mama05 - jeśli tylko masz czas i finanse, to ten Malinowski jest dla Ciebie. Jest specjalistą właśnie od endo, immunologii i nawracających poronień. Jestem u niego już na staraniach o druga ciążę i nasłuchałam się w poczekalni od dziewczyn niezłych historii. I muszę przyznać, że facet ma pojęcie. Idzie inną drogą, niż ginekolodzy, u których bywałam. Do niego też często kierują tzw. "przypadki beznadziejne". Oczywiście 100% nie pomoże, ale jednak pewnej ilości.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Piaska
a gdzie On przyjmuje-w Łodzi??
bo jeśli tak to mam do Łodzi 300kilosów-->dalekooo
a gdzie On przyjmuje-w Łodzi??
bo jeśli tak to mam do Łodzi 300kilosów-->dalekooo
mama05
Piaska
to wiesz co? pisz nam tu wszystko co dowiesz się od gina..może któraś znajdzie dla siebie dobra radę ..pomoc..
bo ja do Łodzi moge pojechac raz czy dwa...ale przecież dobrze wiem,że tych wizyt bedzie sporo a na to nie mam warunków..
to wiesz co? pisz nam tu wszystko co dowiesz się od gina..może któraś znajdzie dla siebie dobra radę ..pomoc..
bo ja do Łodzi moge pojechac raz czy dwa...ale przecież dobrze wiem,że tych wizyt bedzie sporo a na to nie mam warunków..
mama05 - no właśnie wizyt u niego jest mało. Przyjeżdżasz na pierwszą, z wszystkimi swoimi wynikami, on zleca Ci badania, które jeszcze tego samego dnia robisz u niego. Chyba, że każe zbadać nasienie u niego, wtedy to albo poniedziałek, albo piątek. No ale na miejscu. Potem umawiasz się za jakieś 2 miesiące na kolejną wizytę, bo na wyniki trochę się czeka i on już stawia diagnozę i zaczyna leczenie. Mnie poprzednio wystarczyły 3 wizyty i byłam w ciąży. Na pierwszej dał nam badania, na drugiej odkrył, że przyczyną jest infekcja i dał antybiotyk, na trzeciej byłam u niego już potwierdzić ciążę.
Koralikowa
Fanka BB :)
Hej
u mnie upaly ponad 33 stopnie,masakra. Zero deszczu.
Zjola wow fajne focie i furka.
Anuszka tez dziergalam opaseczki ,sa cudne.
Mama ty z pomorza? Skad?
u mnie upaly ponad 33 stopnie,masakra. Zero deszczu.
Zjola wow fajne focie i furka.
Anuszka tez dziergalam opaseczki ,sa cudne.
Mama ty z pomorza? Skad?
Hej ;-)
mama, zobaczyłam, że W KOŃCU wpadłaś, więc nie mogłam się nie odezwać! Szkoda, że tak rzadko zaglądasz, bo taki dobry duszek z Ciebie my-weteranki ciągle ze sobą w kontakcie - na Facebooku grupę mamy, no i tu na BB też zamkniętą.
Koralikowa, u nas też żar z nieba, nic mi się nie chce. Małą od piątku je jak wróbelek, pewnie przez tę pogodę.
mama, zobaczyłam, że W KOŃCU wpadłaś, więc nie mogłam się nie odezwać! Szkoda, że tak rzadko zaglądasz, bo taki dobry duszek z Ciebie my-weteranki ciągle ze sobą w kontakcie - na Facebooku grupę mamy, no i tu na BB też zamkniętą.
Koralikowa, u nas też żar z nieba, nic mi się nie chce. Małą od piątku je jak wróbelek, pewnie przez tę pogodę.
mama05
heloł wieczorem ..
Kahaka
powitać
ja fb nie mam a na zamknietym nie była juz daaawno ..
co ja widzę ..w maju poroniłaś?:-(przykro mi..
ukochaj Agatkę.
chodzisz juz do pracy?
Koralikowa
niedaleko Koszalina
u nas też upał masakryczny
Zjola
no hardkor był z dziećmi ,ale dalismy radę ..w nagrodę był ten ich statek ) na 2metrowej glębokości ale kapitan smiesznie mówił ,a że drobne nam zostały to się przepłynęlismy
też pływaliście?
byliśmy nad jeziorem..dzieci zasypiaja a ja mykam pod prysznic.
byłam w domu 1,5 tyg.jutro do pracy a teraz mąż bedzie z dziećmi 2 tyg.
Kahaka
powitać
ja fb nie mam a na zamknietym nie była juz daaawno ..
co ja widzę ..w maju poroniłaś?:-(przykro mi..
ukochaj Agatkę.
chodzisz juz do pracy?
Koralikowa
niedaleko Koszalina
u nas też upał masakryczny
Zjola
no hardkor był z dziećmi ,ale dalismy radę ..w nagrodę był ten ich statek ) na 2metrowej glębokości ale kapitan smiesznie mówił ,a że drobne nam zostały to się przepłynęlismy
też pływaliście?
byliśmy nad jeziorem..dzieci zasypiaja a ja mykam pod prysznic.
byłam w domu 1,5 tyg.jutro do pracy a teraz mąż bedzie z dziećmi 2 tyg.
reklama
melduje sie z katarem, bolacym gardlem i lekka goraczka bylam nad wodą i ot taki efekt a woda miala 26 stopni
w sobote roczek... lecze sie duomoksem bo mialam jeszcze antybiotyk w apteczce z poprzedniego razu.. rutinoskorbinem i apapem.. cholineks pod reka caly czas.. eh
w sobote roczek... lecze sie duomoksem bo mialam jeszcze antybiotyk w apteczce z poprzedniego razu.. rutinoskorbinem i apapem.. cholineks pod reka caly czas.. eh
Podziel się: