w ogole... kiedy ten rok minął? halo? ktos wyrwal mi kartki z kalendarza chyba... mała mówi mama, tata, baba i dada, daje czesc.. robi papa, przynosi rzeczy jakies jak poprosze.. chodzi a wlasciwie to biega i ciezko mi za nia nadazyc juz chwilami... no kiedy? pytam kiedy to sie wszystko stalo? jak tak na nia patrze jak spi i przypominam sobie sale porodowa to mi sie chce plakac az... te chwile pierwsze... eh
reklama
anuszka
stara-czka
Witam!
Częstuje się kawą.
Mądre rzeczy piszecie babeczki.
Fajnie was poczytać.cieszę się że tu znowu ruch jakiś się pojawił. . .
Mama
wszystkie 3mamy &&& za ciebie!
Błonka
to ja nie w temacie jestem-staranka mówisz
Spadam do roboty, przed jakieś szperanie po sklepach zrobię bo muszę kupić coś nienarodzonej jeszcze córce kumpeli i swojej siostrzenicy.
Buziole
Częstuje się kawą.
Mądre rzeczy piszecie babeczki.
Fajnie was poczytać.cieszę się że tu znowu ruch jakiś się pojawił. . .
Mama
wszystkie 3mamy &&& za ciebie!
Błonka
to ja nie w temacie jestem-staranka mówisz
Spadam do roboty, przed jakieś szperanie po sklepach zrobię bo muszę kupić coś nienarodzonej jeszcze córce kumpeli i swojej siostrzenicy.
Buziole
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem z powrotem ..
sprawy pozałatwiane-teraz czas na obiad-szału nie ma bo pierogi z malinami i śmietaną ,ale to tak na szybko bo dz.głodne.
zaczyna sie robić gorąco wieć ciesze się ,że już z domu jesteśmy.
Anuszka
dzięx za &&&.
Błonka
no zapyla czas jak nie wiem co ..ja pamietam jak mnie Domi kopał a tu juz 6 lat po Ziemi chodzi
no...i... &&&&&&&&&&&&&&&& za staranka po cichu))
ale fajnie :-)
Nikusia
dziergaj kocyk a potem wstaw pikczera
jeeeeść
sprawy pozałatwiane-teraz czas na obiad-szału nie ma bo pierogi z malinami i śmietaną ,ale to tak na szybko bo dz.głodne.
zaczyna sie robić gorąco wieć ciesze się ,że już z domu jesteśmy.
Anuszka
dzięx za &&&.
Błonka
no zapyla czas jak nie wiem co ..ja pamietam jak mnie Domi kopał a tu juz 6 lat po Ziemi chodzi
no...i... &&&&&&&&&&&&&&&& za staranka po cichu))
ale fajnie :-)
Nikusia
dziergaj kocyk a potem wstaw pikczera
jeeeeść
Nikusia - ja żadnym skarbem się nie czuję i właściwie, to jędzowata jestem, bo mam naturę choleryka, ale jakoś ze mną wytrzymują. Na pewno nie można odmówić mi szczerości i tym chyba nadrabiam, bo wiadomo co mi w duszy gra.
Błonia - jak potrafisz, to wskakuj Ja na mojej pierwszej jeździe zaliczyłam mur a potem całą masę wywrotek podczas kursu, bo powiem Ci, że to cholerstwo samo stać nie chce i wywraca się na zakrętach . Cały widz w tym żeby robić wszystko odwrotnie niż Ci rozum nakazuje.
Błonia - jak potrafisz, to wskakuj Ja na mojej pierwszej jeździe zaliczyłam mur a potem całą masę wywrotek podczas kursu, bo powiem Ci, że to cholerstwo samo stać nie chce i wywraca się na zakrętach . Cały widz w tym żeby robić wszystko odwrotnie niż Ci rozum nakazuje.
mama05
anuszka
stara-czka
zjola
mój mąż też czasem coś wspomina o nauce jazdy na motorze i ja zaczęłam się zastanawiać że to może i fajny pomysł tak sobie pojeździć ale mamy psa i chyba podróże z nim odpadają :-(
A teściowa mojej sis robi jej opaski na szydełku na główkę dla małej,ale to cudnie wygląda
ale się obkupiłam tzn moja siostrzenice 4 cudne sukieneczki - przecena w smyku
Dobranoc
mój mąż też czasem coś wspomina o nauce jazdy na motorze i ja zaczęłam się zastanawiać że to może i fajny pomysł tak sobie pojeździć ale mamy psa i chyba podróże z nim odpadają :-(
A teściowa mojej sis robi jej opaski na szydełku na główkę dla małej,ale to cudnie wygląda
ale się obkupiłam tzn moja siostrzenice 4 cudne sukieneczki - przecena w smyku
Dobranoc
reklama
mama05
Podziel się: