reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola1986-21 - Ty się nie przejmuj "akcją owulacją" tylko działaj kobitko.
nie mam z kim działać bo mąż ma focha! a zresztą teraz to już "po ptokach" więc niech se ma focha, pfffff!!!
anuszka
stara-czka
mmmmmmmmmmmmmmmm Błonka
ale pycha ten tort, w sam raz do porannej kawusi
Karola
my też mamy czasem focha w 'te' dni ,porażka co ...
cykl w plecy ...
kilka lat i miesięcy temu było to bardzo częste ale od jakiegoś czasu tfu tfu mój małż jakoś szybciej niż kiedyś zawsze wszystko to przemyśla i się godzimy
Koralikowa
zanudzaj
po to tu siebie mamy!!!!!!!!!!
Piaska
nie mam pojęcia z tą owulką i @
ale możliwe że tak ...
ale pycha ten tort, w sam raz do porannej kawusi
Karola
my też mamy czasem focha w 'te' dni ,porażka co ...
cykl w plecy ...
kilka lat i miesięcy temu było to bardzo częste ale od jakiegoś czasu tfu tfu mój małż jakoś szybciej niż kiedyś zawsze wszystko to przemyśla i się godzimy
Koralikowa
zanudzaj
po to tu siebie mamy!!!!!!!!!!
Piaska
nie mam pojęcia z tą owulką i @
ale możliwe że tak ...
karola1986-21
dołączam do Was... wyliczyłam, że @ wypada mi właśnie wtedy gdy planujemy kilkudniowe wakacje w Trójmieście ale skoro stał się cud i owulacja pojawiła się w cyklu, który miał być na 100000% bezowulacyjny to może i stanie się drugi cud i @ nie przyjdzie? <marzycielka>
byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!!
natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki
poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo
nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem
kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży?
a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu?
byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!!
natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki
poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo
nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem
kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży?
a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu?
reklama
karola1986-21
Karola - mnie w czasie ciąży zaczęły się wyrzynać 4 ósemki naraz, więc uważaj. Moje na szczęście rosły normalnie ale w sumie 10 lat A dowiadywałaś się ile by to kosztowało prywatnie?
zjola nie, nie dowiadywałam się jeszcze
błonka a może teścik? ;-)
Podziel się: