reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

hej

Nikusia podobno mam chlopa..ale te 80 to i tak dla mnie za duze rozmiary w razie wu jakbym miala dziewcyznke....
ale licze dalej na chlopa.choc lekarz cos w srode mi sie zajeknal na dziewcyznke,,ech

ja juz ost dzien w pracy,od pon mam L-4..

kwiatku kochana czekamy na ciebie:)))

reklama
Ciekawe co u KWIATUSZKA??
Koralikowa -
weź mnie nie strasz...U nas na 3 USG było, że chłopak... więc raczej mu się chyba nie wchłonie siusiak :confused2:
No ale teraz mam wizytę w czwartek
Co do ubranek to pisałam głównie do mam posiadających już pociechy.Ubranka są na prawdę dobrej jakości, lepsze moim zdaniem jak z lumpeksu. Cenowo też bardzo tanio,...bo chcę się pozbyć bo leżą na strychu i po co? A komuś na prawdę mogą się przydać...'Myślałam o naszej mamie ale coś się tu nie udziela? :cool:
BŁONIA - nie chciałabyś dla Zosi ubranek???

jestem na chwilę ..
przelotem bo zmieniłam lokalizację gabinetu i mam ruch :-D

Błonka
&&& za wyjaśnienie sprawy gdzie się @ zgubił ..

Kwiatek
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Nikusia
ja mam córę w wieku Twojej ..moja nosi 134 /140 cm rozmiary..

Koralik
gratki synka;)

pozdrawiam i lecę po dzieci..

Ostatnia edycja:
hej
c
os sie rusza to i ja wpadlam..

NIkusia kurde ty masz juz 19tc..wow,,dopiero mowilas nam o niej,..a chlopak tez u ciebie..no mi tez 3 razy lekarz mowil,ze chlopak,,a ostatnio poprostu nie chcialo sie dziecko ukazac z niczym..wiec nie wiadomo....jak narazie..jest juz duze i ciezko cos ujac....

mamita dzieki....mowisz zmienilas lokum i ruch masz..to super,,rozwijaj sie roizwijaj duzooo,.szeroko...

ja na L-4 od wczoraj juz,bo 30tc w szkole to udreka...teraz odpoczywam,zalatwiam sprawy ostateczne...i

cześć
:-)
kwiatuszeq
pod czytałam i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
koralikowa,Nikusia już musicie mieć duuże brzuchale ,cieeszę się .

Pozdrawiam Was wszystkie mocno :*********************

reklama
Do góry