reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hejka :-)
Chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości :baffled:
Zjola - każdy lab ma swoje normy w wynikach. Ja bym pokazała lekarzowi. Ale Ty chyba na wakacjach jesteś więc. Jak wrócisz to jedź skonsultuj. AAAAAA GRATULACJE DLA MŁODEGO ....:-)
Błonia - bardzo fajny kierunek, moja siostra studiowała go wiele cennych i wartościowych wykładów mieli. A Ty się starać miałaś o rodzeństwo dla Zosi a nie latać po uczelniach ...:confused: chyba nie :-);-)
Mama- u nas już jesiennie się mega zrobiło :baffled: pada deszcz, wiatr hula, że psa z domu broń Boże...No ale Kret cały czas ściemnia, że lato wróci ja się pytam kiedy???Za rok?
Piaska a nadal łykasz duphaston?
A gin dając ci go nie sugerował kiedy przyjść?
Przesyłam Wam buziaki. Ja już po USG prenatalnym i czekamy na syneczka :-)

reklama
hejak

Nikusia
gratki synusia :)
będzie miodzio:tak:
u nas caały dzień mży :baffled::no:

Piaska
idź do gina-pewnie...
póki bierzesz dupka @ nie przyjdzie..u mnie zawsze @ przychodził 2,3 dni po odstawieniu dupka czy lutki.

pozdro jesiennie :sorry2:

miłego dnia kobietki:))

u mnie po rozpoczęciu roku oki-mają oboje na 8.00 i prawie razem kończą wiec dla mnie plan jest super;)

Koralikowa
jesteś już po usg????

Błonka
decyzja podjęta z uczelnią??

Zjola
wyjechałaś ??

Kahaka,Kora,mmm i reszta---> jesteście czy Was nie ma ???:sorry2:

pozdrawiam.

Dzięki mama :-)
Byłam w lekkim szoku, jakoś nastawiłam się na drugą dziewczynkę...a tu niespodzianka :happy: Ale bardzo bardzo się cieszymy. Wiadomo my weteranki patrzymy na to z zupełnie innej strony.
Moja gwiazda też dzisiaj na 8 do szkoły do 11:40 więc nie długo w sumie trzeba będzie po nią jechać... Planu na cały tydzień jeszcze nie ma więc nie wiemy jak to się tam ułoży.
U nas pogoda iście jesienna, zimno jest strasznie, wieje i co chwila pada deszcz. Jestem w szoku bo w sumie wrzesień mógłby być jeszcze chwilę ładny nie?
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI :tak:

Róża - A dziękuję, dziękuję... Ale co ja widzę? U ciebie już 23 tydz. Boszzzz jak ja bym już chciała :tak:
Anuszka- niech się starają, na lato jak znalazł zajęcie :-)
Kwiatuszku - ja też tu czasem zaglądam ale fajnie by było jakby wątek odżył :-)

Nikusia a no 23:-) trochę zniknęłam z forum więc na bieżąco nie jestem:tak:. Zobaczysz kochana Tobie też tak szybko zleci, mnie normalnie czas przez palce ucieka.
Ależ się cieszę:-D spokojnej ciąży raz jeszcze:-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i powodzenia życzę:-)
Miłego dnia:tak:

reklama
hej, nie miałam ostatnio głowy, żeby do Was zajżec... moj w pracy cale dnie a my same w domu.. latam po lekarzach bo glowa mnie strasznie boli od 3 tygodni.. i nie spie... mam neurologa za tydzien.. okulistę, mam iść na tomografię, cisnienie tez za wysokie.. ginekologa tez zalicze bo mi stan cukrzycowy na badaniach wyszedl... a to moze byc od tego mojego PCO aaaa w ogole do dupy.. ;/ dola zalapalam i do tego leki przeciwbolowe mi nie pomagają ;/

Ostatnia edycja:
Do góry