mama05
prrrryy szaaaalona :))
Anuszka
no jak idziesz do szpitala to tam Cię już przebadają ..
będą pobierać krew w zależności od dni cyklu..
prl robi sie obojętnie kiedy..
fsh i lh to rezerwa jajnikowa i ją sie robi chyba między 2 a 5d.c.
progesteron bada się w drugiej fazie
na tarczyce też pewnie Ci zrobią.
do tego pewnie jeszcze usg dojdzie.
ja starałam się teraz prawie 3 lata i u mnie problemem było za cienkie endometrium-->dzidzia nie ma w co się zagnieździć ..efektem tego są krótkie cykle -26dniowe i @ mam całe 2 dni
a drugie to moje rezerwa jajnikowa jest kiepska :-(
poza tym mam sprawny tylko lewy jajnik i tak sie u mnie do kupy złożyło ,że nie udało mi się doczekać 3ciego maluszka...
teraz już się z tym pogodziłam..dlatego otworzyłam firmę ,ale ....przepłaciłam tą niemożność prawie depresją.
dlatego też prawie nie pisałam na forum ...bolało mnie patrzenie na suwaczki ciążowe..czytanie wieści po usg ..
teraz już jest oki...głową muru nie przebiję..cieszę się tym co mam.
a mam wiele.
nadal w sercu tli sie tęsknota za maleństwem ,ale tak już pozostanie.......................
no jak idziesz do szpitala to tam Cię już przebadają ..
będą pobierać krew w zależności od dni cyklu..
prl robi sie obojętnie kiedy..
fsh i lh to rezerwa jajnikowa i ją sie robi chyba między 2 a 5d.c.
progesteron bada się w drugiej fazie
na tarczyce też pewnie Ci zrobią.
do tego pewnie jeszcze usg dojdzie.
ja starałam się teraz prawie 3 lata i u mnie problemem było za cienkie endometrium-->dzidzia nie ma w co się zagnieździć ..efektem tego są krótkie cykle -26dniowe i @ mam całe 2 dni
a drugie to moje rezerwa jajnikowa jest kiepska :-(
poza tym mam sprawny tylko lewy jajnik i tak sie u mnie do kupy złożyło ,że nie udało mi się doczekać 3ciego maluszka...
teraz już się z tym pogodziłam..dlatego otworzyłam firmę ,ale ....przepłaciłam tą niemożność prawie depresją.
dlatego też prawie nie pisałam na forum ...bolało mnie patrzenie na suwaczki ciążowe..czytanie wieści po usg ..
teraz już jest oki...głową muru nie przebiję..cieszę się tym co mam.
a mam wiele.
nadal w sercu tli sie tęsknota za maleństwem ,ale tak już pozostanie.......................