reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

heloł na szybko:))

Błonkaaa
no weź z oka spuść to w ciążę zajdzie :-D:-D:-D
gratuluję kochana-rośnij zdrowo :)
no i napisz coś wiecej :))
jest serduszko??:)

Koralik
dzięki ..
narazie jestem baardzo zadowolona i zmęczona :)

pozdrawiam kobietki i głaszczę brzuszki:)

reklama
mama mam nadzieję ze teraz będziesz bardzo zadowolona z biznesu i "umęczona po łokcie" tego życzę :):) aby biznes szedł super
:-(szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz bym wpadła na ploteczki

mama no tak jakoś wyszło... nie wiem jak... naturals kompletny.... szok... wpadka, niedowierzanie... tzn chcielismy i sie nie zabezpieczalismy w ogole ale nie wierzylam ze sie uda a dzis uslyszalam serduszko...

mama wychodzi mi termin na czerwiec.. ale dobrze do Zimy troche odchowam... bo zima sie dłuży i jakoś przeleci mam nadzieję :p a na za 2 lata już powinien byc lajcik :p

BŁONIA! GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże ale cudownie jak weteranki mają wpadki
:tak::-)

Mama - no to kochana, teraz już wszystko musi się ułożyć, jak jest praca to jest kasa a u Ciebie idzie w parze z satysfakcją to tylko pozazdrościć.!!!!OBY TAK DALEJ!!!
Lopop - dzięki
Koralikowa - no u mnie już połowa...tak bardzo się cieszę jeszcze tyle samo i Domisio będzie z nami :tak:
Ja bardzo się cieszę, że rodzę na przełomie lutego i marca...na wiosnę młody w wózeczku będzie kimał a ja będę szalała w ogrodzie. Młodą urodziłam we wrześniu....No kiepski czas dla noworodka i mamy bo pogoda w miarę upływu czasu coraz gorsza, mało ruchu, mało na powietrzu...A teraz wyszło nam idealnie :tak::-) Do lutego 2015 młody będzie już śmigał a ja wrócę do pracy :tak:

CZY KTOŚ WIE CO U KWIATUSZKA??????

hej

Nikusia slonko no zzawsze chcialam na wiosne urodzic,,no ale teraz mam zime grudzien,,heh,,dziecko nie wybiera terminu,,ale sie bardzoc iesze,ze wogole bedzie dzidzius:)))..obym jeszcze dowiedziala sie czy na pewno chlopak...ech

I super czas leci,zaraz zoabczysz bedzie luty...

Blonia slonko jak tam hormony i wogole jak sie czujesz...a termin na lato,woww,,cudny..

Koraliczku a u mnie wiesz.. mdli mnie i jakis straszny niepokój mnie dopadł.. czuję sie ogolnie chora i troche przybita.. hormony chyba.. juz tak ponad tydzien mam a wiem o ciazy od srody
a Ty zaraz rodzisz tez... jeszcze ponad miesiac wow

reklama
Błonka
nie martw sie na zapas..kochana na pewno!!dasz radę z dwójeczką-i powiem Ci ,że często jest tak ,że z dwójką sie lepiej zorganizujesz niż z jednym-wspomnisz :tak:
a poza tym jeśli rodzisz w czerwcu to miód malina-Zosia na spacerze,na placu zabaw czy rowerku będzie szaleć a Maluch w wózku ..
jeszcze będzie tak ,że Zosia będzie miała drzemkę więcmoże uda Ci sie tak jak mi położyć dzieci w jednym czasie..
ja mam dzieci też lenie i jak urodziłam D. to Zu.miała rok i 11 m-cy..

wszystko da się ogarnąć tylko na początku potrzeba czasu ,żeby się rutyna rozgościła ...dzieci lubią rutynę -czują sie bezpiecznie jak wiedzą co w ciągu dnia bedzie robione.

w razie WU wesprzemy i pomożemy ;))

my na ogrodzie porobilismy co trzeba przed zimą ..miło i fajnie -tak rodzinnie,dzieci z taczką jeździły bo obcięłam krzaki po irysach,liliach,floksach ..potem pojeździli rowerami a teraz w pokojach czytają a ja zrobiłam ciacho z czereśniami ..zaraz wyjmuję z pieca-ależ pachnie w domku :-p

ściskam cieplutko :)

Do góry