reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

anuszka nie mam pojęcia czy to zasługa ziół czy Letroxu czy kombinacji tych dwóch...

zioła na pewno mają moc bo w poprzednim cyklu (czyli pierwszym z ziołami) po raz pierwszy miałam owulację w normalnym terminie!!!!

jutrzejsza temperatura albo potwierdzi owulację albo rozwieje moje złudzenia na temat tego cudu w cyklu bezowulacyjnym.

reklama
Hej. Ale się wkurzyłam. Pojechałam rano zrobić sobie badanie AMH. Zapłaciłam w kasie, dostałam karteczkę, poszłam na pobranie krwi. A pielęgniarka, jak mi się już wbiła w żyłę i zaczęła pobierać, pyta się mnie, czemu dziś robię, skoro oni robią to badanie tylko w czwartki. To ja jej mówię, że nic o tym nie wiedziałam i pytam się, czy to może mieć wpływ na wynik, a ona że tak. No to się wkurzyłam, poszłam do rejestracji i się pytam, jak to jest. A kobitka poszła do tej pielęgniarki się zapytać, wraca i mówi, że tak jest i że byłam poinformowana przed zabiegiem. No to się wkurzyłam i mówię, że nie przed, tylko w trakcie. No to po wymianie zdań powiedziała, że jeśli w laboratorium uznają, że wynik jest błędny przez czas przechowywania próbki, to powtórzę badanie. Tylko nie dodała, na czyj koszt.
Ale się wkurzyłam.

Błonka
myślami jestem z tobą na imprezie
czekamy na relacje po . . .

Piaska
no nie fajnie cie potraktowali
a masz ten kwit zapłaty?może będziesz mogła pójść jeszcze raz
zaznaczyli ci to gdzieś jakoś?

Nie, nie zaznaczyli. Tylko powiedzieli. Wkurza mnie to. Ale z drugiej strony jest szansa, że to badanie wyjdzie i nie będzie trzeba powtarzać, więc poczekam i zobaczę.

Błoneczko

uścisków moc dal naszej Zosieńki na ten magiczny cudny rok życia :))))

Piaska
masakra -->kompetencja górą widzę :dry:
oby sie udało z badaniem .

u mnie siostra byłam więc dopiero tez wlatuję sie przywitać :)

błonka wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!!

moja tempka nie poszła w górę ale też nie spadła czyli w sumie to dobry znak. zobaczymy jeszcze jak będzie jutro :tak: najwyżej "akcja owulacja" zostanie odwołana :sorry2:

już po uffff SAM_1129.jpg CZĘSTUJCIE SIĘ!!!!

Załączniki

• SAM_1129.jpg
    SAM_1129.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry