reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola przyjmij wyrazy współczucia z powodu śmierci mamy

mama z pracy w październiku zmarł nagle kolega super człowiek bardzo uczynny i wartościowy
:-( ach aż szkoda pisać

zjola udanego wypadu przede wszystkim bezpiecznego

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki babki mam nadzieję, że wypad będzie bezpieczny, jak piszecie. My tak turystycznie sobie jeździmy bez szaleństw, no ale oczywiście trzeba mieć oczy dookoła głowy.

hej

Ja juz wstalam,,jakas z katarem...grrr...
Kawusie sacze i szukam inspiracji na buciki dlaa dzidzi:)

mama wizyte mam 14.08,,jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka...hee

nikusia to szukaj i sie pochwalll tu....i tam..:)))

zjolusss a tak poza tym co w pracy??

Koralikowa
no to &&&&& za 14go ;)
niech się dzidź dobrze ułoży:tak:

Lopop
doczekałaś się i Ty i to jeszcze z rocznym macierzyńskim ;)

Zjola
tak jest ..szaleńców na drodze nie brak więc trzeba uważać podwójnie.

jadę pozałatwiać sprawy ..ma być dziś gorąco więc wolę teraz niż popołudniu.

paaa

Koraliczku - my mamy teraz 3 tygodniową przerwę w pracy. Nie mogę jednak powiedzieć, żebym leżała do góry brzuchem, bo muszę zreorganizować mamy mieszkanie i przeprowadzić tam Młodego, bo on tam śpi, żeby mieć baczenie na babcię. Ja też muszę się zatroszczyć o jedzenie rachunki i wiele jeszcze innych formalnych spraw. najtrudniejsze jest pozbywanie się ubrań mamy. Nie mogę jednak zatrzymać wszystkiego.

Mama-pa

kURCZE ...Ależ smutno się zrobiło...
Zjola- tak czytam czytam i czytam.... i myślę, jakim ogromnym skarbem byłaś dla swojej mamy i jesteś dla swojej rodziny. Trzymaj i myśl tak dalej. Wiele jeszcze ja powinnam się od Ciebie nauczyc.
Mama - widzisz tak to jest własnie z sytuacjami finansowymi. U nas też był czas, że dwa lata pod rząd siedzielismy w wakacje w domku ba żadne z nas o nowych ciuchach nie pomyslało, że o zrobieniu czegoś w domu (w sumie cały czas wykańczanym) nie wpsomnę. Ale Zjola dobrze pisze...teraz chwile gorsze ale odbijecie się i będzie dobrze, jeszcze pojedziecie nie raz nie dwa...Może nawet gdzieś dalej...
My zaczęliśmy doceniac uroki Polskich mazur np. Fakt, że mój tatuś tam jest i do niego jeździmy ale w końcu na paliwo i jedzenie też trzeba wydac...ale mimo wszystko staramy się nie patrzec na zasadzie...a Ci to do Grecji, albo Turcji ale im dobrze itd. Bo tak można byłoby całe życie i na każdym kroku.
MY WETERANKI ...myślę, że bardzo pokorne jesteśmy...Bóg, los czy inna siła daje nam czasem w kośc ale zawsze warto wierzyc, że wyjdzie słońce...w jakiejkolwiek formie tak???
TRZYMAMY SIĘ WIĘC :tak:
kORALIKOWA - Znalazłam wzór, bardzo ładny ale muszę kupic wełnę czy jakiś inny materiał...może coś cieńszego i jak się uda to się pochwalę.

BŁONIA- ale en czas leci, pamiętam jak Zosię na forum tu witałyśmy....

hejjj witam się
mama zaraz sobie kawci naleje :) Zośka poszła spać wiec ja mam chwilkę na oddech, obiad i takie tam domowe *******y...

No roczek za pasem, 10 sierpnia wyprawiamy, zaprosilismy rodzicow, dziadków, rodziców chrzestnych Zosi i ciocie i wujka od strony em z kuzynostwem i ich dziecmi no i moja kuzynke bo wlasnie z Angli zlatuje ze swoja córą :) niestety chrzestnej Zosi nie bedzie bo wyjechala dopiero co do pracy do Angli wiec lipa.. ale mamy skypa :)
Cała się palę do imprezy, mam duzo pomyslow tylko nie wiem od czego zaczynac... pierwsze urodziny, chce zeby bylo kolorowo i sympatycznie, przytulnie zeby roczniak dobrze się czul.. zobaczymy co z tego wyjdzie.
za pasem owulka chyba bo juz 2 tygodnie po 1 dniu cyklu... staranka czas start...

mama no cos Ty tyle gabinetow na jednej ulicy?! a nie mozna bylo zmienic tylko lokalu? nie wiem nie znam sie ale zamiast zamykac chyba mozna przeniesc lokal? czy nie bardzo? szkoda a tak sie postaraliscie i remont sprawy urzedowe ah...

Koraliczku brzuchatko co u CIebie? :)

Nikusia :p niedługo my będziemy widać Twoje jak i Wy moje :D jest przerób na forum i dobrze :)

reklama
Do góry