reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Jeszcze bedziesz pozytywnie zaskoczona-zobaczysz :)

a w razie co to na mnie możesz liczyć .

poproszę o ciepłe myśli i &&&& za moją babcię-->jest w szpitalu od soboty..ma 86lat ,ale duuuużą wolę życia!

mama ;-) będzi git &&&&&&&&&&& moja babcia ma 82 i od listopada byla 5 razy na wewnetrznym i na kardiologi... ale na dzialke, do kosciola i na cmentarz lata dalej.. ona musi inaczej sie udusi... tacy ludzie dlugo pozyja jak tylk ochca zyc!!

Kurczę, co ja słyszę !!!!!!!!!

Błoncia gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie cysta i mięśniak zniknęły :) Chinka dała radę :tak:

Mama - kciuki za babcię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka dla wszystkich

Błonka,Zjola
dziękuję ..oby babcia dała radę ....juz miała wode w płucach -źle z Nią było jeszcze wczoraj..

Zjoluś
jak dobrze,że jesteś :tak: brakuje Ciebie..cieszę się ,że mięśniak i cysta poszły won!!!

błonka gratulację, spokojnych i nudnych 9 miesięcy :tak::tak:

długo się staraliście? ekhm, tzn nie zabezpieczaliście się bo chyba udało się tak "nieświadomie", tak?

ale mieliście fajną niespodziankę :-D

Hej.
Chciałabym do Was dołączyć- jeżeli pozwolicie.Mam na imię Emilia i stuknęło mi już 31wiosen . Jestem mamą dwójeczki ( córka lat 11 i synek 3 latka).
Od 18 cykli staramy sie o 3 dzidzie i niestety los ma inne plany. Może wśród weteranek znajdę wsparcie i zachęte do dalszej walki. Pozdrawiam

hej

Błonia hoemonki dzialaja..a ty mi nie skracaj ciazy,jeszcze 8tyg,,niecale..hee
a dasz rade,inni daja ty tez dzielna dziewczynka jestes...

mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...

emalia nie znamy sie skads??? z innego watku??

zjoola co tam,wpadlas jak po ogien,dobrze ze wsio ok...

reklama
Do góry