reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

u mnie dziś też jakoś słonecznie i w pogodzie i w sercu . . . tylko trochę śniegu jeszcze gdzieniegdzie

krokusy piękne

reklama
anuszka echhh szkoda:((..tulaski..

misiu dla ciebie
images

Anuszka
juz @ ??? w 23d.c...cos się poprzestawiało ...:baffled:
nie smutaj się :

6774115_tylko-czlowiek-szczesliwy-moze-innych-obdarzyc-szczesciemw-podziekowaniu-wian-zboz-szafirem-chabrow-dziergany.jpg

Koralikowa
i jak u roboty?? dobrze wsio?
ja dzis wolne miałam ,ale nalatałam się ,że wcale wolnego nie odczułam ..

Błoneczka
jak tam po ginku??

mama05 tak, juz @, i to nawet w 22dc
;(coś sie przestawiło i nie wiem o co chodzi ale kiedys miałam wahania cyklu miedzy 19 a 36 dni ...
może ty wiesz co może mi być ... :D

a chabry tez kocham
:*

Anuszka

może to być wina prl--> prolaktyny..
może przez to był cykl bezowulacyjny czyli @ przylazła szybciej ..

może byc tak ,że owu była ,ale szybciej niż zwykle...

robiłaś sobie badania hormonów:
tsh3 ,tsh4--> tarczyca
prl
rezerwa jajnikowa

????

mamita sliczne cwiatki:-p...a w pracy okii..spoko,,czekam na majówke,,hahahaa...

anuszka no to rozne masz cykle,nieregularne.....a ja jakw morde strzelił,,28-30dni...zawsze....

Błonia???

reklama
mama05
PRL miałam wysoką dwa lata temu, biorę Bromergon i jest ok.
Inne hormony będę miała robione w szpitalu …
Ide na I i II faze, może wiesz co i jak mi będą robić … ?
Tsh nie miałam :(
ale coś tam mi kiedyś jakis gin robił żeby sprawdzić czy z tarczycą ok

A rezerwa jajnikowa co to? Czy mam jeszcze jajeczka zdolne do zapłodnienia tak?

No nieregularne znowu, pół roku miałam spokoju, były też 28 dniowe, a teraz znów krótsze …

Do góry