Mam drugiego męża, który nie ma dzieci. Próbowaliśmy ale chyba nic z tego. A teraz jeszcze się cysta przyplątała i mięśniak. Myślę, że prędzej babcią zostanę . Dobrze, że mój mąż się z tym pogodził i mówi, że nie wszyscy muszą mieć dzieci. Realizujemy się w inny sposób.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Zjola
gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!
anuszka
stara-czka
Błonka
no no
ale kierunek
Szacun
Zjola
no ona też ma drugiego faceta i chcą mieć dzidzi . . . oboje mają dzieci z pierwszych małżeństw. No ale razem nie jest im narazie dane.
Realizowanie się w inny sposób i to w taki . . . Fajnie wam
no no
ale kierunek
Szacun
Zjola
no ona też ma drugiego faceta i chcą mieć dzidzi . . . oboje mają dzieci z pierwszych małżeństw. No ale razem nie jest im narazie dane.
Realizowanie się w inny sposób i to w taki . . . Fajnie wam
mama05
Błonka
powodzenia na studiach &&&&&&&&
Zjola
skoro norma do 35 to...jedź i baw sie dobrze
ja chora od wczoraj-->jakieś grypsko
powodzenia na studiach &&&&&&&&
Zjola
skoro norma do 35 to...jedź i baw sie dobrze
ja chora od wczoraj-->jakieś grypsko
mama05
Koralikowa
kiedy Ty masz usg??
kiedy Ty masz usg??
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Zloja - często wyniki na karteczkach z laboratorium są zaniżane - nie martw się i ciesz się wakacjami. Gratki dla syna
mama05 - a ku ku musimy kiedyś się spiknąć na pogaduszki przez tel, tylko muszą mi mój oddać z naprawy bo ten mi baterii nie trzyma wcale :/
Pochwalę się - moja młodsza pinda dostała się z listy rezerwowej i od poniedziałku idzie do przedszkola, w pampersie ale kij, będziemy pracować nad wołaniem siku A Kaja od poniedziałku do zerówki ale już nie w przedszkolu tylko w szkole - bo zerówkę przedszkolną już przerobiła :/
Nareszcie będzie cisza od 8 do 14 w domu XD Tylko mój chłop narzeka bo dzisiaj @ mi przylazła a on sobie do 4.09 wolne wziął żebyśmy mogli poszaleć w domu a tu dupa zbita
Emilka nas właśnie rozwaliła - przyszła bo się obudziła i sprawdziłam jej pampersa i grzecznie zapytałam czy może w takim razie iść do siebie do łóżeczka spać. A Emi na to: "ZA MŁODA JESTEM!"
mama05 - a ku ku musimy kiedyś się spiknąć na pogaduszki przez tel, tylko muszą mi mój oddać z naprawy bo ten mi baterii nie trzyma wcale :/
Pochwalę się - moja młodsza pinda dostała się z listy rezerwowej i od poniedziałku idzie do przedszkola, w pampersie ale kij, będziemy pracować nad wołaniem siku A Kaja od poniedziałku do zerówki ale już nie w przedszkolu tylko w szkole - bo zerówkę przedszkolną już przerobiła :/
Nareszcie będzie cisza od 8 do 14 w domu XD Tylko mój chłop narzeka bo dzisiaj @ mi przylazła a on sobie do 4.09 wolne wziął żebyśmy mogli poszaleć w domu a tu dupa zbita
Emilka nas właśnie rozwaliła - przyszła bo się obudziła i sprawdziłam jej pampersa i grzecznie zapytałam czy może w takim razie iść do siebie do łóżeczka spać. A Emi na to: "ZA MŁODA JESTEM!"
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, myślicie, że po jakiś 2 tygodniach brania Duphastonu mogę już iść na USG i liczyć, że ten niepęknięty pęcherzyk będzie się zmniejszał? Tak się zastanawiam, kiedy iść, żeby jakieś dobre wieści usłyszeć. Na razie zaczęłam 40-sty dzień cyklu. Nie lubię być w taki zawieszeniu...
Podziel się: