reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hi hi, no nieraz taj jest. Mnie też wkurza, jak się pokłócimy, a tu akurat starania wypadają. No ale do tej pory sobie tłumaczyłam, że to w imię wyższych celów.

mmmmmmmmmmmmmmmm Błonka
ale pycha ten tort, w sam raz do porannej kawusi :D

Karola
my też mamy czasem focha w 'te' dni ,porażka co ...
cykl w plecy ...
kilka lat i miesięcy temu było to bardzo częste ale od jakiegoś czasu tfu tfu mój małż jakoś szybciej niż kiedyś zawsze wszystko to przemyśla i się godzimy

Koralikowa
zanudzaj
po to tu siebie mamy!!!!!!!!!!

Piaska
nie mam pojęcia z tą owulką i @
ale możliwe że tak ...

dołączam do Was... wyliczyłam, że @ wypada mi właśnie wtedy gdy planujemy kilkudniowe wakacje w Trójmieście :baffled: ale skoro stał się cud i owulacja pojawiła się w cyklu, który miał być na 100000% bezowulacyjny to może i stanie się drugi cud i @ nie przyjdzie? :-D <marzycielka>

byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!! :szok:

natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki :wściekła/y:

poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo :szok: :wściekła/y:

nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem :baffled:

kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży? :confused:

a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu? :baffled:

Karola - mnie w czasie ciąży zaczęły się wyrzynać 4 ósemki naraz, więc uważaj. Moje na szczęście rosły normalnie ale w sumie 10 lat :szok: A dowiadywałaś się ile by to kosztowało prywatnie?

reklama
Do góry