reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
hej
ja
ucze dziecka spowiedzi,,i dostaje nerwicy,,no 6 zdan i nie moze sie nauczyc...
anuszka ech ta Polska,,no masakra...wez sie dostan teraz do szpitala,,no jajca..powodzenia...
mamita no to ladnie,,w kolko mialas,,ciekawe co u mnie...
anuszka noo kurde zachaczajac kilku lekarz to oczadziejesz...
ja
ucze dziecka spowiedzi,,i dostaje nerwicy,,no 6 zdan i nie moze sie nauczyc...
anuszka ech ta Polska,,no masakra...wez sie dostan teraz do szpitala,,no jajca..powodzenia...
mamita no to ladnie,,w kolko mialas,,ciekawe co u mnie...
anuszka noo kurde zachaczajac kilku lekarz to oczadziejesz...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam porannie i życzę udanego dnia
mama05
Anuszka
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze badania!
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze badania!
Koralikowa
hej
U mnie dzis lałooo..i leje,,mokro,,bleee....
anuszka to oby cos zrobili,mto co maja zrobic &&&&&&&&&&&&&&&&&&..a ty na jeden dzien??
mamita a kawa gdzie o poranku?? bo ja bez kawy nie wstaje,,heee
U mnie dzis lałooo..i leje,,mokro,,bleee....
anuszka to oby cos zrobili,mto co maja zrobic &&&&&&&&&&&&&&&&&&..a ty na jeden dzien??
mamita a kawa gdzie o poranku?? bo ja bez kawy nie wstaje,,heee
mama05
Koraliczku
proszę --->taka wieczorna dla Ciebie
proszę --->taka wieczorna dla Ciebie
Koralikowa
mamita to ja dalej pomarudze...ja pijam sypana tylko i wylacznie i to bez cukru i bez mleka,,z 3 lyzeczek)) haaaaa
ale dziekuje slicznie.....
ale dziekuje slicznie.....
anuszka
stara-czka
koralikowa
masz rację oczadzieć można przy tylu lekarzach no ale co zrobisz jak masz taką wiedzę od tylu kochanych kobietek na tym forum a żaden lekarz nie pomaga w sposób satysfakcjonujący ...
ja pijam właśnie taką latunie jak mama wrzuciła ...
nawet pracuje w firmie która się specjalizuje w takich kawach i kocham to robić ...
idę na trzy dni ... boziu co ja tam będę robić ???????????????
na szczęście mam net w tel więc będziecie na bieżąco i nie będę się nudzić ... chyba że mi się limit wyczerpie
a skąd ty koraliku że u ciebie deszcz? u mnie w wawie upały egipskie jak na tą porę roku ... nareszcie
masz rację oczadzieć można przy tylu lekarzach no ale co zrobisz jak masz taką wiedzę od tylu kochanych kobietek na tym forum a żaden lekarz nie pomaga w sposób satysfakcjonujący ...
ja pijam właśnie taką latunie jak mama wrzuciła ...
nawet pracuje w firmie która się specjalizuje w takich kawach i kocham to robić ...
idę na trzy dni ... boziu co ja tam będę robić ???????????????
na szczęście mam net w tel więc będziecie na bieżąco i nie będę się nudzić ... chyba że mi się limit wyczerpie
a skąd ty koraliku że u ciebie deszcz? u mnie w wawie upały egipskie jak na tą porę roku ... nareszcie
reklama
Koraliczku ty to hard core jestes, 3 łyżeczki hehe ja pije z jednej czubatej, pol łyżeczki cukru i troche smietanki do kawy albo mleko
Aniu a masz mozliwosc popytac gdzies na forum laski o jakiegos lekarza z twojej miejscowosci co np robi monity, daje skierowania na badania i w ogole kontroluje wszytsko?
Aniu a masz mozliwosc popytac gdzies na forum laski o jakiegos lekarza z twojej miejscowosci co np robi monity, daje skierowania na badania i w ogole kontroluje wszytsko?
Podziel się: