reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka - i co, i co????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja cały czas w biegu. Niby mam urlop ale latam pomiędzy dwoma mieszkaniami jak z pieprzem. Muszę zlikwidować rzeczy po mamie i przepisać wszystkie rachunki na siebie o kopaniu w dokumentach nie wspomnę. Mam okropne uczucie, że cały czas sukcesywnie wymazuję Ją z tego świata. Był człowiek, miał plany, marzenia a teraz nic już nie jest ważne :-(

Dobra, nie będę smucić.

Pozdrowionka

witajcie..termos z kawą zostawiam ..

Zjolus
przytulam Cię ..wiem ,że to ciężkie jest .
i tak jesteś bardzo silna.

Błonka
nadal &&&&

Koraliczku
co tam Cie gnębi,żeś humor straciła..pisz-powspieramy:tak:

pozdrawiam serdecznie :-)

Witam z rana Weteranki :-)
Ja na razie mam nowy zapał i nadzieja we mnie wstąpiła. 27-go idę w sprawie IUI i się strasznie na to cieszę. Właśnie kumpela mi przesłała, jakie badania trzeba zrobić, więc mam zamiar na wizytę iść przygotowana :-). Mam nadzieję, że to przyśpieszy całą sprawę. Gdybym teraz na wakacjach nie była, to bym sobie jeszcze estradiol strzeliła, ale tak to nie uda mi się tego jednego. Ale zrobię resztę, zawsze przody.
Normalnie ciągle o tym myślę :-))))

Piaska - życzę powodzenia, chociaż u mnie ta metoda nie przyniosła rezultatów. Jest jednak nadzieja, bo zaszłam w ciążę dwa miesiące po IUI, więc i tobie tego życzę :) z dobrym skutkiem oczywiście.

Mama - ostatnio dużo czytam o buddyzmie i bardzo mi pomaga ich filozofia życia. W ten sposób mogę wybaczyć sobie pewne niedociągnięcia i przewinienia wobec innych, które mnie męczą a także wybaczyć innym, co powoduje, że nie zawracam sobie głowy troskami z przeszłości. Żyję tu i teraz i chcę to wykorzystać jak najlepiej potrafię.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry