babcię-->jest w szpitalu od soboty..ma 86lat ,ale duuuużą wolę życia!
mama ;-) będzi git &&&&&&&&&&& moja babcia ma 82 i od listopada byla 5 razy na wewnetrznym i na kardiologi... ale na dzialke, do kosciola i na cmentarz lata dalej.. ona musi inaczej sie udusi... tacy ludzie dlugo pozyja jak tylk ochca zyc!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Błonka,Zjola
dziękuję ..oby babcia dała radę ....juz miała wode w płucach -źle z Nią było jeszcze wczoraj..
Zjoluś
jak dobrze,że jesteś brakuje Ciebie..cieszę się ,że mięśniak i cysta poszły won!!!
dziękuję ..oby babcia dała radę ....juz miała wode w płucach -źle z Nią było jeszcze wczoraj..
Zjoluś
jak dobrze,że jesteś brakuje Ciebie..cieszę się ,że mięśniak i cysta poszły won!!!
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
błonka gratulację, spokojnych i nudnych 9 miesięcy
długo się staraliście? ekhm, tzn nie zabezpieczaliście się bo chyba udało się tak "nieświadomie", tak?
ale mieliście fajną niespodziankę
długo się staraliście? ekhm, tzn nie zabezpieczaliście się bo chyba udało się tak "nieświadomie", tak?
ale mieliście fajną niespodziankę
emalia82
Fanka BB :)
Hej.
Chciałabym do Was dołączyć- jeżeli pozwolicie.Mam na imię Emilia i stuknęło mi już 31wiosen . Jestem mamą dwójeczki ( córka lat 11 i synek 3 latka).
Od 18 cykli staramy sie o 3 dzidzie i niestety los ma inne plany. Może wśród weteranek znajdę wsparcie i zachęte do dalszej walki. Pozdrawiam
Chciałabym do Was dołączyć- jeżeli pozwolicie.Mam na imię Emilia i stuknęło mi już 31wiosen . Jestem mamą dwójeczki ( córka lat 11 i synek 3 latka).
Od 18 cykli staramy sie o 3 dzidzie i niestety los ma inne plany. Może wśród weteranek znajdę wsparcie i zachęte do dalszej walki. Pozdrawiam
Koralikowa
hej
Błonia hoemonki dzialaja..a ty mi nie skracaj ciazy,jeszcze 8tyg,,niecale..hee
a dasz rade,inni daja ty tez dzielna dziewczynka jestes...
mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...
emalia nie znamy sie skads??? z innego watku??
zjoola co tam,wpadlas jak po ogien,dobrze ze wsio ok...
Błonia hoemonki dzialaja..a ty mi nie skracaj ciazy,jeszcze 8tyg,,niecale..hee
a dasz rade,inni daja ty tez dzielna dziewczynka jestes...
mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...
emalia nie znamy sie skads??? z innego watku??
zjoola co tam,wpadlas jak po ogien,dobrze ze wsio ok...
reklama
emalia82
Koralokowa- z całą pewnością kochana. Widzę ,że ty już lada moment będziesz tuliła maleństwo. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Karola- :*
Zjola- my już się też znamy
Karola- :*
Zjola- my już się też znamy
Podziel się: