reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pozniej sie fotka pochwal:))))ze soba oczywiscie;;;

Kinia dzieks za info od palemki

Ja lece sie szykowac.....wychodze po 18,,bede po 22

reklama
Mama jesteśmy umówieni na 22.30 pod Łodzią :szok:. My to naprawdę normalni nie jesteśmy :no:. Jest tak dlatego, że jutro rano ma przyjechać oglądający a mój M pracuje. Facet sprzedający wraca dzisiaj z trasy i będzie w domu ok 22 i stąd ta zwariowana pora. zaraz wyjeżdżamy. Jedziemy busem, żeby w razie gdyby motor na pakę władować, bo on nie jest zarejestrowany tylko przywieziony z Niemiec.
Jutro napiszę wam czy coś z tej wariackiej eskapady wyszło :-D

znikam na jakiś czas z bb.
w razie czego macie do mnie nr kom. i fb.

stało się coś... ;/
ale nie chce pisać tu co dokładnie..
wrócę na pewno. pamiętajcie mnie

Kinga - przykro :-(. Wracaj prędko!

Kupilim motór! Nie ta sztuka o której pisałam tylko inna ale wygląda tak samo. Pojechaliśmy o 19-tej, wróciliśmy o 3.30 rano a ja i tak spać nie mogę :-D Przedstawiam moją perełeczkę.

Witam sie z rana
mierzyłam tempe 36.8 mysle piękna tempa lece zrobić ten test i jak zwykle rozczarowanie jedna kreska nie udało sie przepłakałam 2 godziny teraz juz jest oki muszle mysleć pozytywnie była owulacja ai to juz jest super,muszę mojemu kupić flegaminę i ten lek jak on sie nazywał ten dla kobiet po 30 ?

zmykam sprzątać mieszkanko i na zakupki wkoncu dziś sobota energia mnie rozpiera muszę wyładować złe emocje na sprzątaniu

ZJOLa ile takie cudeńko kosztowało jeśli mogę spytać:)

Ostatnia edycja:
Hej
zjola, suuuuperrrr! To teraz będziesz śmigać :-D wiesz co, ja to nie lubię motocyklistów (nie obraź się), zwłaszcza takich młodych chłopaczków - jeżdżą u nas jak szaleni i pierdzą tymi motorkami i mi zawsze Agatkę budzą :crazy:
olunia, przykro mi :-(

U nas leje od rana. Agatka wstała o 5.30, no bosko...

Olunia - troszkę kosztowało ale to wydatek na ładnych parę lat.

Kasiu - przecież ty nie musisz lubić motocykli. Ja cię rozumiem. Jak Agatkę budzą to tym bardziej. Ja tam nie jestem z tych szaleńcóew, co muszą rozwijać prędkości ponaddźwiękowe. 70, 80 km/h mi wystarczy :tak:

reklama
Do góry