reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kasiu - niestety tak było. Ja teraz patrzę na te wydarzenia spokojniej niż kiedyś ale możliwe, że jest to wstrząsające dla osób postronnych. Niczego nie wyolbrzymiam. To cała prawda. Podejrzewam że i dzisiaj chorym nie jest lepiej na tym świecie. Jedno jest pozytywne. Te wydarzenia ukształtowały mnie i chyba w nich jest odpowiedź, skąd biorę siłę podczas kolejnych porażek.

zjola suuuper!!! daj sie karnac :-D

palemka :-D szybkiego i malo bolesnego porodu ;-)

mama u nas leci.. jutro juz minie 2 tygodnie........ :szok: mala troche marudna byla wczoraj przez ten gorac chyba... i dzis do poludnia tez nie spala 4h...

Ello :-)

Normalnie wieki mnie tu nie było :szok:
Nie ma szans abym Was nadrobiła :no:
Zjola, ale masz motórrrrrrrrrrrr :rofl2::-)

A my mieliśmy w zamiarze kupić sobie lodówkę na rocznicę ślubu. Do lodówki dołączyła zmywarka (w końcu doczekałam się ukochanej mojej :-D) a wyszło na to, że odświeżamy jeszcze meble + spiżarnię i generalnie totalna demolka od 2 dni i jeszcze końca nie widać :baffled:

W dodatku znajomi wiedzą, że ja na urlopie i dzień w dzień ktoś u nas jest, nawet bąka nie można sobie swobodnie uwolnić :dry::sorry2::zawstydzona/y:

Także wybaczcie kochane, że tak rzadko do Was zaglądam, myślę że jeszcze tydzień-dwa i znajdę czas na chwilę relaksu :tak:

Buziam was wszystkie!!! :-p:rofl2:

hej wam

ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie,na imprezie,,mialam wrocic o 22,,bylam po 24...

zjola wow..przyjedz do mnie,,przewieziesz mnie????pleaseeeeeeeee....super furaa..

palemko szybkiego porodu kochana...

Balbinko noo nie nadrabiaj,a badz na biezaco...

Kiniu łajjjj:-(wracaj syzbko do nas....
olus a le skzoda:((

Szybko witam się i ja:-)
Zjola-
motór pierwsza klasa :tak:
Błonka - &&&& za to, żeby mała wreszcie dała Ci pospac , dla takiego maluszka 4 h przerwy to na prawdę dużo...
BALBINKA------NO NARESZCIE...:tak::-) już się zastanawiałam czy przypadkie psy cię nie zjadły noooo;-):-)
Ja dziś 2 dc :-:)-( no ale już się przyzwyczaiłam... niestety mnie też będzie mniej na forum ale tylko z nadmiaru obowiązków...mam od groma roboty we wrzesniu do tego chcemy wreszcie się wziąc za sypialnię...no masakra...no i rok akademicki za pasem więc pracy w pracy też będzie od groma...dlatego nie znikam ale nie wiem jak dam radę z logowaniem...córa idzie do 1 klasy więc też czasu będę teraz jej więcej poświęcac... ALE JESTEM i na pewno dawac znaka będę :tak:...
MMM- cześc, Koralikowa - cześc!!
RESZTA KOCHANYCH WETERANEK POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!
KINIA- JESTEM Z TOBĄ ale to na FB już Ci pisałam:tak:

reklama
szok moje dziecko nie chce spac.. w nocy duzo nie spala a wdzien moze z 2 h albo 3 i to z przerwami.. teraz poszla spac ciekawe na jak dlugo............... ale jestem zmeczona.. a maz wraca dopiero o 21.30.....

Do góry