reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

w ogole... kiedy ten rok minął? halo? ktos wyrwal mi kartki z kalendarza chyba... mała mówi mama, tata, baba i dada, daje czesc.. robi papa, przynosi rzeczy jakies jak poprosze.. chodzi a wlasciwie to biega i ciezko mi za nia nadazyc juz chwilami... no kiedy? pytam kiedy to sie wszystko stalo? jak tak na nia patrze jak spi i przypominam sobie sale porodowa to mi sie chce plakac az... te chwile pierwsze... eh

reklama
Witam!
Częstuje się kawą.
Mądre rzeczy piszecie babeczki.
Fajnie was poczytać.cieszę się że tu znowu ruch jakiś się pojawił. . .

Mama
wszystkie 3mamy &&& za ciebie!

Błonka
to ja nie w temacie jestem-staranka mówisz :-D

Spadam do roboty, przed jakieś szperanie po sklepach zrobię bo muszę kupić coś nienarodzonej jeszcze córce kumpeli i swojej siostrzenicy.
Buziole

jestem z powrotem ..
sprawy pozałatwiane-teraz czas na obiad-szału nie ma bo pierogi z malinami i śmietaną ,ale to tak na szybko bo dz.głodne.

zaczyna sie robić gorąco wieć ciesze się ,że już z domu jesteśmy.

Anuszka
dzięx za &&&.

Błonka
no zapyla czas jak nie wiem co ..ja pamietam jak mnie Domi kopał a tu juz 6 lat po Ziemi chodzi :-D

no...i... &&&&&&&&&&&&&&&& za staranka po cichu;)))
ale fajnie :tak::-p:-)

Nikusia
dziergaj kocyk a potem wstaw pikczera :tak:

jeeeeść :sorry2:

Błonia - &&&&&&&&& za staranka..
Mama -
no zobaczymy czy nie mam przypadkiem słomianego zapału ;-)
No ruch się zrobił i dobrze... czekamy tylko na dobre wiadomości.

Nikusia - ja żadnym skarbem się nie czuję i właściwie, to jędzowata jestem, bo mam naturę choleryka, ale jakoś ze mną wytrzymują. Na pewno nie można odmówić mi szczerości i tym chyba nadrabiam, bo wiadomo co mi w duszy gra.

Błonia - jak potrafisz, to wskakuj :) Ja na mojej pierwszej jeździe zaliczyłam mur a potem całą masę wywrotek podczas kursu, bo powiem Ci, że to cholerstwo samo stać nie chce i wywraca się na zakrętach :-D. Cały widz w tym żeby robić wszystko odwrotnie niż Ci rozum nakazuje.

zjola
mój mąż też czasem coś wspomina o nauce jazdy na motorze i ja zaczęłam się zastanawiać że to może i fajny pomysł tak sobie pojeździć ale mamy psa i chyba podróże z nim odpadają :-(

A teściowa mojej sis robi jej opaski na szydełku na główkę dla małej,ale to cudnie wygląda

ale się obkupiłam tzn moja siostrzenice :-D 4 cudne sukieneczki - przecena w smyku :-D

Dobranoc

Anuszka - możecie czasami załatwić opiekę dla pieska? Wtedy moglibyście robić wypady. Albo takie krótkie kilkugodzinne, no ale to się szybko nudzi i chce się jechać gdzieś dalej.

reklama
Do góry