reklama
emalia82
Fanka BB :)
Błonka- fajnie ,że wszystko ok. Bardzo sie ciesze Czekamy na fotki dzidziolka
U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.
Pozdrawiam was wszystkie.
U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.
Pozdrawiam was wszystkie.
Nikusia82
Błonia - cudowne wiadomości Dawaj zdjęcie dzidziolka.
Emalia - 18 cykl mówisz.... Cóż nam się udało w 42 cyklu...także chyba nadziei nie należy tracić
Poza tym ja robiłam test w 12 d fl i wyszedł negatywny... A TYDZIEŃ PÓŹNIEJ już wiadomo dzidź :-)więc u Ciebie na plusa jeszcze jest szansa i tego się trzymamy TAK?
Emalia - 18 cykl mówisz.... Cóż nam się udało w 42 cyklu...także chyba nadziei nie należy tracić
Poza tym ja robiłam test w 12 d fl i wyszedł negatywny... A TYDZIEŃ PÓŹNIEJ już wiadomo dzidź :-)więc u Ciebie na plusa jeszcze jest szansa i tego się trzymamy TAK?
emalia82
Nikusia- dziękuje kochana za wsparcie i podziwiam za wytrwałość!!! Chyba jesteśmy rówieśniczkami? Powiedz mi czy ty sie jakość wspomagałaś w staraniach?
Nikusia82
Emalia - cóż długo by pisać przez te 3,5 roku czego my żeśmy nie robili, i czym żeśmy się nie wspomagali ????
Napisz o co konkretnie Ci chodzi, bo jeśli o całą historię to może lepiej na priva
Błonia- cudowności...No nie mów ? Kolejny Dominik ?Coś ukochaliśmy to imię
Napisz o co konkretnie Ci chodzi, bo jeśli o całą historię to może lepiej na priva
Błonia- cudowności...No nie mów ? Kolejny Dominik ?Coś ukochaliśmy to imię
emalia82
Błonka- śliczna foteczka. Dzidzia rośnie jak talalla Życzę Ci ,żeby było płci jaka ci się marzy
Nikusia- generalnie mi chodzi o to czy jesteście zdrowi i zaszliście naturalnie Ja mam już dwoje i badania ok i lekarze nie wiedzą o co kaman? Chyba tylko i wyłącznie o moją psyhe
Nikusia- generalnie mi chodzi o to czy jesteście zdrowi i zaszliście naturalnie Ja mam już dwoje i badania ok i lekarze nie wiedzą o co kaman? Chyba tylko i wyłącznie o moją psyhe
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
witam i kajam się za to, że tak długo Was nie odwiedzałam :-( :-( :-(
ale za to wracam z radosną nowiną!
udało się!!!!!!
w.r.e.s.z.c.i.e s.i.ę u.d.a.ł.o !!!!
oto moje testy: (robione 30.10-03.11.2013)
Zobacz załącznik 592393
emalia dla Ciebie podwójne fluidki ciążowe, ot tak, po starej znajomości ;-)
ale za to wracam z radosną nowiną!
udało się!!!!!!
w.r.e.s.z.c.i.e s.i.ę u.d.a.ł.o !!!!
oto moje testy: (robione 30.10-03.11.2013)
Zobacz załącznik 592393
emalia dla Ciebie podwójne fluidki ciążowe, ot tak, po starej znajomości ;-)
Podziel się: