reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

wróciłam, antybiotyk dostałam bo cytologia nie wyszła czysto, ogolnie wszystko dobrze, dzidzius rosnie, mam sie na prenatalne umowic za jakies 3 tygodnie... dostalam w koncu karte ciąży :p u sliczne zdjecie z usg :D

reklama
Błonka- fajnie ,że wszystko ok. Bardzo sie ciesze :) Czekamy na fotki dzidziolka :)

U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.

Pozdrawiam was wszystkie.

Błonia - cudowne wiadomości :tak:Dawaj zdjęcie dzidziolka.
Emalia - 18 cykl mówisz.... Cóż nam się udało w 42 cyklu...także chyba nadziei nie należy tracić :tak:
Poza tym ja robiłam test w 12 d fl i wyszedł negatywny... A TYDZIEŃ PÓŹNIEJ już wiadomo dzidź :-)więc u Ciebie na plusa jeszcze jest szansa i tego się trzymamy TAK? :tak:

Nikusia tu jest Dominik albo Marysia :D
WP_20131104_007.jpg

Załączniki

• WP_20131104_007.jpg
    WP_20131104_007.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 43
Emalia - cóż długo by pisać przez te 3,5 roku czego my żeśmy nie robili, i czym żeśmy się nie wspomagali ????
Napisz o co konkretnie Ci chodzi, bo jeśli o całą historię to może lepiej na priva :tak:
Błonia- cudowności...No nie mów ? Kolejny Dominik ?Coś ukochaliśmy to imię :tak:

Dominikiem miala byc juz Zosia... no ale... :p wiec teraz licze na synka :D zeby bylo do pary hehe.. maz powiedzial ze on w domu babinca nie chce, :p same ksiezniczki :)

Błonka- śliczna foteczka. Dzidzia rośnie jak talalla :) Życzę Ci ,żeby było płci jaka ci się marzy :)
Nikusia- generalnie mi chodzi o to czy jesteście zdrowi i zaszliście naturalnie :) Ja mam już dwoje i badania ok i lekarze nie wiedzą o co kaman? Chyba tylko i wyłącznie o moją psyhe :)

reklama
witam i kajam się za to, że tak długo Was nie odwiedzałam :-( :-( :-(

ale za to wracam z radosną nowiną!

udało się!!!!!!

w.r.e.s.z.c.i.e s.i.ę u.d.a.ł.o !!!!

oto moje testy: (robione 30.10-03.11.2013)

Zobacz załącznik 592393

emalia dla Ciebie podwójne fluidki ciążowe, ot tak, po starej znajomości ;-)

Do góry