reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Fajnie
Kurde będę musiała odwiedzić to skalne miasta. Gdzie to dokładnie jest?
Jak będę kiedyś u rodziców to może pojedziemy.

A u mnie dziś @
A wykres taki był piękny :’(
No nic :-(

reklama
Zjola
super,ze wypad się udał ,że szczęśliwie wróciliście -pogody ducha widzę Ci nie brak-się chwali!

ja też miałam udany łikendos-ognisko,grille,stawy,baseny,jezioro...
ino burze takie nas nawiedziły w nocy z soboty na ndz.,że praktycznie oka nie zmróżylismy i wczoraj był troche nerwowy dzień bo cierpliwości brakowało po tym niewyspaniu .

pozdrawiam resztę babeczek;)

Anuszka
kurcze...mocno Cie przytulam ..jak chcesz to wypłacz się na moim ramieniu...dobrze tu wiemy jak sie czujesz ..

ja dziś w nocy nie mogłam zasnąć ......myslałam o .............adopcji

Mama
dzięki, dziś przyda się to ramie. . . Mąż mnie wspiera ale jak @ przyjdzie to mnie nie rozumie. Mówi następnym razem. Facet!
Ja też myślę o adopcji ale my nie mamy jeszcze 5lat stażu mał. i nie mamy warunków :-( mieszkaniowych

Nie widziałam, że trzeba mieć taki staż do adopcji. Ale w sumie to nie głupie. No ale warunki mieszkaniowe, to powinny być zdecydowanie drugorzędnym kryterium.

Piaska
no ja 100% pewności nie mam co do tego stażu ale coś mi się o uszy obiło kiedyś
mama może wie

a mnie w końcu zapisali do szpitala na badania hormonów I fazy, w końcu było miejsce dla mnie, za miesiąc mi już skierowanie straciło by ważność :eek: takie oblężenie

Anuszka,Piaska
jest wątek o adopcji-własnie go wykopałam z 4tej strony ..jest taka babeczka Zuzanka która się stara o adopcję i z Nią trzeba porozmawiać jakie warunki stawia Ośrodek Adopcyjny.

Anuszka
no własnie...mężowie wspierają jak mogą,ale jak przychodzi @ to tylko staraczka-staraczkę zrozumie...

Anuszka - witaj w klubie. U mnie też dzisiaj @ przylazła i czuję się jak zdechły kapeć :-( A skalne miasta są w Czechach albo w miejscowości Adrspach albo Teplice nad Metui, blisko Kudowy Zdroju.

Mama - trzeba żyć dalej. Moja mama na pewno by się cieszyła. Pozdrowionka

reklama
Do góry