reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hi hi, no nieraz taj jest. Mnie też wkurza, jak się pokłócimy, a tu akurat starania wypadają. No ale do tej pory sobie tłumaczyłam, że to w imię wyższych celów.

mmmmmmmmmmmmmmmm Błonka
ale pycha ten tort, w sam raz do porannej kawusi :D

Karola
my też mamy czasem focha w 'te' dni ,porażka co ...
cykl w plecy ...
kilka lat i miesięcy temu było to bardzo częste ale od jakiegoś czasu tfu tfu mój małż jakoś szybciej niż kiedyś zawsze wszystko to przemyśla i się godzimy

Koralikowa
zanudzaj
po to tu siebie mamy!!!!!!!!!!

Piaska
nie mam pojęcia z tą owulką i @
ale możliwe że tak ...

dołączam do Was... wyliczyłam, że @ wypada mi właśnie wtedy gdy planujemy kilkudniowe wakacje w Trójmieście :baffled: ale skoro stał się cud i owulacja pojawiła się w cyklu, który miał być na 100000% bezowulacyjny to może i stanie się drugi cud i @ nie przyjdzie? :-D <marzycielka>

byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!! :szok:

natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki :wściekła/y:

poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo :szok: :wściekła/y:

nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem :baffled:

kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży? :confused:

a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu? :baffled:

Karola - mnie w czasie ciąży zaczęły się wyrzynać 4 ósemki naraz, więc uważaj. Moje na szczęście rosły normalnie ale w sumie 10 lat :szok: A dowiadywałaś się ile by to kosztowało prywatnie?

reklama
Do góry