reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie :*

Ja już po @ jutro jedziemy do gina z wynikami męża i zobaczymy co mu przepisze... ale powiem Wam szczerze, że ostatnio nie mam już takiej chęci i walki aby mieć dziecko ... może jeszcze nie czas... sama nie wiem co mam myśleć... ehh ...
Buziole dla Was
attachment.php
attachment.php

reklama
Zjola - utyka :-(
Kwiatuszku -&&& za tatę, no i pamiętaj, że psychika przy wszelkiego rodzaju chorobach też szwankuje więc on teraz potrzebuje wsparcia...dużo pozytywnego wsparcia :tak:
Pyscek - to &&& za wyniki i oby lekarz okazał się kompetentny w tym co mu zleci...Mój już dziś ostatnia dawka antybiotyku i odliczamy 2 tyg na kontrolny posiew a potem kolejne dwa na wynik i tydzień na wizytę ...uffff
Mój generalnie po tych wszystkich lekach jakie mu nakazał czuje się doskonale...powiedział mi, że nawet kiszki mu lepiej pracują...więc może coś w tym jest????
DZIEWCZYNKI powiedzcie co na poprawę jakości śluzu można łykać ??? Śluzu mam dużo ale chodzi o jakość... Wiem, że siemię ale to kupię w tabletkach bo tych glutów za nic nie wypiję :dry:...pije dużo wody ale czy coś jest jeszcze ?:confused:

hej laski tata po operacji 14srób ma w nodze dzis znow mykam do szpitala wczoraj to czulam sie jak siostra bo opiekowalam sie nim i 2 panami z sali to podac to tamto siamto a wspollokatorzy tacy jajcarze

na chirurgii i na onkologii jest najabrdziej wesoło... zauwazylam to juz jakis czas temu :) tam sa ludzie ktorzy ciesza się zyciem..

hej.
kurcze od kilku dni jestem tak zjechana że nawet czytać nie mam siły :( chyba zaraz walnę się spać bo dziś jedziemy na obiad do teściów,
za stłuczkę ptrzyznali nam, 1500 zł odszkodowania :) naprawa będzie kosztowała około 1200 :) ciekawt tylko kiedy ta kasa przyjdzie?
kliknijcie w reklamę Żeby życie miało smaczek...

Ostatnia edycja:
hejj
Wrocilam,,ktos zauwazyl ze mnie nie bylo/??

Bylam od niedzieli u siory,,ja od pon w pracy juz jestem....
Jutro sie dowiem co mam i czy caly etat i czego.....

Cos nowego????? Bo chyba was nie nadrobie???

witam i ja z kawą ..mąż wrócił dzis po urlopie do prac ..ja po 3 dniach pracy padałam na twarz każdego wieczoru....koniec wakacji a babki do salonu przychodzą aż miło ..wiec byłam urobiona ,ale szczęśliwa ;)

Koralikowa chyba nic nowego sie nie wydarzyło...

Kwiatek nadal &&& za tatę..

mmm u mnie tez czasem tak z weną ..

Balbinka gdzieś Ty??

Kahaka jak Agatka ?:)

ściskam wszystkie i kawą częstuję ..a nasze karmiące herbatką na laktację :-D

reklama
Witam się i ja :-)

U nas remont kuchni dobiegł końca uffffffffffff :happy2:
Patisonek rośnie i urwis z niego niesamowity :-D
Ja od wczoraj mam @
Jutro z Węgier przyjeżdża do nas na kilka dni narzeczona naszego psa, nie wiem jak się z facetem dogadamy, bo on tylko swój węgierski zna :baffled:
I mam teraz nie lada wyzwanie - co zrobić na obiad???? Muszę jakieś 3 fajne obiadki wymyślić, byle nie gulasz hahahah ;-):-D

To tak w wielkim skrócie, co u mnie...

Witam WAS wszystkie i życzę miłego dnia :tak:

Do góry