reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kurcze anuszka przytulam mocno ...no wykres był piękny.
My byliśmy w zeszłym roku na wakacjach w okolicach Kotliny Kłodzkiej, w górach stołowych .... powiem Wam, że ogromnie polecam...CUDOWNE MIEJSCA SĄ W NASZEJ POLSCE.
W tym roku mazury i to już dwa razy :tak:...zresztą z mazur już wróciliśmy w powiększonym stanie :-)....
I zapewne przyszły rok też ze zwględu na malucha spędzimy na mazurach.... I powiem Wam, że kocham tą przecudowną krainę w Polskimi Jeziorami....
Mama -pisałaś, że burze...kurcze u nas na mazowszu susza masakryczna... dziewczyny ...no marzymy o deszczu. Wiadomo, burze groźne i te wyładowania...więc ...nie ten teges...ale deszcz... atu zapowoadają kolejny tydzień z upałami...dobrze, że siedzę w domku :tak:
MIŁEGO WIECZORKU ZARAZ LECĘ POD PRYSZNIC

usunęłam foto ..

Anuszka
i co tam u Zuzy?? maja już dzidzię?

Nikusia
no deszcz wiadomo,że potrzebny-u nas ostatnio lałooooo okropnie i deszcz niech pada ,ale przy tym są też takie ogromne wyładowania,że :szok::szok::szok::baffled:
dziś przy takim upale jak ziemnia paruje to mamy tropiki-->komary sie lęgną i graja nam na nosie

wrocilismy ze spaceru z dziećmi i Bono..zaraz kolacja i dz.do spania.

Nikusia
ja też kocham mazury!
moja mama stamtąd pochodzi i męża też mam z mazur :-D więc często tam bywam :-D

mama
chyba jeszcze nie mają dzidzi
czekają bo chcą takie malenstwo a jest pewnie dużo chętnych na takie.

Anuszka
dzieki za info o Zuzance..niech Im sie uda bo też juz swoje odczekała..

a ja ..nigdy jeszcze nie była na Mazurach :sorry2:
pochodzę z Pomorza a teraz mieszkam w Wielkopolsce.

Dziewczyny, czy jako weteranki sprawdzałyście, czy niepowodzenia nie wiążą się z immunologią? U mnie po 2 latach starań właśnie immunologię wskazano jako potencjalną przyczynę. Jestem ciekawa, czy też myślałyście, żeby iść w tę stronę.

witam ;)
gorąco..to bedzie ciężki dzień

Piaska
napiszę Ci co jest u mnie.
ja kursowałam po wielu ginach od czasu gdy mój ,który prowadził mi ciąże z dziećmi powiedział,że mi już nie uda się zajść ...tak jakby chciałam Mu udowodnić ,że się myli...
oczywiście na początku starań o 3cie dziecko chodziłam do tego mojego i baardzo Mu zależało,żeby się udało ,ale niestety.....
z że do Niego miałam 30km to zmieniłam na ginkę u mnie w miejscowości..i Ona też kręciła nosem..
byłam jeszcze u 2 innach na konsultacji..
u mnie sprawa wygląda tak:

od początku nie działa mi prawy jajnik-jest "zasuszony" i wygląda jak po menopauzie-to mi mówi każdy gin..

w lewym owulacja pojawia się może 2 razy w roku...dzieci ,które urodziłam są po hormonach(na owu) bo inaczej do dzis może bym czekała..niestety przy 3cim dziecku nie pomogły..

a największy problem stanowi endometrium-mam za cienkie,żeby sie dzidzia zagnieździła i żeby ciąża mogła się prawidłowo rozwijać ..

brałam różneee,przeróżne witaminy ,suplementy,zioła....jak raz udało sie wychodować endo 11 mm!!!!! to przez kilka cykli nie miałam owu.
ja byłam w każdym cyklu po 2,3 razy na monicie..ale nic to nie dało .

udało mi się zajść w ciążę 2 razy ,ale poroniłam ..ze względu na cienki endo..

wynikiem cienkiego endo jest fakt ,że mam tylko 1,5 do 2 dni @ bo nie ma się co złuszczać więc i @ króciutki...

mąż przebadany-u Niego w miarę oki-ruchliwość mogłaby byc trochę lepsza ,ale poza tym wszystko super..

mam 34 lata-niby w sam raz na ciążę i rodzenie,ale jednak u mnie już cud się nie zdaży..

Mama - wrzucam :)
Tu wracamy z Kłodzka do domu DSCF0253.jpg

To już skalne miastaDSCF0276.jpg
Wilczy Jar na łeb na szyjęDSCF0358.jpg

Załączniki

• DSCF0253.jpg
    DSCF0253.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF0276.jpg
    DSCF0276.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF0358.jpg