reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Emalia
witaj i rozgość się ..ja starałam sie 3 lata o 3ciego bejbika i niestety musiałam zwinąć żagle ..otworzyłam swój biznes,żeby mieć zajęcie-jakkolwiek to brzmi ....-i tyle w temacie ..mam 34 lata a gin powiedział,że " wśrodku wyglądam jak po menopauzie-jajniki zasuszone..endometrium cieniutkie-ciąży tu nie będzie już "
i tak jest jak mówił-cienkie endo skutkuje 1,5 dniową @ bo nie ma się co złuszczać ..

Błonka
my też się nie zabezpieczamy ,ale u nas cudu nie bedzie :baffled: cieszę się ,że Tobie się udało:)

Emalia
ale ,żeby nie było ;-)za Ciebie trzymam &&&& niech Ci sie uda ;)

Koralik
8 tygodniuf zleciii:-D
imię wybrane ??:)

Zjoluś
kawka??

miłego i słonecznego popołudnia ;)

Mama - &&&&&&&&& ZA Twoją babcie...
A w cuda wierzymy, skoro ja po 3,5 roku zaszłam... NO i Błonia cud wpadkę zaliczyła...
Błonia - wiesz... mnie też na początku jak patrzyłam na dziecię swoje jak miało 2 latka i pomyślałam Boże jakbym miała teraz rodzić????No ale mama dobrze mówi, zobaczysz ogarniesz dwójkę pięknie!!!

Koralikowa - kochana ty Już NA FINISZU... no ja czekam do 7 listopada na połówkowe i pewnie upewnimy się na milion procent, że będzie synek ...chyba że??? :eek:
Zjola- kochana super, że u Ciebie tam się wszystko ładnie wygoiło, i poznikało!!!

nikusia ja mam 6 listopada wizyte i tez chce miec pewnosc jaka plec...bo kurde wszyscy mi niebieskie daja...echh ale lipa bedzie jak laska bedzie heee...padne chyba na zawal...

mamusia jak tam,,kreci sie???

Koralikowa - ale co do tej pory nie mieliście jakiegoś takiego szczegółowego USG? U nas siusiaka już w 13 tyg było widać a potem gin 2 razy to potwierdził...no jakoś ciężko byłoby uwierzyć, że nagle się wchłonął:eek: Co innego w drugą stronę, mówią, że dziewczynka, a tu rodzi się chłopak...ale jak maluch nie daje podejrzeć to rzeczywiście ciężko lekarzowi...chociaż przy dzisiejszym USG 3D to chyba na prawdę ciężko o pomyłkę... Chociaż nie powiem, gdyby nam za 2 tyg na połówkowym wyszło, że dziewczyna to chyba też bym zawału dostała :-D
No a tak w ogóle dzień dobry...bo ja kolejną noc nie śpię :baffled:

reklama
Do góry