karola1986-21 - i kiedy na to HSG w końcu idziesz? Bo pamiętam, że miałaś być przede mną, a tu takie opóźnienia
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
nie wiem, pogubilam sie, ale chyba dawno
nie kusi Cię by zatestować?
Koralikowa
Fanka BB :)
Błonka jacie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.......ale by bylo zajefajnie,,jacieee....
ja dzis na wies,na odstresowanie sieeee...
ja dzis na wies,na odstresowanie sieeee...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
błonka podziwiam Twoją cierpliwość i opanowanie!!!!
rzuć się kawałkiem cierpliwości!
ja ostatnio miałam postanowienie, że czekam z testem do terminu @ ale dziewczyny z forum tak mnie kusiły, żeby zatestować wcześniej i złamałam się już w 9 dpo
teraz znów mam mocne postanowienie, a nawet lepsze niż ostatnio, będę czekać aż @ się zacznie spóźniać i dopiero zatestuję!!! no dobra... i tak sama nie wierzę w to co piszę pewnie pęknę duuuuużo wcześniej
rzuć się kawałkiem cierpliwości!
ja ostatnio miałam postanowienie, że czekam z testem do terminu @ ale dziewczyny z forum tak mnie kusiły, żeby zatestować wcześniej i złamałam się już w 9 dpo
teraz znów mam mocne postanowienie, a nawet lepsze niż ostatnio, będę czekać aż @ się zacznie spóźniać i dopiero zatestuję!!! no dobra... i tak sama nie wierzę w to co piszę pewnie pęknę duuuuużo wcześniej
karola ja mialam podobnie w ciazy z zoska.. spoznialo mi sie juz dobre kilka dni dziewczyny kusily testem a ja twardo ze eeee nie udalo sie... no ale w koncu zrobilam akurat w sobote jak labolatorium zamkniete a tam 2 kreski... ale bylam zla ze nie zrobilam tego testu w piatek jak moglam isc na bete jeszcze
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Błoneczko
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
Podziel się: