reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

nie już tylko narazie ...
kasa ... :/
psychicznie musimy się też do tego nastawić ... poza tym te badania wszystkie przed ...

reklama
hej
ja
ucze dziecka spowiedzi,,i dostaje nerwicy,,no 6 zdan i nie moze sie nauczyc...

anuszka ech ta Polska,,no masakra...wez sie dostan teraz do szpitala,,no jajca..powodzenia...

mamita no to ladnie,,w kolko mialas,,ciekawe co u mnie...

anuszka noo kurde zachaczajac kilku lekarz to oczadziejesz...

witam porannie i życzę udanego dnia

6811413_na-mily-poczatek-wspanialego-tygodnia-serduszko.jpg

no to i ja się witam po południowo i zmykam do roboty zaraz ...
jurto do szpitala na badanka ... hormonki ... 1 faza ... ależ jestem ciekawa co mi zrobią ... pewnie nic :p

będę zaglądać ...
:*

hej

U mnie dzis lałooo..i leje,,mokro,,bleee....

anuszka to oby cos zrobili,mto co maja zrobic &&&&&&&&&&&&&&&&&&..a ty na jeden dzien??

mamita a kawa gdzie o poranku?? bo ja bez kawy nie wstaje,,heee

mamita to ja dalej pomarudze...ja pijam sypana tylko i wylacznie i to bez cukru i bez mleka,,z 3 lyzeczek:))) haaaaa

ale dziekuje slicznie.....

koralikowa
masz rację oczadzieć można przy tylu lekarzach no ale co zrobisz jak masz taką wiedzę od tylu kochanych kobietek na tym forum a żaden lekarz nie pomaga w sposób satysfakcjonujący ...

ja pijam właśnie taką latunie jak mama wrzuciła ...
nawet pracuje w firmie która się specjalizuje w takich kawach i kocham to robić ...

idę na trzy dni ... boziu co ja tam będę robić ???????????????
na szczęście mam net w tel więc będziecie na bieżąco i nie będę się nudzić ... chyba że mi się limit wyczerpie :(

a skąd ty koraliku że u ciebie deszcz? u mnie w wawie upały egipskie jak na tą porę roku ... nareszcie

reklama
Koraliczku ty to hard core jestes, 3 łyżeczki hehe :p ja pije z jednej czubatej, pol łyżeczki cukru i troche smietanki do kawy albo mleko :)
Aniu a masz mozliwosc popytac gdzies na forum laski o jakiegos lekarza z twojej miejscowosci co np robi monity, daje skierowania na badania i w ogole kontroluje wszytsko?

Do góry