reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jedz jedz Ewcia, gruchnij wszystkim i wybywaj brzuchatko :)

a no kusilo rano ale po ptokach bo juz siku bylo... a ja wole zpierwszego robic... ale poczekam jeszcze zeby miec pewnosc ze test wiarygodny

błonka podziwiam Twoją cierpliwość i opanowanie!!!!

rzuć się kawałkiem cierpliwości! :-D

ja ostatnio miałam postanowienie, że czekam z testem do terminu @ ale dziewczyny z forum tak mnie kusiły, żeby zatestować wcześniej i złamałam się już w 9 dpo :zawstydzona/y:

teraz znów mam mocne postanowienie, a nawet lepsze niż ostatnio, będę czekać aż @ się zacznie spóźniać i dopiero zatestuję!!! no dobra... i tak sama nie wierzę w to co piszę :-p pewnie pęknę duuuuużo wcześniej :zawstydzona/y:

karola ja mialam podobnie w ciazy z zoska.. spoznialo mi sie juz dobre kilka dni dziewczyny kusily testem a ja twardo ze eeee nie udalo sie... no ale w koncu zrobilam akurat w sobote jak labolatorium zamkniete a tam 2 kreski... ale bylam zla ze nie zrobilam tego testu w piatek jak moglam isc na bete jeszcze

reklama
Do góry