reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ZOBACZYŁAM i wpadłam ;-)

Nikusia
Tobie od Początku &&&&&&&&&&&&&&dzielna jesteś :*******
Roza no w końcu :angry::no: żyjesz maleńka !!!!!

Błonka może to tylko strach i jesteś wysoko ciśnieniowcem !!!! bóle jak u mnie a ja odwrotnie nisko!!! może tylko jakieś przejściowe objawy !&&&

dziewczyny ściskam$$$

reklama
Roza - na razie wlecze się jak flaki :baffled: do tego dziś z Kliniki dzwonili, że z posiewu z szyjki coś wyhodowali, że recepta już czeka i już mam oczywiście stresa :-( boję się, że coś się stanie...ojjjj kiedy ja na spokojnie będę tą ciążę przeżywać i się z niej cieszyć :confused:
Błonia - :szok::szok: weź przestań, dobrze będzie niech cię tylko przebadają choćby profilaktycznie.
Zuza- słońce a myślałam, że nie zaglądasz na forum. No dzielna no nie wiem? Po poronieniu w maju to chodzę jak strzępek nerwów, wszystko mnie martwi, źle się czuję boję się, dobrze się czuję boją się i tak ciągle na zmianę...chociaż po ostatnim USG jestem dobrej myśli. Muszę...
KWIATUSZEK - kochana moja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& WIERZĘ, ŻE SIĘ UDA:tak::tak:

jestem i ja ;)
zalatana ,ale pamiętam o Was..jeszcze przyszły tydzień będzie u mnie szalony a potem już spokojniej to i czas na bb będzie :tak:

Błonia
jestem z Tobą ..ja tak miałam rok temu-tak jak Ty,też wyszłam do lekarza ze skierowaniem na tomograf...potem dostałam 4 godzinnego krwotoku z nosa...głowa tak mnie bolała ,że nie chciało się żyć:-( u mnie okazały się to zatoki....
oby u Ciebie wszystko było si &&&&&&&&&&&&&&&

Kwiatek
działajcie i pisz na bieżąco a my bedziemy wspierać
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola
szalejesz?????????:-p:-)

Roza
witaj i zapraszamy na wąteczek nasz skromny:tak:
spokojnej ciąży :)

Nikusia
&&&&&&&&&&&&& żeby leki szybko pomogły cokolwiek tam Cię dopadło ..
my mamuśki po stracie już chyba nie umiemy się bezstresowo cieszyć ciążą...wspieram .
imię jakieś już wybrane ?

Zuzanka
cześć słodziaku ;))

wszystkie pozdrawiam i ściskam na płasko :))

Kwiatuszku - jak się czuję? Cóż mama dobrze pisze, tak na prawdę żyjemy w ciągłym strachu, obawie i stresie. Każda wizyta, każde Usg to błagania o to aby maluszek najpierw żył, potem zdrowo się rozwijał. Do zeszłego tygodnia było dobrze, codziennie modlę się aby cud trwał. Nie ukrywam, że niepokoi mnie dosłownie wszystko, dobrze się czuję...zaczynam się bać, źle się czuję również zaczynam się bać. Nie wiem czy i kiedy ten strach nas opuści.
Generalnie można by powiedzieć, że te 14 tyg zniosłam dobrze na wadze przybieram, nie wymiotuję, mdłości w nocy i to czasem. No wiadomo brzuszek rośnie, krzyż zaczyna boleć i czasem coś tam w brzuszku zabulgocze. Ale jak tylko coś zakuje albo zaboli natychmiast zapala się czerwona lampka ...STRACHU...chociaż wiadomo, macica rośnie rozciąga się no i może kłuć i boleć... OJ I TAK DYLEMATY CIEŻARÓWKI.
Mama - imiona były wybrane już 3 lata temu...czekaliśmy jedynie na właściciela :-) będzie DOMINIK :tak:

hejka;)

Nikusia
bedzie dobrze..trzeba byc dobrej mysli choc właśnie o to najtrudniej .
a imię śliczne :-p mój syn też Domi:-D

Kwiatek
nadal &&&&&&&&&&&&&&&& i pisz jak tylko zacznie stymulację ..pisz wszystko bo my tu na Weterankach każdą ciążę przeżywamy-więc i z Toba bedziemy.

u nas od rana słonko wiec humor oki..a jeszcze wczoraj była randka z mężem to już w ogóle od rana uśmiech :-p:-D

Błonka
jak się czujesz ???

reklama
Cześć babeczki :)

Ja po wyjeździe i przed wyjazdem. Wróciłam z wycieczki z podopiecznymi i ze zlotu motocyklowego a za dwa dni jadę na dwutygodniową trasę na motocyklu. Co prawda zapowiadają deszcz ale trudno przeżyjemy i to :)

Buziaki dla wszystkich

Do góry