reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mam drugiego męża, który nie ma dzieci. Próbowaliśmy ale chyba nic z tego. A teraz jeszcze się cysta przyplątała i mięśniak. Myślę, że prędzej babcią zostanę :-D. Dobrze, że mój mąż się z tym pogodził i mówi, że nie wszyscy muszą mieć dzieci. Realizujemy się w inny sposób.

reklama
zjola no to gratuchy dla synucha!!! pewnie oblewa coo? :) a ja sie na studia wybieram chyba... nie smiejcie sie, bo to bedzie wydzial teologi chyba.. nauki o rodzinie hahahaha

Błonka
no no
ale kierunek
Szacun

Zjola
no ona też ma drugiego faceta i chcą mieć dzidzi . . . oboje mają dzieci z pierwszych małżeństw. No ale razem nie jest im narazie dane.
Realizowanie się w inny sposób i to w taki . . . Fajnie wam

Dziewczyny odebrałam wynik. Norma w laboratorium 30,2 mój wynik 33,4 ale lekarka powiedziała, ze norma to 35 w necie też tak piszą. Co ja mam o tym wszystkim myśleć? Pieprzę, jadę na wakacje.

Zjola
nie wiem co masz o tym myśleć, trudno powiedzieć, zapewne po wizycie u lekarza będziesz wiedziała co i jak. . .
jedz, baw się i szalej

Zloja - często wyniki na karteczkach z laboratorium są zaniżane - nie martw się i ciesz się wakacjami. Gratki dla syna :)

mama05 - a ku ku :) musimy kiedyś się spiknąć na pogaduszki przez tel, tylko muszą mi mój oddać z naprawy bo ten mi baterii nie trzyma wcale :/

Pochwalę się - moja młodsza pinda dostała się z listy rezerwowej i od poniedziałku idzie do przedszkola, w pampersie ale kij, będziemy pracować nad wołaniem siku :) A Kaja od poniedziałku do zerówki ale już nie w przedszkolu tylko w szkole - bo zerówkę przedszkolną już przerobiła :/
Nareszcie będzie cisza od 8 do 14 w domu XD Tylko mój chłop narzeka bo dzisiaj @ mi przylazła a on sobie do 4.09 wolne wziął żebyśmy mogli poszaleć w domu a tu dupa zbita :dry:

Emilka nas właśnie rozwaliła - przyszła bo się obudziła i sprawdziłam jej pampersa i grzecznie zapytałam czy może w takim razie iść do siebie do łóżeczka spać. A Emi na to: "ZA MŁODA JESTEM!" :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, myślicie, że po jakiś 2 tygodniach brania Duphastonu mogę już iść na USG i liczyć, że ten niepęknięty pęcherzyk będzie się zmniejszał? Tak się zastanawiam, kiedy iść, żeby jakieś dobre wieści usłyszeć. Na razie zaczęłam 40-sty dzień cyklu. Nie lubię być w taki zawieszeniu...

Do góry