reklama
nagapalma już spakowana jesteś
zjola perełka piękna... wow
czytałam twego bloga ....... wiele przeszłaś i myślę że to wykształciło u ciebie silny charakter
masz super styl i świetne pióro- nie myślałaś nigdy o pisaniu???
zjola perełka piękna... wow
czytałam twego bloga ....... wiele przeszłaś i myślę że to wykształciło u ciebie silny charakter
masz super styl i świetne pióro- nie myślałaś nigdy o pisaniu???
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski wpadlam sie tylko przywitac i spadam do taty do szpitala lezy z złamana noga w spitalu złamanie otwarte z przemieszczeniem i go kuna woza od kilku dni od szpitala do szpitala pogieo ich ale dzis w koncu ma miec zabieg
u mnie juz 3dc
u mnie juz 3dc
Lopciu - mówisz, że dobrze się to czyta? U mnie rodzina trochę literacko utalentowana, więc może i u mnie taka łatwość pisania. O pisaniu nie myślałam, bo nie wiedziałam, czy ktoś zechce czytać. Blog, jak się sprawdzi to może zachęci mnie do czegoś więcej. Dzisiaj dorzuciłam dalszą część mojej opowieści plus nową stronę z opisem kupna motocykla pod tytułem „Moja Perełka„. Zapraszam do czytania.
Kwiatuszku - trzymam kciuki za tatę. Oby tylko dobrze poskładali. Mam w tych sprawach niezbyt dobre doświadczenia.
Kwiatuszku - trzymam kciuki za tatę. Oby tylko dobrze poskładali. Mam w tych sprawach niezbyt dobre doświadczenia.
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie ..ja po pracy )
Zjolus gratki nabytku-ma imię ??? hahahaa bo wiesz -facety nazywają swoje bryki
Błonka cierpliwości życzę i ,żeby Zosia pospała!!
Kwiatek && za tatę ..
Lopop witaj ..
Kahaka jak tam spanie Agatki?
Balbinka to żesz ..proszę wlatywac częściej
Nikusia no to &&&&&&&&&&&& za kolejny cykl !!
pozdrawiam serdecznie :**
Zjolus gratki nabytku-ma imię ??? hahahaa bo wiesz -facety nazywają swoje bryki
Błonka cierpliwości życzę i ,żeby Zosia pospała!!
Kwiatek && za tatę ..
Lopop witaj ..
Kahaka jak tam spanie Agatki?
Balbinka to żesz ..proszę wlatywac częściej
Nikusia no to &&&&&&&&&&&& za kolejny cykl !!
pozdrawiam serdecznie :**
witam sie
wszystkie takie zapracowane no mam nadzieje że i ja nie długo do pracy po roku przerwy pójdę nie udało sie w tym cyklu to może chociaż pracę znajdę
ale dzis jajniczki daja o sobie znać napierdzielają strasznie
juz nie moge się doczekać wekendu bo jedziemy małą zawieść do siostry do Wrocławia i bedę mogła z siostrą się zobaczyć straszne z nas gaduły i przyjaciółki fajnie mieć kogoś takiego można wszystko jej powiedzieć nawet M nie wie tyle co ona no bo facet to nie musi wszystkiego wiedzieć
miłego wieczorka miłe panie
Błonka życze spokojnych nocy z miesiąca na miesiąc bedzie coraz lepiej
Nikusia zaglądaj do nas jak będziesz mogła i trzymam kciuki za kolejny cykl
wszystkie takie zapracowane no mam nadzieje że i ja nie długo do pracy po roku przerwy pójdę nie udało sie w tym cyklu to może chociaż pracę znajdę
ale dzis jajniczki daja o sobie znać napierdzielają strasznie
juz nie moge się doczekać wekendu bo jedziemy małą zawieść do siostry do Wrocławia i bedę mogła z siostrą się zobaczyć straszne z nas gaduły i przyjaciółki fajnie mieć kogoś takiego można wszystko jej powiedzieć nawet M nie wie tyle co ona no bo facet to nie musi wszystkiego wiedzieć
miłego wieczorka miłe panie
Błonka życze spokojnych nocy z miesiąca na miesiąc bedzie coraz lepiej
Nikusia zaglądaj do nas jak będziesz mogła i trzymam kciuki za kolejny cykl
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Nikusia82
Fanka BB :)
Siema laseczki weteraneczki :-)
Mama - dziękuję kochana... no nowy cykl nowa nadzieja...ale sił już mi braknie na prawdę...
Olunia - bardzo mi przykro - doskonale wiemy co czujesz... będę wpadac...jak tylko znajdę czas... młoda od poniedziałku do szkoły więc zapewne i dla mnie się jazda zacznie no do tego dużo pracy w pracy...więc ten cykl na prawdę zapowiada się jakiś zapracowany
Zjola - imię jak najbardziej pasujące..toż to prawdziwa perełka
No ja 3 dzień cyklu ale dziś już plamienie... no mówię Wam po zabiegu to ja nawet połowy paczki podpasek nie zużywam... no cieszę się ale szok to dla mnie bo przecież leciało ze mnie wcześniej jak z prosiaka zarzynanego... paczka podpasek i tamponów to na dwa dni była.... nie no spoko...chociaż kurcze to dobre, ze ta głupia @mnie tak nie wytrzepie ;-)
POZDRAWIAM WAS LASKI
Mama - dziękuję kochana... no nowy cykl nowa nadzieja...ale sił już mi braknie na prawdę...
Olunia - bardzo mi przykro - doskonale wiemy co czujesz... będę wpadac...jak tylko znajdę czas... młoda od poniedziałku do szkoły więc zapewne i dla mnie się jazda zacznie no do tego dużo pracy w pracy...więc ten cykl na prawdę zapowiada się jakiś zapracowany
Zjola - imię jak najbardziej pasujące..toż to prawdziwa perełka
No ja 3 dzień cyklu ale dziś już plamienie... no mówię Wam po zabiegu to ja nawet połowy paczki podpasek nie zużywam... no cieszę się ale szok to dla mnie bo przecież leciało ze mnie wcześniej jak z prosiaka zarzynanego... paczka podpasek i tamponów to na dwa dni była.... nie no spoko...chociaż kurcze to dobre, ze ta głupia @mnie tak nie wytrzepie ;-)
POZDRAWIAM WAS LASKI
reklama
Nikusia - co za zabieg miałaś? Wcześniej twoja @ była nienaturalnie obfita, czy mieściła się w normie? Tak pytam, bo obecnie zbyt skąpa @ po zabiegu może świadczyć o zrostach w macicy. Nie chcę Cię absolutnie straszyć ale ja tak miałam. Cieszyłam się że @ taka nijaka a okazało się, że to zrosty. Usunęli je i @ stała się mocniejsza ale tak w sam raz. Piszę o tym, bo może warto to sprawdzić jak staracie się o dzidziusia. Zrosty mogą uniemożliwić zajście w ciążę albo jej donoszenie.
Podziel się: